انجمن های تخصصی  فلش خور
<×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> (/showthread.php?tid=60083)

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

هووووف باید به موضوع هات امتیاز بدن ...
صبا:

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ~JaSmIn~ - 21-09-2013

تـُـف:|

چِرآع امروز انقد خلوته آخع؟؟؟

بــ×ــآی

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Łost Đλtλ - 21-09-2013

(21-09-2013، 23:07)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 23:06)ستاره بانوی ایران زمین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 23:04)پروشات نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره کوجایی چرا نمیحرفی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا دارم ول میگردم
دوسطر بوف کور میخونم
بازم میام اینجاول میگردم Angel

کتابش قشنگه ؟؟؟
میدونی چن بار خوندمش ؟!
کتاب سنگینیه اولین بار که میخوندم دوسال پیش بود میرفتم تو فضا
میخونمش بازم میخونمش

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ~JaSmIn~ - 21-09-2013

(21-09-2013، 23:09)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا:

چیــع؟؟؟؟

من تازه 2 دیقس آن شدم تو اَ کجآ دیدی؟

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - Łost Đλtλ - 21-09-2013

(21-09-2013، 23:08)ارتادخت نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای کاش این اقای رومل می موندن یک مقدار زیادی دعواشون می کردم crying
یه بار بهشون گفتم چه طور ستاره هام زیاد می شن  گفتن هر چی موضوت بیشتر باشه ستاره هات بیشتر می شه ولی من هی موضوع باز کردم هی هیچی ..........................crying
ولی بازم عبیی نداره ستاره تو که هستی فک کن کلا ستاره ام.crying
250 تا شه ارسالات میشی 4 ستاره

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 21-09-2013

خیلی مدرسه رو پیچوندم ...
بی اجازه از کلاس میرم بیرون دیگه نمیرم کلاس
میرم نمازخونه میخوابم.Sleepy

(21-09-2013، 23:10)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-09-2013، 23:09)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا:

چیــع؟؟؟؟

باید بگی سلام
بوت میومد.

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - ارتادخت - 21-09-2013

یییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​ییییییییی

(21-09-2013، 23:13)ساحره ............شیطون1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی مدرسه رو پیچوندم ...
بی اجازه از کلاس میرم بیرون دیگه نمیرم کلاس
میرم نمازخونه میخوابم.Sleepy

(21-09-2013، 23:10)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا:

چیــع؟؟؟؟

باید بگی سلام
بوت میومد.

بوخشیــد....سیلآم...×

RE: <×گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ 1 ×> - L.A.78 - 21-09-2013

صبــی:/
بلاگفا هنو برات خرابه؟:/

سلام دختر خوشگل...
خوبی ؟
صبا چن سالته ؟
کلاس چندمی؟Big Grin