انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - امیر2 - 17-01-2026

احتمالا اکانت تل هممونم عضو گروه علوم تحقیقاته و با هم توی یه گروهیم  Big Grin

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 12:17)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Titiw 
تو رشته شمام با پری قره‌داغی و اکیپش رفیق بودم که اونم تغییر رشته داد رفت تغذیه

(17-01-2026، 12:17)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه فهمیدم
منم ورودی ۹۸ بودم
احتمالا تو اتوبوس کنار هم بودیم رندوملی

چقد جالب شد همچی برام  Smile

متاسفانه من کلا یک ترم رفتم دانشگاه بعدش کرونا شد اندازه بقیه نتونستم کانکشن داشته باشمو همرو بشناسم

(17-01-2026، 12:20)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شمارتو برام بفرست پ خ نت وصل شد چک کنیم^_^

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - bOoOoOy - 17-01-2026

تو علوم تحقیقاتم بعد اینکه اتوبوس چپ کرد ۲۰ نفر مردن ما ریختیم وسط دانشگا اتوبوس درس بزارن اونجام شدیم مغتشش |:

(17-01-2026، 12:19)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 12:14)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اکادمی دکتر مِد دکتر انیتا بهداروند
نت وصل سد برو تو اینستاشون ببین کدوم دکترو بیشتر میپسندی(((((:
به به چه آکادمی
اصلا از اسم اکادمی مشخصه موقعیت داف پروریه

(17-01-2026، 12:19)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط خاکی های پشت فیزیک پلاسما :v
علوف تفریقات مگه فیزیک پلاسما هم داره؟!

مطمئن باش من لوکیشن بد انتخاب نمیکنم^_^

(17-01-2026، 12:20)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 12:17)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Titiw 
تو رشته شمام با پری قره‌داغی و اکیپش رفیق بودم که اونم تغییر رشته داد رفت تغذیه

چقد جالب شد همچی برام  Smile

متاسفانه من کلا یک ترم رفتم دانشگاه بعدش کرونا شد اندازه بقیه نتونستم کانکشن داشته باشمو همرو بشناسم

(17-01-2026، 12:20)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ورودی شما و ورودی بعدیتون خیلی چیزارو از دست داد

از بین البلوکین و راه پله وسط کتابخونه و برجک پشت فتح ک زمان شما همشونو بست حراستِ جدید
تا اتوبوسِ پرنده و تا هشت شب تو بوفه بلوک (ک اون زمان دست یه خانمه بود) نشستن و تو حصارک قدم زدن تو اون تایم... 

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Emmɑ - 17-01-2026

(17-01-2026، 11:58)☪爪尺.山丨几几乇尺☪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 11:54)Emmɑ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دانلود نمیشه

برا من دانلود میشه که

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://sdl.storage.iran.liara.space/Npv.apk

App not installed as app isn't compatible with
your phone.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - bOoOoOy - 17-01-2026

(17-01-2026، 12:23)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 12:20)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از بین البلوکین و راه پله وسط کتابخونه و برجک پشت فتح ک زمان شما همشونو بست حراستِ جدید
تا اتوبوسِ پرنده و تا هشت شب تو بوفه بلوک (ک اون زمان دست یه خانمه بود) نشستن و تو حصارک قدم زدن تو اون تایم... 
ی دختر پسر بین بلوک a b همو بوس کرده بودن اونجارو بستن :v

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - wushu - 17-01-2026

(17-01-2026، 12:22)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 12:19)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه آکادمی
اصلا از اسم اکادمی مشخصه موقعیت داف پروریه

علوف تفریقات مگه فیزیک پلاسما هم داره؟!

مطمئن باش من لوکیشن بد انتخاب نمیکنم^_^
الان که نگا میکنم من خیلی مشکل افسردگی و اضطراب هم دارم
خانوم دکتر آنیتا ساپورت اموشنال هم میکنه مراجعینشو؟
حس میکنم بغل لازمم

(17-01-2026، 12:23)امیر2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بین البلوکین و کتابخانه رو تجربه کردم تو ۲ هفته اول یونی
ولی بقیه چیزارو نه
بد فک کن این عنترا ب ما گفته بودن تلکابین داره دانشگاه
نه تنها ازون استفاده نشد بلکه محدودم شدیم نسبت ب وورودیای قبلی

(17-01-2026، 12:22)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو علوم تحقیقاتم بعد اینکه اتوبوس چپ کرد ۲۰ نفر مردن ما ریختیم وسط دانشگا اتوبوس درس بزارن اونجام شدیم مغتشش |:

یادته درِ بالا و پایین رو بسته بودیم؟
اگ یادت باشه اون پسره ک اون دویست شیشیه با سپر زد بهش اومد پایین دعوا...
و اونی ک فرداش با تهرانچی وسط خیابون دعوا کرد من بودم  Big Grin

اون پسر مو فرفریه هم ک رفت بالای میدون ساعت رو فککنم ی ترم محرومش کردن