انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ (/showthread.php?tid=299059)

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 03-03-2024

@parisa 1375

گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ 63

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - BIG-DARK - 03-03-2024

(19-11-2023، 11:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2023، 19:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به شقایق خانوم
یه سوال
میگم که شما رشته طراحی دوخت بودین؟

خیلی دلم میخواد به یکی بگم پدرسگ:|
علتشم نمیدونم چرا:|
سلام عشقم
آره طراحی دوختم

میشه بگید واسه دانشگاه چطوریه ؟
آخه یه اشنایی دارم از مشهد میخواد دانشگاه اصفهان یا شهرکرد بزنه که بیاد پیش فک و فامیل و خودمون گفتم از مشهد بخواد شهرکرد دانشگاه بزنه باید چیکار کنه؟

(24-11-2023، 2:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-11-2023، 19:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قشنگ بود مگه نه؟

یعنی ۴ ساله؟:/
تو بعد من اومدی سید
من ۴ ساله اینجام از ۱۳ سالگی بودم
بعد چطور تو هم بعد من اومدی هم ۴ ساله هستی؟:/

به به شقایق خانوم
یه سوال
میگم که شما رشته طراحی دوخت بودین؟

خیلی دلم میخواد به یکی بگم پدرسگ:|
علتشم نمیدونم چرا:|

عا نه من اشتباه حساب کردم درسته ۱۸ بود!
هی آرش بخوای حساب کنی من یه بارم ۱۲ سالگیم اومدم رفتم Idea

باو خیلی غم انگیزه Sad
چی شد که این شد؟

مهدی ولش اینارو 5 ساله الان اینجام من (:
یادش بخیر چقد شلوغ بوددددددد

(30-11-2023، 19:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-11-2023، 14:07)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عه اینم پرهامه

حالت خوبه؟

نوکردم تو چیطوری؟

لامصبا این هنوز تموم نشده :|

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 04-03-2024

دوستان عزیز پدربزرگ من چند روزی حالش خیلی وخیم لطف کنید دعای خیرتان را بدرقه اش نمایید.
 سلامتی عزیزان مان را قدر بدانیم.

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - THEDARKNESS - 04-03-2024

(03-03-2024، 17:45)BIG-DARK نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-11-2023، 11:11)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عشقم
آره طراحی دوختم

میشه بگید واسه دانشگاه چطوریه ؟
آخه یه اشنایی دارم از مشهد میخواد دانشگاه اصفهان یا شهرکرد بزنه که بیاد پیش فک و فامیل و خودمون گفتم از مشهد بخواد شهرکرد دانشگاه بزنه باید چیکار کنه؟

(24-11-2023، 2:54)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا نه من اشتباه حساب کردم درسته ۱۸ بود!
هی آرش بخوای حساب کنی من یه بارم ۱۲ سالگیم اومدم رفتم Idea

باو خیلی غم انگیزه Sad
چی شد که این شد؟

مهدی ولش اینارو 5 ساله الان اینجام من (:
یادش بخیر چقد شلوغ بوددددددد

(30-11-2023، 19:50)SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالت خوبه؟

نوکردم تو چیطوری؟

لامصبا این هنوز تموم نشده :|

کرونا اینجارو خیلی رونق داد باز بعدش بی رونق شددد

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 05-03-2024

(10-12-2023، 1:09)THEDARKNESS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-11-2023، 23:57)Âɴɢ℮ℓ Evιℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شدت حس کرکتر جان توی اتک آن تایتان رو منتقل میکنی!
جان؟ خب آره همونم خودمم میگیرم ولی من خفن ترم

اگه خفن بودنو توی این بدونیم که هیچ جوره به تایتان تبدیل نمیشی البته که خفن تری!!
خودتو نگیر زن بگیر

جالبه هنوزم اول سپاس زدن و بعد جواب دادن رسمه

THEDARKNESS نوشته است:کرونا اینجارو خیلی رونق داد باز بعدش بی رونق شددد

ویروس زامبیمون نشه؟

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ⓩⓐⓗⓡⓐ - 05-03-2024

?....

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - parisa 1375 - 06-03-2024

تنها چیزی که یارانه ای نشد “رفاقت” بود چون نتونستن روش قیمت بزارن !
مخلص همه رفقای با معرفت که قیمت ندارن …

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 06-03-2024

(06-03-2024، 17:19)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدرا

صدرا که اسم پسره

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 06-03-2024

(06-03-2024، 18:01)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2024، 17:19)مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدرا

صدرا که اسم پسره
سمیرا

RE: گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 06-03-2024

‏″بزرگ شدی دخترمو بهت میدم″ 

شنیدن این جمله مجبورم میکرد

تو ۷ سالگی ۲ گونی برنج ده کیلویی رو بلند کنم.