انجمن های تخصصی  فلش خور
» گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « (/showthread.php?tid=239631)

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - ρѕуcнσραтн - 04-08-2015

(04-08-2015، 12:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:46)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:33)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیریت ب من نیومده -_-

همش دآرم گند میزنم :>

راستشو داری میگی ؟ :||

فاط ؟ :|

خوبی ؟ ._.

ن یه اشتبآهی شُده |:

اینجآ رو ببین => دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=216470  .. !

موضوع هایی ک ادغام زدم اومدن شدن پست هآی اول -_-

چیکآرش کنم ؟

تاپیک قدیمی ُ با جدید ادغام زدی؟ :||

باید جدا سازیش کنی ولی من پیشنهاد میکنم نکنی ._. ..

من اون روز اول که تازه مدیر شده بودم یه تاپیک ُ  که اشتباهی ادغام شده بود اومدم جدا سازیش کنم نمیدونم چی شد یهویی حذف شد  :|

به ایمانم گفتم هیچکس پیداش نکرد ! :|||

نمیدونم چیکآر کردم :| .. هنگ کردم :/

برم جدآسآزی کنم یعنی ؟

امتآنش ضرر ندآره .-.

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - Spell † - 04-08-2015

(04-08-2015، 12:47)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ُ سارا ..

سارا ُ علی :|

خوشبخت شید :| خیلی به هم میاید :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.

سوتی داد خفن...

منو از کجا میشناسی..؟!-_-

خودت گفتی باع :|

کلا منظورتم همین بود (:

خنگ :|

نمیشناسم -_-

(04-08-2015، 12:48)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:44)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههه اوووره.. :v نفسمه.. ^_^
خوشبخت شی بآ مآمآنم :||||||

(04-08-2015، 12:46)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ُ سارا ..

خیلی هم عالی :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.
بلی بلی بآس بریم :>>

حآلآ کی o_o

اون تورو بیار باید بریم صید ._.

:>>

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - ( lιεβ ) - 04-08-2015

نصف تاپیکای علی ت پزشکی تکراریه ! :|

جدا جستجو نمیکردی علی ؟ :|

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - CTG - 04-08-2015

خیلی زود گذشت ._.

(04-08-2015، 12:51)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:49)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:46)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:42)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:33)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مدیریت ب من نیومده -_-

همش دآرم گند میزنم :>

راستشو داری میگی ؟ :||

فاط ؟ :|

خوبی ؟ ._.

ن یه اشتبآهی شُده |:

اینجآ رو ببین => دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=216470  .. !

موضوع هایی ک ادغام زدم اومدن شدن پست هآی اول -_-

چیکآرش کنم ؟

تاپیک قدیمی ُ با جدید ادغام زدی؟ :||

باید جدا سازیش کنی ولی من پیشنهاد میکنم نکنی ._. ..

من اون روز اول که تازه مدیر شده بودم یه تاپیک ُ  که اشتباهی ادغام شده بود اومدم جدا سازیش کنم نمیدونم چی شد یهویی حذف شد  :|

به ایمانم گفتم هیچکس پیداش نکرد ! :|||

نمیدونم چیکآر کردم :| .. هنگ کردم :/

برم جدآسآزی کنم یعنی ؟

امتآنش ضرر ندآره .-.

ولی میدونی بعدش چی شد  ؟ :|

صابر بهم پ.خ  داد :|

Big Grin

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - bOoOoOy - 04-08-2015

(04-08-2015، 12:51)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصف تاپیکای علی ت پزشکی تکراریه ! :|

جدا جستجو نمیکردی علی ؟ :|

ن.. -_-

(04-08-2015، 12:51)ʜᴇαʀᴛℓᴇss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:47)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی ُ سارا ..

خوشبخت شید :| خیلی به هم میاید :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.

سوتی داد خفن...

منو از کجا میشناسی..؟!-_-

خودت گفتی باع :|

کلا منظورتم همین بود (:

خنگ :|

نمیشناسم -_-

(04-08-2015، 12:48)~вєѕт gιяℓ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2015، 12:44)~ ѕσмє × σηє ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هههه اوووره.. :v نفسمه.. ^_^
خوشبخت شی بآ مآمآنم :||||||

علی ُ سارا ..

خیلی هم عالی :|

ـ

فاطی ؟ ..)

بریم دنبال مامان ؟ .-.
بلی بلی بآس بریم :>>

حآلآ کی o_o

اون تورو بیار باید بریم صید ._.

:>>

اهان یادم اومد از کجا میشناسیم..

با ی *****

ی بار حوصلت سر رفت بم پ دادی

بعدم ی خورده *** گفتم بای.. ههه یادت اومد..؟!:|

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - CTG - 04-08-2015

باس برم بمیرم -_-
میدونی! 
تابسون داره تموم میشه -_-
49 روزه دیه ._.

خدافظ ..

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - bOoOoOy - 04-08-2015

(04-08-2015، 12:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافظ ..

حذف سپاس تو مرام ما نیس..

خدافظ همگی..

RE: » گفـتگوی آزاد نسخـه 254 « - eɴιɢмαтιc - 04-08-2015

(04-08-2015، 12:57)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تابسون داره تموم میشه -_-

49 روزه دیه ._.
اَز الان افسردگی ._.

ـ
  سَلامـ ..