انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) (/showthread.php?tid=238232)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تهرانم.. کجاشی؟
دخترا اینجورین (:

دخترا تا 18 سالگی بدبختن ._.
مامان من گفته تا 20 سالگی بیرون بی بیرون !
دلم میخواد خودمو خفه کنم >_<
یه جوری همیشه رفتار میکنه انگار بچه 2 ساله هستم ..
ما بهترین محله میشینیم ^_^
حدس بزن ؟؟
یوسف اباد؟ Big Grin

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ๒lคςк ๔єค๔ - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:17)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:15)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره تهرانم.. کجاشی؟
دخترا اینجورین (:

دخترا تا 18 سالگی بدبختن ._.
مامان من گفته تا 20 سالگی بیرون بی بیرون !
دلم میخواد خودمو خفه کنم >_<
یه جوری همیشه رفتار میکنه انگار بچه 2 ساله هستم ..
ما بهترین محله میشینیم ^_^
حدس بزن ؟؟

زعفرانیه؟ ولنجک؟

این بچه زعفرانیه باشه من فردا اسباب کشی میکنم‎:|‎

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:18)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایول شومپت ^_^
البته من ایمان دارم اهورا سره حرفش میمونه !
اگه نموند ، اونوخت خودم درستش میکنم  Sleepy این کارا باس سپرده بشه به استاد کار !
خخخخخ ..

چشمم ب ایمان اُفتاد فکــ کردم منو گفـ :|

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - FARID.SHOMPET - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:18)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا هفته ی آینده یک روز رو میگم. ببینم میای یا نه ها!

تا هفته اینده کی زندست کی مرده (:
میام اگه وخت داشته باشم..
+
تو مگه خواب نبودی؟:|

نگا از الان داری دبه میکنی!

+

نه اقا!. همچنان بیدار

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 26-07-2015

لعنت اون mبود

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - FARID.SHOMPET - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:19)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:18)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زعفرانیه؟ ولنجک؟

نزدیک شدی ..
خق شمارو تو محله ی پولدارامون خوردیم دیگه شومپت ! ^_^

اممم. نیاوران؟ 

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:18)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:17)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا هفته ی آینده یک روز رو میگم. ببینم میای یا نه ها!

ایول شومپت ^_^
البته من ایمان دارم اهورا سره حرفش میمونه !
اگه نموند ، اونوخت خودم درستش میکنم  Sleepy این کارا باس سپرده بشه به استاد کار !
خخخخخ ..
من اگه شرایط باشه خیلی کارا میکنم((=

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ( lιεβ ) - 26-07-2015

این اولین دفعمه انقدر خوابم میاد .. bathtime !

رمان بعدی ُ میخوام درباره جن ُ اینا بنویسم .. !

خدافظ ._.

+ پارمیدا پ.خ !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Apathetic - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:17)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:15)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:13)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاری نکنید با دوتا از نویسنده های بزرگ فلش دس ب یکی کنم -__-..
با کیا ؟ منم که جزوشون هستم دیگه نه ؟ -_-
نویسنده از من بزرگتر ؟
3 سال با 3 سری داستانهای پر طرفدار سابقه دارم ..
مگه داریم از من خوش سابقه تر ؟ مگه میشه ؟ :d

میتونی بهترین رمانتو برام بفرستی ؟ من رمان نویس نیستم ولی از تو شادی  شاید بیشتر رمان خوندم 
اونوخت چرا ایمان داری از من بیشتر رمان خوندی ؟ جواب لازمه :|
اینی که دارم با فرید مینویسم رو به زودی ارسال میکنم تو انجمن .. اگه بازم رمان خواستی بگو بعدا بفرستم ..

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 26-07-2015

>__<
m رو بگو امیرعلی