انجمن های تخصصی  فلش خور
°• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° (/showthread.php?tid=301830)

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Son of anarchy - 03-05-2026

(03-05-2026، 13:49)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:47)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا ادم زیگیلدار از 40 متری مشخصه خب نمیرم سمتش 

الان از هر ۱۰ نفر ۷ ۸ نفر دارن خودشون نمیدونن
نزده بیرون یعنی
من موندم تو چجوری میفهمی :v

راستشو بخای من یکم سنتیم علی جون به واکسیناسیون اعتقاد ندارم:|

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - bOoOoOy - 03-05-2026

(03-05-2026، 13:50)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:49)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزده بیرون یعنی

عب نداره رفیق منم اینجوری بود تا با ی ترنسه رفیق شد
ی زیگیل در اورد اندازه کلت :v

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - هلی - 03-05-2026

(03-05-2026، 13:50)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزده بیرون یعنی

تو کی هسی راسی

RE: °• گفتگوی آزاد | نسخه ۴۸۴ •° - Đęąđ.ğïřł - 03-05-2026

این وسط حواستون به ایدز و هپاتیت هم باشه
به هرحال اتفاقه دیگه((((((:

(03-05-2026، 13:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:50)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا فیریکیم نکن دیگه عه :|

(03-05-2026، 13:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:50)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کی هسی  راسی

دورورو

علی کدئین خدا لعنتت کنه حرفت رفت تو مخم 17

(03-05-2026، 13:54)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:52)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:52)هلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کی هسی  راسی

دورورو
واکسن بزن بعد برو تو دلشون (((:

(03-05-2026، 13:57)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:54)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دورورو

شنیدم سن داره 
از یک سنی به بعد خیلی تاثیر نداره واکسنش

(03-05-2026، 13:58)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:57)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنیدم سن داره 

هم سن داره هم انواع مختلفی داره
ی دوز ک میزنی مثلا امریکایی نوعای مختلفیو در بر میگیره تا ایرانیش
تو ک ۲۴ سالته برو بزن تا ۳۰ وقت هست جوون

(03-05-2026، 14:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 13:58)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شنیدم سن داره 

من 26 الان بابا
یمدت توییتر خیلی درموردش صحبت میکردن
الان چقد شده بنظرت؟ 

(03-05-2026، 14:03)Son of anarchy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-05-2026، 14:00)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من 26 الان بابا
یمدت توییتر خیلی درموردش صحبت میکردن
الان چقد شده بنظرت؟ 

با دلار ۱۹۰ فک کنم راحت ۶۰ تومن هست
بزنی راحتی میتونی ی چُرت بزنی با همه :v