انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - ..WonDerfull.. - 13-12-2012

خوبه اتفاقا

RE: پیشنهادات - poorman - 14-12-2012

اینکه برای بازیکنان برتر هم سیستم رتبه دهی بگذاریم بسیار عالی هست. چون خیلی از کاربران وارد انجمن نمی شن و فقط بازی می کنن و سابقه ی اونها زیاد هست.
این قضیه می تونه در دستور کار سایت در آینده قرار بگیره.

(06-12-2012، 19:04)amirgame نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باسلام
1.لطفا اسامی بازیکنان برتر را د روی سایت بگزارید.
2.برای سایت سیستم امیازدهی درست کنید.

خیلی خوب بود ولی جای این نوشته اینجا نیست دوست عزیزSmile

(10-12-2012، 23:22)حمیدبهمئی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی مردعبوس ازبازارعبور می کرد:دیوانه ای رادیدکنجی نشسته وپارچه ای پهن کرده وفریاد می زندازمن بخرید.من پرفروش ترینم بیایید.مردی جلو رفت وجماعتی رادیدکه به دیوانه می خندند.مردخواست تفریحی کند. پس گفت ای تاجر توانمندچه کالایی داری که اینقدر پرفروش است؟ دیوانه گفت نمی بینی؟ مردبه تمسخرگفت جزدیوانه ای زنده پوش وپارچه ای کهنه هیچ نمی بینم.جماعت زیرخنده زدندودیوانه درهم شد گفت همین این است من خنده می فروشم! مردگفت ای ابله تو که خنده می فروشی چه باز می ستایی؟ دیوانه خندیدوگفت شادی.....ایادردنیامعامله ای پرسودترازان سراغ داری چطوربودSmile

RE: پیشنهادات - mohammadrasam - 14-12-2012

(13-12-2012، 20:52)پینوکیو012 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه اتفاقا

Smileمن هم ممنونم
HuhSmile
Smile

(12-12-2012، 14:50)sara80 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه پیشنهاد دارم اینکه برای دختر هاهم بازی های انلاین و دانلودی باربی هم بگذارین.Smile

پینوکیو میتونم ازت یه سوال بپرسم؟؟
Big Grin

بلهShy

(14-12-2012، 10:58)poorman نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینکه برای بازیکنان برتر هم سیستم رتبه دهی بگذاریم بسیار عالی هست. چون خیلی از کاربران وارد انجمن نمی شن و فقط بازی می کنن و سابقه ی اونها زیاد هست.
این قضیه می تونه در دستور کار سایت در آینده قرار بگیره.
بلهWink
(06-12-2012، 19:04)amirgame نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باسلام
1.لطفا اسامی بازیکنان برتر را د روی سایت بگزارید.
2.برای سایت سیستم امیازدهی درست کنید.
چشب

خیلی خوب بود ولی جای این نوشته اینجا نیست دوست عزیزSmile

(10-12-2012، 23:22)حمیدبهمئی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روزی مردعبوس ازبازارعبور می کرد:دیوانه ای رادیدکنجی نشسته وپارچه ای پهن کرده وفریاد می زندازمن بخرید.من پرفروش ترینم بیایید.مردی جلو رفت وجماعتی رادیدکه به دیوانه می خندند.مردخواست تفریحی کند. پس گفت ای تاجر توانمندچه کالایی داری که اینقدر پرفروش است؟ دیوانه گفت نمی بینی؟ مردبه تمسخرگفت جزدیوانه ای زنده پوش وپارچه ای کهنه هیچ نمی بینم.جماعت زیرخنده زدندودیوانه درهم شد گفت همین این است من خنده می فروشم! مردگفت ای ابله تو که خنده می فروشی چه باز می ستایی؟ دیوانه خندیدوگفت شادی.....ایادردنیامعامله ای پرسودترازان سراغ داری چطوربودSmileعالیBig Grin

RE: پیشنهادات - kame - 16-12-2012

سلام پیشنهاد من اینه که بغل هر نظر یک دکمه ی گزارش تخلف بگذارید!
ممنون میشم!همه اسی شدن همه میگن سایتتون عالیه منتها محیطش بده!HuhExclamationDodgy

RE: پیشنهادات - Apathetic - 17-12-2012

(16-12-2012، 22:50)kame نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پیشنهاد من اینه که بغل هر نظر یک دکمه ی گزارش تخلف بگذارید!
ممنون میشم!همه اسی شدن همه میگن سایتتون عالیه منتها محیطش بده!HuhExclamationDodgy

دکمه ی گزارش وجود دار!کنار اون دکمه ای که نوشته نقل قول این ارسال(این شکلیه+)سمت چپش دکمه ی گزارشه که به مدیر میرسه.

RE: پیشنهادات - takaver - 17-12-2012

Angel:cool::cool:Big GrinHuhدوست عزیز اقای صابر من هر کاری میکنم پیام بدم که من میخوام مدیر انجمن بازی کامپیوتر و کنسول شم نمیتونم یه رسیدگی کنید و به درخواستمم جواب بدید. ممنون

RE: پیشنهادات - ps3000 - 17-12-2012

اینا چیه؟ :|

RE: پیشنهادات - ..WonDerfull.. - 17-12-2012

(17-12-2012، 11:31)takaver نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Angel:cool::cool:Big GrinHuhدوست عزیز اقای صابر من هر کاری میکنم پیام بدم که من میخوام مدیر انجمن بازی کامپیوتر و کنسول شم نمیتونم یه رسیدگی کنید و به درخواستمم جواب بدید. ممنون

با اجازه ی مدیران من جوابشو بدم.

دوست عزیز اول شما برو شرایط مدیر شدنو بخون تو همین انجمنه.ببین؟شما هیچ کدوم از شرایطو نداری!بعدشم با 5 تا ارسالو نداشتن موضوع که نمیشه مدیر شد!بایستی یکم سابقت بالا بره!Smile

RE: پیشنهادات - Apathetic - 17-12-2012

میشه یه قسمتی بذارید که وبلاگ بچه های فلشخو رو نشون میده؟

RE: پیشنهادات - Albert wesker - 17-12-2012

(17-12-2012، 13:19)~LONA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه یه قسمتی بذارید که وبلاگ بچه های فلشخو رو نشون میده؟

این قسمتو الان هم داریمHuhچطوری تا حالا ندیدید؟خوب اشکال نداره من میگم کجاست!!برای گذاشتن وبلاگ ابتدا به کنترل پنل خود بروید بعد در سمت راست کنترل پنل قسمتی هست به نام ویرایش پروفایل!آن را انتخاب کنید و در قسمت فیلد های اختیاری یه جایی نوشته آدرس سایت شما!!!اونجا آدرس وبلاگ خودتونو وارد کنید!پس مجبورید برای دیدن وبلاگ هر نفر پروفایل اون کاربر رو مشاهده کنید!اگه منظورتون اینه که یک لیست درست کنن که بشه وبلاگ همهی کاربرا رو دید این دیگه دست ادمین و مدیران ارشد است!