انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد (/showthread.php?tid=112500)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ∆ MeRzaD ∆ - 28-05-2014

(28-05-2014، 11:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:10)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:07)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:05)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا یازده روز

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=36715&pid=706253#pid706253
خخخخخ

عرفان از همه بیشتر ضرر کرد 1200 تا ارسال داشت شد 400 تا D:

1200؟ 1800 تا داشتم
(:

چرا دوباره با همون اکانتت فعالیت نکردی الان 400 تا بیشتر داشتی :|

با اون اسم ضایعش با اون سابقه ی داغونش:|
معلوم نیست چیکار کرده که از 400 تا گذشته :|
:vil:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014

(28-05-2014، 11:14)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دیشب هرچی شماره ی موبایل زنگ میزنه خونمون یه سکته میزنم .__.

هنو هیچی نشد .__.

هیممم مث من ._. !

فاطی قیصر . هیچی .. دلت خواست بیا پ.خ

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - ERF@N - 28-05-2014

دیگه خستم از زر زر اینجا. علی سورنا هم مالی نبود میگفتن آلبوم آوارش فوقلعادست گوش دادم از رپ بدم اومد:| 

bye

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - F A R ! N - 28-05-2014

فاط شلام (:

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-05-2014

صپاص بنفش چقد خوشگله (. .)

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - parmida.a - 28-05-2014

ووووووووووووووووا چرا ســـــــــــــآراع........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dodgy
گووووووووووووووووشیم رفده زیره ماشین حالم بدهcry girlcry girlcry girlcry girl

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Ƒαкє ѕмιƖє - 28-05-2014

سایت داره دوباره مث همین چند دقیقه پیش میشه :|

سرعت من کمه یا همه سرعتشون کمه ؟ :|

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Mσηѕтєя Gιяℓ - 28-05-2014

خعلا تند میحرفین! <_>
سرعت من اینقد نمیکشه نامردا!
:0
واسه همینم خدافسی میکنم! :/

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Magical Girl - 28-05-2014

(28-05-2014، 11:15)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:11)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:07)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:03)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-05-2014، 11:00)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهی خیال باطل=)
هیچ وقت انجمن جوری بهم نمیریزه که اکانت همه ی کاربرا حذف بشه=)
فقط ممکنه انجمن مثلا به وضعیت دو ماه پیش برگرده((یعنی مثلا شما دو ماه پیش 500 تا ارسال داشتی بعد ارسالاتو افزایش دادی کردی 800 تا)) اگه برگرده به دو ماه پیش ارسالات 500 تا میشه یا مثلا دو ماه پیش رمزتو تغییر دادی اگه برگرده به دو ماه پیش رمزت عوض میشه و همون رمز قبلیتو باید بزنی!
سال پیش انجمن اینجوری شد!
به خاطر یه قاطی کردن انجمن مشکل خاصی به وجود نمیاد.
نَ ولی محمد برا من اکانتم حذف شد ..

خوده فرید گفته بود دیگه ..

وقتی فلش درست شد گفت همه چی ب ی ماه پیش برگشته .. ینی منی که 8،2 روز بود ثبت نام کرده بودم اکانتم حذف شده بود ..:|

دقت کن من گفتم ((هیچ وقت انجمن جوری بهم نمیریزه که اکانت همه ی کاربرا حذف بشه)) اکانت کسایی که تازه عضو میشن اگه انجمن مث سال پیش بشه 100 حذف میشه ولی مال تو یا مثلا مال من که حدودا 2-3 سال از تاریخ عضویت میگذره دیه حذف نمیشه!

ناراحت نباش مسکی ؛ من میفهمم چی میگی 899

سارا از شوهرت چه خبر؟دست که روت بلند نمیکنه؟رفتم یه گوش مالی بهش دادم:cool:

نومویاد cry girl
گف طلاقت میدم .. مطلقه میشم cry girl

گوشیش خاموشه ؛ درس میخونه ؛ نتم شاید بیاد cry girl

RE: گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 28-05-2014

(28-05-2014، 11:17)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی قیصر . هیچی .. دلت خواست بیا پ.خ
نبودی باهاش دعوام شد ._.

میگه انقد با شاپور لاس نزن -_-

|: اومدم ..