انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 246 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 246 (/showthread.php?tid=236565)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - FARID.SHOMPET - 16-07-2015

نقل قول: به به D:

اشتهـاتم کـوره دیگه ، نه ؟! ._.

خوانندس !؟‌ ميشناسمش انگاری :|
شریل کول هست. خواننده و مجری اکس فکتر و مدل و طراح مد هست. خیلی کار ها میکنه! دختر خوبی هم هست. من کار بی ناموسی ازش ندیدم.  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Aiden Pearce - 16-07-2015

(16-07-2015، 1:00)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:58)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F A R I D نوشته است:
Aiden Pearce نوشته است:فرید ناموسا نمونه بودی ؟ 

آره. تو جهان  Big Grin هنوزم هستم.

منم تیزهوشانم  Tongue

تین طوری که شماها  پیش میرین 
منم استاد دانشگاه هارواردم 
Glad to meet you .
والا من که اصلا دانش اموز سختی توی دبیرستان نبودم. الکیه این اسم تیزهوشان و نمونه دولتی. من همین جوری رفتم تو نمونه دولتی. الکی الکی. اصن دروس دبیرستان چی هست که ادم انگیزه درس به خاطر درس داشته باشه؟
سخ نمیگیرن فقط بعضی وقتا جر میدن  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:59)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:55)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:53)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:51)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:50)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پاکم :183:

وای ارزشش الان بالا رفته هااا

آآآ. می خوام یک عکس بذارم به زودی. امیررضا تو حتما ببین چون حافظه خوبی داری مثه من. عکس رو ببین و بعد نظر بده که چقدر با عکسای قبلی فرق داره چهرم.

اهان قرار بده ببینم...
تو نمونه دولتی بودی فرید؟

آره. چه طور؟ هرچند که کلی ازمون پول گرفتن. اصلا شباهتی به دولتی نداشت.

(16-07-2015، 0:54)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کرم ریزی ؟! :|

سـلام ._.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/1287-6.gif
زنمو ببین فاطمه.

به به D:

فاطمه 
Directioner girl??? 

(16-07-2015، 1:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:56)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F A R I D نوشته است:

منم تیزهوشانم  Tongue

(16-07-2015، 0:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:54)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:53)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم کلش زود میام

خاک تو سرت  Dodgy
اه اه اه حالم بهم خورد ازت برو گمشو  Big Grin

آرین
.
.
.
.
خاک تو مغز خیالیت :۷۷۷

+ علی کدوم آواتارو میگی؟؟؟
ما ک خیلی وقته با هم رفیقیم نیس؟!

آره 
همون آواتار کانتر استریک طنز یا شاید مال یه فرد دیگه بوده

توهمات ناشی از پرخوری در وقت افطار
:۷۷
چ شکلی بود ؟؟؟
چیز تو این مغز -__-
چیزی یادم نیس :|

یه نفر بود زبنوش بیرون بود 

(16-07-2015، 1:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شریل کول هست. خواننده و مجری اکس فکتر و مدل و طراح مد هست. خیلی کار ها میکنه! دختر خوبی هم هست. من کار بی ناموسی ازش ندیدم.  Big Grin

واستا برم سرچ کنم  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Wanton - 16-07-2015

(16-07-2015، 0:58)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه وقتی این همه بازی های خفن تو استیم هست که حتی خیلی هاشون رایگان هستن کی واقعا کلش بازی میکنه و واقعا چرا؟ اصلا این بازی هدفی نداره. مسخرس.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://store.steampowered.com/
من خودم همش وقت تفریح تو استیمم اگه نتم حجم داشته باشه

چیا بازی میکنی ؟

نقل قول:
من تو استیم هستم فقط کدوم بازیش مفته ؟ 
زیاد داره. توی قسمت سرچش فیری رو سرچ کن و محبوب ترین ها رو بزن. مثلا warface که مثل کال آف هست. برو نگاه کن کف کن. البته من دو تا بازی خوب ازش خریدم و فعلا بازی رایگان ها رو وقت نکردم بازی کنم ولی دوستام بازی می کنن.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - Wanton - 16-07-2015

(16-07-2015، 1:01)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کار بی ناموسی ازش پیدا کردم .. به قول خودت خیلی کار ها کرده ! Angel

(16-07-2015، 1:03)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
من تو استیم هستم فقط کدوم بازیش مفته ؟ 
زیاد داره. توی قسمت سرچش فیری رو سرچ کن و محبوب ترین ها رو بزن. مثلا warface که مثل کال آف هست. برو نگاه کن کف کن. البته من دو تا بازی خوب ازش خریدم و فعلا بازی رایگان ها رو وقت نکردم بازی کنم ولی دوستام بازی می کنن.

من استیم دارم هر آیدی میزنم یکی اون آیدی رو داشته  Big Grin

RE: گفتگوی آزاد نسخه 246 - ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd - 16-07-2015

http://8pic.ir/images/q85g1tjbzr90f9opbjhk.jpg

من بودم :|

(16-07-2015، 1:02)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 1:00)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

F A R I D نوشته است:

منم تیزهوشانم  Tongue

(16-07-2015، 0:56)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2015، 0:54)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرت  Dodgy
اه اه اه حالم بهم خورد ازت برو گمشو  Big Grin

آرین
.
.
.
.
خاک تو مغز خیالیت :۷۷۷

+ علی کدوم آواتارو میگی؟؟؟
ما ک خیلی وقته با هم رفیقیم نیس؟!

آره 
همون آواتار کانتر استریک طنز یا شاید مال یه فرد دیگه بوده

توهمات ناشی از پرخوری در وقت افطار
:۷۷
چ شکلی بود ؟؟؟
چیز تو این مغز -__-
چیزی یادم نیس :|

یه نفر بود زبنوش بیرون بود 

واستا برم سرچ کنم  Big Grin
نگاه کن!
https://www.google.com/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1ASUC_enIR640IR640&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D9%84+%DA%A9%D9%88%D9%84

نقل قول: چیا بازی میکنی ؟
Men Of war: Assault Squad 2 با دوستان. حتی وبلاگ هم داریم:
http://menofwariran.mihanblog.com/