انجمن های تخصصی  فلش خور
استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) (/showthread.php?tid=47424)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - ایسان پویا***** - 15-08-2013

آرش جان یه سر به موضوع هوادارای فرهاد بزن ببین چی گذاشتم براتون.
                         پرسپولیس

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - ☼آریا☼ - 15-08-2013

استتقلال خیلی بهتره حرف نباشه.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ترول ضد پرسپولیس

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - ایسان پویا***** - 15-08-2013

این لوس بازیا چیه عایا؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟
                    پرسپولیس تمام

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - * Exceptional girl * - 15-08-2013

من گوشم زر زر نمیشنوه شیره پرسپولیس موندم اخه چرا وقتی مدرکم میدیم بازم حرف میزنین خوب اگه من جای شما بودم که تا حالا تو افق خودمو محو کرده بودم شیره پرسپولیسHeart

(15-08-2013، 11:41)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر وقت ٢ تا ستاره اومد رو پيرنت بيا شكر خوري كن

اخه کیسه کش زمانی که پرسپولیس بیلیتش گیر نمیاد استقلال 4000 نفر بزور میان

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 15-08-2013

پرسپولیسی ها دمتونگرمBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

(15-08-2013، 14:35)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوشم زر زر نمیشنوه شیره پرسپولیس موندم اخه چرا وقتی مدرکم میدیم بازم حرف میزنین خوب اگه من جای شما بودم که تا حالا تو افق خودمو محو کرده بودم شیره پرسپولیسHeart

(15-08-2013، 11:41)Sina_0611 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین پرسپولیس به هواداری مثل تو افتخار میکنه

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - * Exceptional girl * - 15-08-2013

(15-08-2013، 19:17)ایسان پویا***** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-08-2013، 14:35)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین پرسپولیس به هواداری مثل تو افتخار میکنه
همچنین به طرفدارای مثل شماWink

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - pegah 13 - 18-08-2013

(13-08-2013، 15:28)elnaz-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر فکر کردی اینارو نوشتی؟
ایول دقیقا معلوم نیس چقدر فکر کردهBig GrinHuh

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - Ã V Ä Ť Å Ŗ - 18-08-2013

پرسپولیسو عشقه

RE: استقلالیا پرسپولیسیا بدویین داخل(حالگیری از استقلالیا) - * Exceptional girl * - 19-08-2013

(18-08-2013، 19:26)pegah 13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2013، 15:28)elnaz-s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ قدر فکر کردی اینارو نوشتی؟
ایول دقیقا معلوم نیس چقدر فکر کردهBig GrinHuh

دقیقا نمیدونم ولی مطمئنم خیلی کمتر از اون چیزی که که تو واسه نوشته این جمله فک کردی جوجو