RE: گفتگوی آزاد 164 - Navisa. - 09-07-2014
عرفان خيلي بيشعوره
تا من ميخواستم برم اومد نسخه زد *-__-*
راستي سلام (..)
RE: گفتگوی آزاد 164 - Jack Daniel'ѕ - 09-07-2014
امیرحسین دستت درد نکنه تا میتونی بده
RE: گفتگوی آزاد 164 - Aiden Pearce - 09-07-2014
(09-07-2014، 21:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:23)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:20)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیر حسین ؟
چی شده به ما سپاس می دی ؟
سخاوتمندم |:
احساس کردم رفیقمی -_-
ناراحتی سپاس نمیدم
ناراحت نیستم ا ا اا آخه کی از سپاس دادن ناراحت می شه
بده پسر جانهر چه قدر می خوای بده 
فقط گفتم که از وقتی که نویسنده شدی دیگه تحویل نمی گیری ما رو ر
(09-07-2014، 21:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:18)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیر حسین ؟
راست میگه
چرا ؟
علی مدیره اومده بود پروفایلم
پست تکراری میزنم فوری میاد پروفایلم
تو پ.خ بگو تا ویرایش کنم
کدوم علی مدیره ؟
اسمتو صدا کردم گفتم علی
من که مدیرنیستم 
(09-07-2014، 21:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرضی!
بس کن خانومم(:!
ارزش نداره ک من بخاطر اینکارا بت بد و بیراه بگم:|
خوب قضیه چیه چی گفتید؟:|
چی شد؟
کی اومد؟:|
کی رفت؟:|
نوری گزارش کامل-_-
نسی و محسن رفتن ._.
علی اومد ._.
محسن دوس دختر داره /_/
همین ^_^
ول کن دیگه ..
داره که داره به جهنم به ما چه
فقط دهاتی هایی مثل من ندارن 
RE: گفتگوی آزاد 164 - ◄Iяαи► - 09-07-2014
امير خيلي سخآوتمنده شمآهآ كوريد -_-
RE: گفتگوی آزاد 164 - First Star - 09-07-2014
(09-07-2014، 21:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرضی ، نورا ، ملیتا ، همتون صورتی میشید
پینـک  
ولی من آبی ...
مُحسن ی دستی ب اخطارایه من بکش ...
3 تاش ک لغو شده رو اشتباهی بم داده بودن ..
واس همین لغوش کردن ..
در کُل دو تا اخطار بیشتر نگرفتم ..
گند زدید تو هرچی سابقه س ک من دارم ..
باو مهم نباشه واسط -__-
من بیخیالم -___-
گور بابای نویسندگی ^_^
RE: گفتگوی آزاد 164 - Dead Silence - 09-07-2014
فلا..
RE: گفتگوی آزاد 164 - Jack Daniel'ѕ - 09-07-2014
(09-07-2014، 21:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:25)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:23)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:20)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیر حسین ؟
سخاوتمندم |:
احساس کردم رفیقمی -_-
ناراحتی سپاس نمیدم
(09-07-2014، 21:21)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیر حسین ؟
راست میگه
چرا ؟
تو پ.خ بگو تا ویرایش کنم
کدوم علی مدیره ؟
اسمتو صدا کردم گفتم علی
من که مدیرنیستم 
(09-07-2014، 21:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:23)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرضی!
چی شد؟
نوری گزارش کامل-_-
نسی و محسن رفتن ._.
علی اومد ._.
محسن دوس دختر داره /_/
همین ^_^
ول کن دیگه ..
اون یارو مدیره انجمن ورزش Albert رو میگم
RE: گفتگوی آزاد 164 - Aiden Pearce - 09-07-2014
(09-07-2014، 21:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا یهو همه جا تاریک شد ؟  
(09-07-2014، 21:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سخاوتمندم |:
احساس کردم رفیقمی -_-
ناراحتی سپاس نمیدم
راست میگه
چرا ؟
تو پ.خ بگو تا ویرایش کنم
کدوم علی مدیره ؟
اسمتو صدا کردم گفتم علی
من که مدیرنیستم 
مرضی!
چی شد؟
نوری گزارش کامل-_-
نسی و محسن رفتن ._.
علی اومد ._.
محسن دوس دختر داره /_/
همین ^_^
ول کن دیگه ..
اون یارو مدیره انجمن ورزش Albert رو میگم
هههههههههههههههاااااااااااااااااااا
ok
ولی نمی تونم آخه باید خرابت کنم   
تمام تلاشم رو می کنم
RE: گفتگوی آزاد 164 - ◄Iяαи► - 09-07-2014
(09-07-2014، 21:28)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-07-2014، 21:27)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرا یهو همه جا تاریک شد ؟  
-_- همه در عآلم هپروت نآگه كوري گفت//////چرا همه جآ تآريك شد؟ -_-
RE: گفتگوی آزاد 164 - First Star - 09-07-2014
من برم دیگه
مرضی خواستی پ.خ بده !
خدافیس (.. )
|