انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 339 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 339 (/showthread.php?tid=279910)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 339 - لــــــــــⓘلی - 18-03-2020

(18-03-2020، 21:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه هــــــــــااااااااااا
جون من نظرتونو بگین
چطوره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 339 60

براووو 495495
عــــــــــــــــــــــــــــــــالــــــــــــــــی Heart

RE: گفتگوی آزاد نسخه 339 - Sirvan10_a - 18-03-2020

(18-03-2020، 21:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 21:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 21:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من نظرتونو بگین
چطوره؟

درسته خیلی از متنفرم

ولی عالیه ادم باید راستشو بگه

چه جالب

ســـتـــــــیـــــــــــنننننننننننننن
طراحیمو ببینننننننننن Big Grin

ولی نه اندازه من هر وقت کسی اومد به دین و مذهبو زبان ملیتت فش داد میفهمی تنفر چیه

RE: گفتگوی آزاد نسخه 339 - Ɗєя_Mσηɗ - 18-03-2020

(18-03-2020، 21:21)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من نظرتونو بگین
چطوره؟

براووو 495495

مرســـــــــــی عزیزم Heart Heart
چیکارا میکردی نمیومدی شیطون؟؟؟؟ Wink Big Grin

(18-03-2020، 21:19)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 21:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من نظرتونو بگین
چطوره؟

درسته خیلی از متنفرم

چه جالب
احساس منم همینه!

(18-03-2020، 21:17)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام خوبین؟ Heart
چه خبراا؟ Cool
در نبود من چیکار میکردید؟ Huh

حس تنفر درمنم هس Tongue

(18-03-2020، 21:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 21:21)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من نظرتونو بگین
چطوره؟

براووو 495495

مرســـــــــــی عزیزم Heart  Heart
چیکارا میکردی نمیومدی شیطون؟؟؟؟ Wink  Big Grin

هر وقت من نبودم ینی ددر دودور بودم Big Grin
یادت باشه Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 339 - م‍حمّد - 18-03-2020

(18-03-2020، 21:09)|HEllen| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد

پیدا نکردی یا اصن دنبالش نرفتی؟ Telegh_40
اگه دنبالش نرم بطب پیداش هم نمیکنم دیگه!
یا دروغ میگم؟

(18-03-2020، 21:23)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من نظرتونو بگین
چطوره؟

درسته خیلی از متنفرم

چه جالب

ولی نه اندازه من هر وقت کسی اومد به دین و مذهبو زبان ملیتت فش داد میفهمی تنفر چیه

من توهین کردم؟؟؟؟
فعلا ک تو توهین کردی و همشو هم انداختی گردن یه نفر دیگه
حداقل ملیتتو پیش خودت کوچیک نمیکردی
از اون فرد پرسیدی
اون هم جوابتو داد...
پس حرفی برای گفتن نمیمونه
چون من از تفاوت گذاشتن بین قومای مختلف متنفرممممممممممممم

RE: گفتگوی آزاد نسخه 339 - م‍حمّد - 18-03-2020

(18-03-2020، 21:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 21:13)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من نظرتونو بگین
چطوره؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه 339 60

عااااااااالللللللللییییییییییییی Big Grin
فقط محمد میفرماید ب صورت لینک بزارید Big Grin  Big Grin  Big Grin  Tongue  Tongue  Tongue

مـــــرسییییییییی Big Grin  Heart
خخخخخ الان میاد میبینه کلمو میکنه Big Grin

کله نداری که
عذر میخوام اگه کله نداشتی میمردی. اون مغز بود که نداری :-| البته اگه مغز نبود هم نمیشد! عقله منظورم!

(18-03-2020، 21:28)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 21:15)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-03-2020، 21:13)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون من نظرتونو بگین
چطوره؟
گفتگوی آزاد نسخه 339 60

عااااااااالللللللللییییییییییییی Big Grin
فقط محمد میفرماید ب صورت لینک بزارید Big Grin  Big Grin  Big Grin  Tongue  Tongue  Tongue

مـــــرسییییییییی Big Grin  Heart
خخخخخ الان میاد میبینه کلمو میکنه Big Grin

کله نداری که
عذر میخوام اگه کله نداشتی میمردی. اون مغز بود که نداری :-| البته اگه مغز نبود هم نمیشد! عقله منظورم!

خخخخخخخخخ
من مغز ندارم؟؟؟؟نه ببخشید عقل؟؟؟!!!!!
محمــــــــــــــــــــــــد Dodgy Dodgy Dodgy
خیلی بی مغزی! Tongue

RE: گفتگوی آزاد نسخه 339 - Sirvan10_a - 18-03-2020

[/quote]

من توهین کردم؟؟؟؟
فعلا ک تو توهین کردی و همشو هم انداختی گردن یه نفر دیگه
حداقل ملیتتو پیش خودت کوچیک نمیکردی
از اون فرد پرسیدی
اون هم جوابتو داد...
پس حرفی برای گفتن نمیمونه
چون من از تفاوت گذاشتن بین قومای مختلف متنفرممممممممممممم
[/quote]
خدا کنه که اینطوری باشه

ولی اون طرف قسم خورد که تو گفتی اون حرف ها رو حیف قسم خوردم اونم جون یلدا رو وگرنه الان صداش میکردم یعنی نیازی نیست چون احتمال زیاد داره پیام ها رو میخونه.

مهسا گن هیچ توهینی به تو نکردم هیچ توهینی

تنها کاری که کردم اینه بهت دروغ گفتم تا قسممو نشکنم. که کاش از اول بهت میگفتم اسمشو نمیگم تا انقدر دروغ نمی گفتم

کی 5 ستاره میشم پس؟ Sad

@"**GHAZAL**"