انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نُسخه [461] - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نُسخه [461] (/showthread.php?tid=298243)

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - ᴠᴀᴍᴘɪʀᴇ - 08-10-2021

(08-10-2021، 15:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 15:16)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوردم تموم شد پاستیلمو-__-
شکموو

((((:
من دیوونه پاستیلو شکلاتم*-*

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - shghyegh - 08-10-2021

(08-10-2021، 9:35)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 7:01)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی بالاخره خوابم بردددد

اره منم همینطور(:
صبح بخیر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Opera-Snapshot-2021-10-08-103740-www-flashkhor-com_f2bf0.png
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.__________.
که چه@_@

(08-10-2021، 11:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 11:45)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکل توهه(:
-
چرا نداره بشر؟ من که طرز فکرتو دوس دارم(:
من همشو جواب دادم با طرز فکرم
نه اتفاقا از فیلم متنفرم(:

-_- فک کنم پوبون داره به تو هم جنس میفروشه

وقتی میگم ندارم یعنی ندارم بفهممم بعدشم تو اصن میدونی من چجوری فکر میکنم
نتونستی خوشبختی رو برای منی که هنوز که هنوزه تجربش نکردم توضیح بدی
دنیای رنگی داری اما بنظرم رنگ هاش کمه یا ساختارش مینیاتوری میزنه یه همچین چیزی

(07-09-2021، 22:38)لــــــــــⓘلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهترین دوست کیه؟!
از نظر من کسیه ک برام وقت میذاره
میشه بهش اعتماد کرد ^^
با اخلاقای گند من کنار میاد D:
هوامو داره ^^
هر موقع لازمش دارم در دسترسه ^^
میتونم باهاش دردل کنم ^^
پس :
ایسان، سیروان، فاطمه و آرمین و لیانا! ^^❤
برام اولویت بندی هم ندارن همشون از دم ت قلبمن و از ته قلبم دوسشون دارم D:  

من نمیشناسمتون برای همین شمارو نقل قول میکنم و اگ دوس نداری میتونی جواب ندی

میشه بپرسم هنوزم بهترین دوستات رو داری یا ن؟
اصن از کجا میدونی اینایی که گفتی دوست دارن؟
این که میگی بهترین دوستاتن یعنی از اینا بهتر نداشتی؟
ممنون میشم جواب بدی

@βάરãɲ

دنیا رو مچاله کن بعد بنداز زیر پات بعد باش فوتبال بازی کن
مطمعنی میخوای دوباره پشت کنکور بشینی؟

ناموسا ب ت چ

(08-10-2021، 8:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر سر به هوای شلخته بی ادب ، نقش منفی داستان که میخواد همه عشقارو خراب کنه و بشدت لوس و از خود رازی و زورگوعه
البته با این نقش شاهزاده ای دختر دوکی دختر ادم خرپولی چیزیم هست

یاد اون دختره نامزدِ کیم تان افتادم@_@
بی هدببببب vahidrk

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - THEDARKNESS - 08-10-2021

(08-10-2021، 15:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 9:35)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره منم همینطور(:
صبح بخیر

http://dl.akskhor.ir/uploads1/Opera-Snapshot-2021-10-08-103740-www-flashkhor-com_f2bf0.png
.__________.
که چه@_@

(08-10-2021، 11:48)shahid نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-_- فک کنم پوبون داره به تو هم جنس میفروشه

وقتی میگم ندارم یعنی ندارم بفهممم بعدشم تو اصن میدونی من چجوری فکر میکنم
نتونستی خوشبختی رو برای منی که هنوز که هنوزه تجربش نکردم توضیح بدی
دنیای رنگی داری اما بنظرم رنگ هاش کمه یا ساختارش مینیاتوری میزنه یه همچین چیزی

من نمیشناسمتون برای همین شمارو نقل قول میکنم و اگ دوس نداری میتونی جواب ندی

میشه بپرسم هنوزم بهترین دوستات رو داری یا ن؟
اصن از کجا میدونی اینایی که گفتی دوست دارن؟
این که میگی بهترین دوستاتن یعنی از اینا بهتر نداشتی؟
ممنون میشم جواب بدی

@βάરãɲ

دنیا رو مچاله کن بعد بنداز زیر پات بعد باش فوتبال بازی کن
مطمعنی میخوای دوباره پشت کنکور بشینی؟

ناموسا ب ت چ

(08-10-2021، 8:49)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر سر به هوای شلخته بی ادب ، نقش منفی داستان که میخواد همه عشقارو خراب کنه و بشدت لوس و از خود رازی و زورگوعه
البته با این نقش شاهزاده ای دختر دوکی دختر ادم خرپولی چیزیم هست

بی هدببببب vahidrk
وارثان؟ لی مین هو؟ نامزدش؟ اها یادم اومد
نخیر اون خوشگل و جذاب و با کمالات هم بود
+
بی ادب اونیه که به شعور مخاطبش احترام نمیزاره عین تو

(08-10-2021، 15:23)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 15:18)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شکموو

((((:

منم دوست دارم

(08-10-2021، 15:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 15:46)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

که چه@_@

ناموسا ب ت چ

بی هدببببب vahidrk
+

(08-10-2021، 15:23)†ᴰᵃᴿᶜʸ† نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

((((:

منم دوست دارم
وارثان
اون دختره مو چتریه بی هدبه Dodgy

من کِی ب شعور مخاطبم احترام نذاشتم نامرد

عه چرا ویرایش زدی پلشت

(08-10-2021، 16:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 15:57)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+

منم دوست دارم
وارثان

عه چرا ویرایش زدی پلشت

کی گذاشتی؟ کی؟ دقیقا کی؟ صندوقت که پره وقتی ادم میخواد جوابشو بده یعنی اخر بی احترامی
+
بله ویرایش خورد
اوشون جذاب و زیبا و یا کمالات هم بودن.

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - Emmɑ - 08-10-2021

فقط لواشک بقیه بچه بازیِ

انقد خوشم میاد ب من میگید پوبون

(08-10-2021، 16:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 16:00)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وارثان

عه چرا ویرایش زدی پلشت

کی گذاشتی؟ کی؟ دقیقا کی؟ صندوقت که پره وقتی ادم میخواد جوابشو بده یعنی اخر بی احترامی
+
بله ویرایش خورد
همین؟ من اگه نخوام ب شعورت احترام بزارم خیلی کارای دیگم میتونم بکنم Dodgy
صندوق دریافتمم خالیه Dodgy

اها ینی اینا رو فاکتور بگیرم ازش؟
اصنم جذاب نبود ی تیکه پی پی بود

(08-10-2021، 16:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 16:02)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

+
بله ویرایش خورد

چه خالی باشه چه پر دیگه بهت پیام نمیدم
+
حسود خوشگل ندیده

(08-10-2021، 16:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 16:05)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خالی باشه چه پر دیگه بهت پیام نمیدم
+
حسود خوشگل ندیده
هرجور راحتی

اتفاقا چون خوشگل زیاد دیدم میگم این زشته

RE: گفتگو آزاد | نُسخه [461] - Emmɑ - 08-10-2021

(08-10-2021، 16:05)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-10-2021، 16:02)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقد خوشم میاد ب من میگید پوبون

اسمتو بزار هلو همه بهت میگن هلو ربطی نداره که بچه جان
اول مارشمالو میزاشتم دیدم اِما بهتره خیخی