انجمن های تخصصی  فلش خور
:<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: (/showthread.php?tid=65596)

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - mahsa690 - 25-10-2013

(25-10-2013، 21:46)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:43)mahsa690 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
(25-10-2013، 21:39)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:37)mahsa690 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:34)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همتون که دخدرین 2تا پسر هس این نامردیه
خیلی هم عالیSmile

اخ اگر نبودین .......چه دنیایی میشد...........
اکه نبودیم که شماها دق میکردین از همه مهم تر کی هی غذا درست میکرد میریخت تو شکم شما.. شماها که یه نیمروهم بلد نیستین....Big Grin

ما راضی ایم از گرسنگی بمیریم ولی شما هم نباشین بخدا راضی ایم
خب چه کاریه. شماها که قراره از گرسنگی بمیرید,,بیا من زودتر بکشمت که هم گرسنگی نکشی هم اینکه هم ما و هم خودتو راحت کنی<<<<میشه من انگلیسی بدم؟؟؟؟ اینجوری خیلی سختمه

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mason - 25-10-2013

(25-10-2013، 21:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی داره اینجا زر زر میکنه ؟ |:

اروم اروم کی تورو خبر کرد؟تارا؟کاره تو بود؟ندا دلم برات تنگ شده
عمم :|
چی کار من بود ؟ :||||||||
منم همین طور جیگرم ^_^

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mïņ̃†êR - 25-10-2013

(25-10-2013، 21:53)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزییییییی ^__________________^

هرکی درگیری ایجاد کنه محرومش میکنم الانم خدافض من به طوره آفلاینی هستم | :
شیوا و رزی اینارو سپردم به شما -_-!
khodafezZ!

برو عجقم من اینجام مثل گرگ خخخخخخخخ*^++++^*

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Albert wesker - 25-10-2013

(25-10-2013، 21:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی داره اینجا زر زر میکنه ؟ |:

تارا این رنگ بنفش چه قدر بهت میاد اون رنگ تکراری شده بود Shy

یکی همین الان ارسالتو گزارش کرد دلیل گزارش کردنشو نوشته بود توهین:|

در ضمن به همه ی مدیرای آزمایشی ای که از آزمایشی بودن در اومدن و مدیر شدند تبریک میگم

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - محمد - 25-10-2013

(25-10-2013، 21:52)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:49)محمد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='happy girl' pid='1197884' dateline='1382726847']
نقل قول: ما راضی ایم از گرسنگی بمیریم ولی شما هم نباشین بخدا راضی ایم

میتونم بپرسم پس اینجا ک پر از دختر هست چه کار میکنید؟>Sleepy

اخه بدبختی اینجا که نیس فقط هرجا میری پر دخدره . چیکار کنیم ما بدبختا؟

بشین تو خونه درم ببند خودتو تو اتق حبس کن Big GrinBig Grin

نه دیگه میسوزیمو میسازیم .دیگه عادت کردیم .

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mason - 25-10-2013

(25-10-2013، 21:53)*!*karola*!* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزییییییی ^__________________^

هرکی درگیری ایجاد کنه محرومش میکنم الانم خدافض من به طوره آفلاینی هستم  | :
شیوا و رزی اینارو سپردم به شما -_-!
khodafezZ!

تاراااا ^ــــــ^

دیوونه اگه بری دلخوشی برام نمیمونه اگه بری ما که نمیتونیم محروم کنیم دیوونه Dodgy
نرو Dodgy
اواتارت منو یاد مرده ها میندازه عوضش کن :|

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - ☆★ super star★☆ - 25-10-2013

بای-___-

(25-10-2013، 21:55)sub zero نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-10-2013، 21:50)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی داره اینجا زر زر میکنه ؟ |:

تارا این رنگ بنفش چه قدر بهت میاد اون رنگ تکراری شده بود Shy

یکی همین الان ارسالتو گزارش کرد دلیل گزارش کردنشو نوشته بود توهین:|
به قران بعضیا باید به شماره 115 زنگ بزنن خیلی براشون مفیده |:

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - Mïņ̃†êR - 25-10-2013

(25-10-2013، 21:53)✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: کی داره اینجا زر زر میکنه ؟ |:

اروم اروم کی تورو خبر کرد؟تارا؟کاره تو بود؟ندا دلم برات تنگ شده
عمم :|
چی کار من بود ؟ :||||||||
منم همین طور جیگرم ^_^

نه با تارا بودم اونو

من خیلی خیلی *^_______^*

ندا زر زر ب نظرت فشه؟

RE: :<گــفـتـــــــــــگـوے آزاد نـــسخـــه پـــنجـــ=ــاهُ 8 >: - сÜтε Đévìł ツ - 25-10-2013

برگشتم...!!!! (: