انجمن های تخصصی  فلش خور
چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ (/showthread.php?tid=96497)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - gomnam - 20-03-2014

بابا اصلا شهید یه کلمه ی عربیه همین بس که شهید در راه خداس

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - S R U H - 21-03-2014

شهید وقت در راه کشور

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - gomnam - 21-03-2014

بابا شهید عربیه من منکر این نیستم که اون هایی که تو راه کشور کشته شدن خیلی خیلی به سرمون منت دارن و وامدارشونیم بحث من سر کلمه ی شهیده 
چون با این حرف شما یعنی آمریکایی هایی هم که کشته شدن شهیدن چون تو راه کشورشون بوده دیگه

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - امــــــیـــــــر راد - 21-03-2014

حالت خوبه عجب موضوعی زدی

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - ஐற£ℒἶ†дஐ - 21-03-2014

(20-03-2014، 13:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 9:48)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می آن حق تو رو می خورن؟یکی ش رو بگو که حق خودت بوده دادنش به اونا من از نزدیک دارم با خودشون و بچه هاشون زندگی می کنم چیزهایی رو دیدم که شما به مغزت هم خطور نکنه 
فکر می کنی خودشون خیلی دلشون می خواد زنده باشن ؟
فکر م یکنی کم از خدا طلب مرگ می کنن؟
اونا زنده ن واسه ی من و امثال من

سهمیه ها که روز به روز جای منو تنگ تر میکنن!!!!!!!

اخ گفتی!!!

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - F A R ! N - 21-03-2014

(20-03-2014، 16:00)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-03-2014، 13:02)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-03-2014، 9:48)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می آن حق تو رو می خورن؟یکی ش رو بگو که حق خودت بوده دادنش به اونا من از نزدیک دارم با خودشون و بچه هاشون زندگی می کنم چیزهایی رو دیدم که شما به مغزت هم خطور نکنه 
فکر می کنی خودشون خیلی دلشون می خواد زنده باشن ؟
فکر م یکنی کم از خدا طلب مرگ می کنن؟
اونا زنده ن واسه ی من و امثال من

سهمیه ها که روز به روز جای منو تنگ تر میکنن!!!!!!!
بگو درس نخوندن خودم سهمیه ها با شما کاری ندارن که تعداد سهمیه حتی توی ظرفیت کنکور حساب نمی شه
باش تو بگو من درس نخوندم!
آخه من دارم باکی حرف میزنم
ای خدا
باش عاقا اصن توخوبی
تو راس میگی!
سهمیه ها هیچ اثری روی هیچی ندارن
مدارس شاهد الکی درست شدن
اون همه امکانات برا جانبازا و شهیدا الکیه
وهرچی من میگم غلطه
منم درس نمیخونم( تک میارم)

فقط توکه اینقدر به قیامت اعتقاد داری
بدون که باید یه روزی جواب بدین !
همین

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - gomnam - 21-03-2014

باشه من جواب می دم شما هم جواب بده امیدوارم که بتونید راستی سال نوتون هم مبارک انشاالله که سال خوبی باشه واستون

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - S R U H - 22-03-2014

(21-03-2014، 8:48)gomnam نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا شهید عربیه من منکر این نیستم که اون هایی که تو راه کشور کشته شدن خیلی خیلی به سرمون منت دارن و وامدارشونیم بحث من سر کلمه ی شهیده 
چون با این حرف شما یعنی آمریکایی هایی هم که کشته شدن شهیدن چون تو راه کشورشون بوده دیگه

بله اون ها هم شهید محسوب میشن چون در راه کشورشون بودن ما حق نداریم به کشوری بگیم که کشته شدگان شما شهید محسوب نمیشن

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - gomnam - 25-03-2014

آقا من کلا حرفی ندارم 
حق با شما وقتی آمریکایی ها رو هم شهید می دونید من دیگه حرفی ندارم اونا خودشون هم خودشون رو شهید حساب نمی کنن

RE: چه کسانی شهید شمرده میشوند؟؟؟؟ - S R U H - 25-03-2014

این افکار نژاد پرستانه چیه هیتلرم همینو فکر میکرد روسها سگ هایی هستن که به دست سربازان اریایی کشته میشن ولی همین سگها (به قول هیتلر) اون رو پایین کشیدن