![]() |
مشاعره با اهنگای عمو تتل - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: مشاعره با اهنگای عمو تتل (/showthread.php?tid=53668) |
RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - nariman21 - 04-09-2013 من دلم سفر میخواد اگه ، همسَفرم تو باشی خونه قصر و پادشهاش من و ، تاجِ سرم تو باشی دلم دردسر میخواد اگه ، دردسرم تو باشی من لَم بدم جلوی شومینه و اگه ، در بزنم تو باشی دلم یه حسِّ خوب میخواد حسِّ خوب یعنی صدای پات تو خونه سَرِت رو پام تو حیاط و بهم بگی ستاره هات کدومه حسِّ خوب یعنی طعم لبهات ، که مِثه همیشه خوب و داغه حسِّ خوب ، همون عطر عشقته ، که میپیچه تو اتاقت حسِّ خوب ، یعنی تو یعنی من یعنی بفهمی آدما کلاً اینن یه سری رو ترجیح میدم خُب نبینم ، ولی ، یه سری مِثه تو خوردنیَن حسِّ خوب ، یعنی تو یعنی من یعنی بفهمی آدما کلاً اینن یه سری رو ترجیح میدم خُب نبینم ، ولی ، یه سری مِثه تو خوردنیَن حسِّ خوب ، یعنی تو یعنی دوستات ، یعنی آرامش یعنی بوسات حسِّ خوب ، یعنی من اوستا و تو ، تنها شاگردِ اون سال حسِّ خوب ، یعنی کار پول ساز ، چِشمِ رنگی مِثه مال روسا حسِّ خوب ، یعنی من و تو و دخترمون تو مزرعه شمال روستا حسِّ خوب ، یعنی نقشه بچینی یه شب در میون خواب بچه ببینی ولی حسِّ خوب ، یعنی حرف بی نینی یعنی با کلّه بری تو ظرف فیرینی سَرِ صبح پا شدیم از خواب و دوست نداریم از جامون پاشیم حال میکنیم ما فقط با هم چون ضدِ دنیا و قانوناشم چه خوبه من با تو ، شبمو صبح کنم از کوره در بِرَم و تو کُنی کنترلم چه خوبه پیش تو من ، روزامو بگذرونم شبا چشای نازت خواب منو بپرونن تو ، بذاری چایی رو دَم زیرش و کم کنی بدویی بیای پیشم من که با یه خنده سیاه میشم پس دیدنِ تو خوب نی زیادیشم تو دنبال آرامش دوس نداری درگیرِ کارا بشی وقتشه بِکَنی از همه و واسه ی شروعِ جدید آماده شی حسِّ خوب ، یعنی تو یعنی من یعنی بفهمی آدما کلاً اینن یه سری رو ترجیح میدم خُب نبینم ، ولی ، یه سری مِثه تو خوردنیَن حسِّ خوب ، یعنی تو یعنی من یعنی بفهمی آدما کلاً اینن یه سری رو ترجیح میدم خُب نبینم ، ولی ، یه سری مِثه تو خوردنیَن[/color] RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - Mᴏʙɪɴᴀ - 04-09-2013 نگو نمیدونی / کی شبا دلش میگیره کیه دلواپسته / کی نباشی بی تو میمیره نگو نمیدونی / کیه دل تنگه برات کی واسه با تو بودن / با همه میجنگه برات آروم آروم میری نمیگی بی تو میمیرم / نمیگی اگه نباشی افسردگی میگیرم RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 04-09-2013 منو درک کن و یکم حرفو بفهم زحمت شب و روز و دستمزد کم ولی اینو میدونن کل شهر میشه خیلی ها از بغلم گنده شن RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - ★~ ற!ՖŠ дℛд ★~ - 05-09-2013 نه من اخرم دیدم دستاتون با همن و داد نزن ساکشو بازم هس RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 05-09-2013 سر صبح پا شدیم از خواب و دوست نداریم از جامون پاشیم حال میکنیم و فقط باهم چون ضد دنیا و قانوناشیم چه خوب من با تو شبم صبح کنم از کوره در برم و تو کنی کنترلم RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - maria-masiha - 05-09-2013 من اینجا تنها تو اونجا تنها روزای خوبم داره میره این شکلکا به تو نمیاد ببین خودت اینجوری چطو ولیا RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 07-09-2013 امشب باز رفتی زود اما خب عطرت موند با گریه منو خوابوند RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - *Nafas* - 19-12-2013 دِ بگو دل تو رو کی بُر زد چطو اِنقد راحت قابِ تو رو میدزدند دِ آخه دل تو رو کی بر زد بگو مگه من از تو نمیپرسم RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 19-12-2013 میدونم میدونی که اگه بخوای میتونی رو غرورت پا بزاری نری منو تنهام بزاری نگو نمیدونی کی شبا دلش میگیره کیه دلواپسته کی نباشی بی تو میمیره RE: مشاعره با اهنگای عمو تتل - maria-masiha - 19-12-2013 هی بهش گیر میدم و همش باهاش قهرم آره من تخسم و شرم و تو روش وا میسم ببین چیه كه دو تا خوردیم هنو عشق پرسپلیسم |