انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ (/showthread.php?tid=301609)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - م‍حمّد - 28-01-2026

با اینکه میگن اینترنتا باز شده ولی به شدتتتتت کیفیت اینترنت پایینه
دو دقیقه خواستیم یوتیوب ببینیم نشد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - THEDARKNESS - 28-01-2026

(28-01-2026، 22:32)م‍حمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با اینکه میگن اینترنتا باز شده ولی به شدتتتتت کیفیت اینترنت پایینه
دو دقیقه خواستیم یوتیوب ببینیم نشد

غم عالم

(28-01-2026، 18:58)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ امیدی به آینده ندارم
‌دیگه حتی ب هدفو ارزومم فکر نمیکنم

........

عههههه...شقایق آنلاین شد

(28-01-2026، 21:15)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز دو‌ دیقه چشم منو دور دیدین تینارو اذیت کردین ؟

دلبر بود؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Itsali - 28-01-2026

(28-01-2026، 22:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Itsali
در چه حالید؟

مشغول مطالعه و درس خوندن، اگر تمرکزی باشه البته
دیشب یا پریشب که گفته بودی پرخوری عصبی داشتی، بهت گفتم مواظب خودت باشی
فکر کنم ندیدی پیاممو
به هرحال، take care ✌️

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Faust - 28-01-2026

(28-01-2026، 22:51)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشغول مطالعه و درس خوندن، اگر تمرکزی باشه البته
دیشب یا پریشب که گفته بودی پرخوری عصبی داشتی، بهت گفتم مواظب خودت باشی
فکر کنم ندیدی پیاممو
به هرحال، take care ✌️

واقعاً تمرکز تو این شرایط سخته درکت میکنم .

کل کشور و زندگی همه معلقه عملاً همه چیز رو هواست و نمیدونی قراره چه اتفاقی بیوفته ..

استرس و نا امیدی به آدم چیره میشه و آدم از همه چیز دست میکشه.

من خیلی دارم سعی میکنم به زندگی برگردم ، من تو ایام جنگم خیلی خودمو باخته بودم :'(

نه ندیدم پیامت رو .. ممنونم ازت ♡ توام مراقبت کن.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - سهَ‌ند - 28-01-2026

نگران نباشید
همه چیز درست میشود

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 28-01-2026

(28-01-2026، 22:06)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2026، 21:52)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خجالتم نمیکشن سیسی
2mo5 2mo5
کی ؟ من ؟
من تمام هایلایتا و پستاتو دیدم ؟ نههههه اصلا

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 28-01-2026

(28-01-2026، 23:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2026، 22:06)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2mo5 2mo5
کی ؟ من ؟

وااای Telegh_01
بد نبودنننن؟؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Wanton - 29-01-2026

(28-01-2026، 22:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Wanton

در چه حالید؟

امروز برگشتم سر کار. مثل بقیه منتظرم ببینم چی می‌شه اوضاع...

تو در چه حالی؟

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - Mohlek - 29-01-2026

(28-01-2026، 23:52)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2026، 23:33)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی ؟ من ؟

وااای Telegh_01
بد نبودنننن؟؟
نه زیبا بود
خوشمان آمد v:

اینمه تو هم مث من تو دام نشریه های دانشگاهی افتادی و دارن ازت بیگاری میکشن هم برام جالب بود (:

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۶ - TinaMk - 29-01-2026

(29-01-2026، 0:09)Mohlek نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-01-2026، 23:52)TinaMk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااای Telegh_01
بد نبودنننن؟؟
نه زیبا بود
خوشمان آمد v:

اینمه تو هم مث من تو دام نشریه های دانشگاهی افتادی و دارن ازت بیگاری میکشن هم برام جالب بود (:

قربونتت Heart
آرهه من یه زمانی دیوونه ی انجمن و نوشتن نشریه بودم Telegh_01
بیکار بودی بفرست برام توام نشریه هاتوو