انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ (/showthread.php?tid=285877)

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ρυяρℓє_ѕку - 07-06-2020

(07-06-2020، 14:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:07)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 13:59)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 13:55)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بح بح:vvv
بهم خیانت کردی /: من دوست داشتم لنتی |:

بح بح ؟ v:
این انگا رو ب من نچسبون ،خیانت چی هس ؟ ._. v:

ادامشو میخاستم به ترکی بنویسم دیگ ننوشتم :v چشمم روشن :vvv
تو کردیش :v وختی رفتی پی وی اووون .. گریه گریههه گریهه :vv

واضح بگو ببینم چی میگی v:
نه نه داری اشتباه میکنی (.. )
گریه برا چشات خوبع زاااار بزن vvv:

ریحونمو برد )))):
:|
بیا ک میخوام نهی از منکرت کنم :|
ی پ.خ بده حوصله ندارم ): ♡

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 07-06-2020

(07-06-2020، 14:12)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:07)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 13:59)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بح بح ؟ v:
این انگا رو ب من نچسبون ،خیانت چی هس ؟ ._. v:

ریحونمو برد )))):

توام شدی رتبه چهارم تو این زمینه D:
بازم به معرفت من پ.خ میدم همیشه :vvvvvv

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - ρυяρℓє_ѕку - 07-06-2020

(07-06-2020، 14:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:12)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریحونمو برد )))):

باید چشماتو بااز کنم ._. !
اره اره حالا هم بده دیگه خودت ک میدونی :^

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - BIG-DARK - 07-06-2020

صدامو تغیر دادم Big Grin

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/view/le4o_‏صدا00065.3gp/

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://uupload.ir/filelink/iAnt8emMCpzt/le4o_‏صدا00065.3gp

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - لــــــــــⓘلی - 07-06-2020

سلام ب همگی Heart

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - B I N A M - 07-06-2020

ute

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - BIG-DARK - 07-06-2020

(07-06-2020، 14:29)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

سلام ابجی خوبی چ خبر

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - Ɗєя_Mσηɗ - 07-06-2020

(07-06-2020، 14:19)ρυяρℓє_ѕку نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ریحونمو برد )))):

باید چشماتو بااز کنم ._. !
اره اره حالا هم بده دیگه خودت ک میدونی :^

باز تر از این ؟ :vv
بی عدبا :vvvvvv

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - شـــقآیــق - 07-06-2020

سلام(:

RE: گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۵ - لــــــــــⓘلی - 07-06-2020

(07-06-2020، 14:31)ARASH A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2020، 14:29)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ب همگی Heart

سلام ابجی خوبی چ خبر

ن زیاد .. سلامتی