انجمن های تخصصی  فلش خور
[ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: [ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] (/showthread.php?tid=298082)

RE: [ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] - _sehun_ - 16-08-2021

(16-08-2021، 22:45)امیر‌حسین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 22:42)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تو چی استعداد دارم؟):
من براتون رمان و نقاشی کامپیوتری میزارم

خب دگ
چی قشنگ تر از این؟

هممون استعداد داریم
همونطور که گفتی اگه همکاری کنیم فلشخور یه چیز خیلی خوب ازش در میاد

RE: [ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] - امیر‌حسین - 16-08-2021

با خودتم Telegh_02
واقعا کار مهمی باهات دارم

RE: [ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] - Berserk - 16-08-2021

(16-08-2021، 22:45)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 22:43)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی هست حالا شیطون؟ 

هیچی، از بچه خوشم نمیاد <<:

کی بشه این کرونا بره راحت شیم:/
البته قسمت ماسک بنا به دلایلی تا الان به نفع من بوده D:

--- 

یارو 
هیچی بیا 
خیلی راحتD:

ماسک تو زمستون خوبههه گرم میشیم

تو تابستونم عذاب الهی....
(16-08-2021، 22:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه استعداد هام نادیده گرفته میشه)=

لیاقتتو ندارن)=

میتونی بیای بپرسی -_- 
نمیگم تا بیای D=

RE: [ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] - itinamk - 16-08-2021

داشتم به این فک میکردم ک
آیس کافی بی معنی ترین چیزیه ک وجود داره
چرا اینطوریه اه

RE: [ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] - *Aɴѕel* - 16-08-2021

اون دوست عزیزی که گفته:
میخواستم باهات خیلی دوست بشم، ولی اصن چراغ سبز نشون ندادی هرچی سعی کردم (منظورم دوستی معمولیه) و همشم گفتی وای نه من ک خیلی خوبم و اینا تو فلان و بیسار ولی خب نشد دیگه اصن هیچی بیخیالش بای

در جوابش :
نگاه عزیز
من ادمی هستم که میتونم با بقیه ارتباط برقرار کنم اما یه دسته خاص هستن کساییی که شبیه خودمم عقایدشون رفتارشون تفکرشون و....
و اینکه من هیچ وقت نمیگم که من خوبم بهترینم و....چون هنوز خیلی مونده تا به حد متوسط برسم چه برسه خیلی خوب . و من هیچ وقت شخصیت کسی رو کوچیک نمیکنم
اگه دوست داری میتونی بیای پ.خ با هم یه گپی بزنیم خوشحال میشم

(16-08-2021، 22:51)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم به این فک میکردم ک
چرا اینطوریه اه

تاحالا نشنیده بودم
یخ قهوه؟ -_-
نوشیدنییی فقط کاپوچینو و آب هویج بستننی*-*

(16-08-2021، 22:49)Berserk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 22:45)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همیشه استعداد هام نادیده گرفته میشه)=

لیاقتتو ندارن)=
نقشت :
36
پ.ن:سمت چپی

RE: [ گفتگو آزاد | نُسخه 454 ] - itinamk - 16-08-2021

(16-08-2021، 22:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 22:51)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داشتم به این فک میکردم ک
چرا اینطوریه اه

تاحالا نشنیده بودم
یخ قهوه؟ -_-

اره مزه یخ میده فقط باعث میشه مثه چی‌ تا صب بیدار بمونم
اب هویج دوس‌ ندارممم من):

گفته:
آدم سرد و نچسبی هستی

تا حالا انقدر با کسی موافق نبودم Telegh_01

(16-08-2021، 22:55)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-08-2021، 22:53)نــــــــــⓐنسی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تاحالا نشنیده بودم
یخ قهوه؟ -_-

اره مزه یخ میده فقط باعث میشه مثه چی‌ تا صب بیدار بمونم
اب هویج دوس‌ ندارممم من):

من قهوه میخورم بهتر خوابم میبره
کاپوچینو چی؟ توش شکلات تلخ میریزی مزه بهشت میده

(16-08-2021، 22:57)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفته:
آدم سرد و نچسبی هستی

تا حالا انقدر با کسی موافق نبودم Telegh_01

چرا هیچکی برای من چیزی نمینویسه ):