انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه 171 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه 171 (/showthread.php?tid=137089)

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - ~Mahnaz~ - 16-07-2014

یکی منو مخــاطب خودش بدونــه و یه چیزی بگــه ._.

دلم سر رفــت .-.

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - !~IмДи~! - 16-07-2014

(16-07-2014، 20:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:24)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـلـام .

بـآورتون نمیشـ, مرگـو جلو چشمــام دیدم . وقتی که چشمـامو بستم و تو دلم گفتم تمـوم کردم . ایمـان مردی -__-

خـدا بهم رحم کرد . هـر کی دیـد گفت تو چطور زنده موندی از این .

تـآزه اومدم دیدم نام کاربریم عوض شد . خَـر ذوق شدم .Big GrinAngel

jastinَ سـابق . Angel

سلام...

درود بر شرفت ای دوستم . Angel

نام کـآربری رو حـال میکنی . ؟؟؟ کفــ کن زود زود .Angel

دارم آپلود میکنم عکسو . وقتی دستم میلرزید عکسو گرفتم . -__-

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - T A R A - 16-07-2014

(16-07-2014، 20:31)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نامه کاربریم متنفـرّم..!

خدافظ

پری نام کاربریت خوبه که !

نــرو ! -_-

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mσηѕтєя Gιяℓ - 16-07-2014

تارا واقعا چرته! :v

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Shadow of Death - 16-07-2014

سلام....

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mohammad 77 - 16-07-2014

(16-07-2014، 20:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!~IмДи~! ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#marya# ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، 4 کاربر پنهان، 1 مهمان

همـــه مون شــآد باشیم (:

شاد باشیم ؟ ._.

شب قدره آ :|

همگی بگین یآآ حسین cry2

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - امیررضا* - 16-07-2014

کی دو تا شهعر پروفایلم رو خوانهد؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - Mohammad 77 - 16-07-2014

(16-07-2014، 20:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگییییییدددددد آهههنگگگ پُرررفففاااااییییلللممممم خخخخووووووووبببببببببببهههههههه ؟؟ >___<

حالم ازش بهم میخوره
خیلی مسخرس
*ه ._.

همینآ رو میخواستی ؟ :|

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - ~Mahnaz~ - 16-07-2014

(16-07-2014، 20:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:30)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!~IмДи~! ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
#marya# ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Adl!g+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Shadow of Death ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مـــــــهــنــاز ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
★★ Ali ★★ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ツ سـُــــکـُــــــوت ツ ، 4 کاربر پنهان، 1 مهمان

همـــه مون شــآد باشیم (:

شاد باشیم ؟ ._.

شب قدره آ :|

همگی بگین یآآ حسین cry2
من کلــا گفتــم...

خب...
فعلــا همه نآرآحت باشیم    crying

RE: گفتگوی آزاد نسخه 171 - T A R A - 16-07-2014

(16-07-2014، 20:32)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2014، 20:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگییییییدددددد آهههنگگگ پُرررفففاااااییییلللممممم خخخخووووووووبببببببببببهههههههه ؟؟ >___<

به نمایندگی از همه اعضای حاضر در گفتگو میگم چرته !
منم به نمایندگی خودم میگم همه آهنگاتون چرته جُز ماله خودم ! ^_^

(16-07-2014، 20:32)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ggre

cry girl ..