انجمن های تخصصی  فلش خور
●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● (/showthread.php?tid=56629)

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - *ROSE* - 10-09-2013

(10-09-2013، 20:21)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بچها اون روز منوتو دیدین؟این پسره شروین خوانندهه رو اورده بودن؟●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 64●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 64
اره. ولی شروین که خواننده هست. اهنگ داره چندتایی. من اهنگاشو دارم. چه جوری توی مسابقه راهش داده بودن اصن!؟
نقل قول: اولا من ریمل نمی زنم
دوما به نام کاربری من اهانت می کنی شومپت بووووووووووووق
بزن شاید خوشگل تر شدیSleepy
اهانت نکردمDodgy گفتم خیلی هم باحاله.Dodgy

من اصن ارایش نمی کنمDodgyDodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - mfire44 - 10-09-2013

سلام بر ملیکا ، رز، فزید، ماکان، خانومی..............

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - pegah-p - 10-09-2013

(10-09-2013، 20:21)MAKAN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 20:19)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچها اون روز منوتو دیدین؟این پسره شروین خوانندهه رو اورده بودن؟UndecidedBig Grin

اون روز و میگی
آره اون روز دیدم
توهم اون روز دیدی یا تکرارشو فردای اون روز دیدی؟
آخه اونروز یعنی کِی دقیقا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اونروز پوششی واسه پوشاندن حافظه جلبکمهBig GrinConfused
شروینو اورده بودن منوتو پلاس بعدش شروین تو برنامه اکس فکتور شرکت کرده بود تا مرحله 5رفته بود بعدش جلوجمعیت که اجرا کرده همه واسش بلند شدنو دست زدن و میگفتن یس یس اما داورا ردش کردن
خود اون داورایی که گفتن نه وقتی میخوند دستاشونو اوردن بالا اما بعدش گفتن نه بیشعوراDodgy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - M.K.N - 10-09-2013

(10-09-2013، 20:23)مهرداد* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان من یک برادری بکن دیگه ماکان

شرمنده تلاش کن از این به بعد مشکلی پیش نیاری

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - Mïņ̃†êR - 10-09-2013

نقل قول: جان من یک برادری بکن دیگه ماکان

ما اینجا همه داغ دیده ایمSleepy

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - KᏙ¥றᏙƝ - 10-09-2013

باشهUndecidedUndecided

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - pegah-p - 10-09-2013

(10-09-2013، 20:24)کلاغ نیوز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2013، 20:21)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بچها اون روز منوتو دیدین؟این پسره شروین خوانندهه رو اورده بودن؟●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 64●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● 64
اره. ولی شروین که خواننده هست. اهنگ داره چندتایی. من اهنگاشو دارم. چه جوری توی مسابقه راهش داده بودن اصن!؟
نقل قول: اولا من ریمل نمی زنم
دوما به نام کاربری من اهانت می کنی شومپت بووووووووووووق
بزن شاید خوشگل تر شدیSleepy
اهانت نکردمDodgy گفتم خیلی هم باحاله.Dodgy

من اصن ارایش نمی کنمDodgyDodgy
شعر به زبون فک نکنم  امریکایی نخونده باشه فارسی خونده Undecided

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - ★BlAcK EvIl★ - 10-09-2013

من دیه حرفی ندارم Undecided

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - *ROSE* - 10-09-2013

سلام داداشیHeartBlush

RE: ●● گُـــــفــتُـــگـــــ~ــــــوے آزآב نُــســـפֿــﮧ ے چِــــهِــلُ شِِــــش ●● - خانومي - 10-09-2013

(10-09-2013، 20:25)mfire44 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر ملیکا ، رز، فزید، ماکان، خانومی..............
سلام....قربون خانوميت...........Heart