انجمن های تخصصی  فلش خور
پیشنهادات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: پیشنهادات و انتقادات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=2)
+--- موضوع: پیشنهادات (/showthread.php?tid=22)

RE: پیشنهادات - Apathetic - 19-12-2012

میشه یه انجمن جدید به فلشخور اضافه کنید؟

به نام مد و دنیای زیبایی(البته اگه نام مناسب تری دید خودتون بذارید)

داخل بخش مسائل متفرقه باشه که همش اخبار و روز و مد و زیبایی و لباس و مدل و ...اینجور چیزا بشه البته به ویژه عکس!
زیر انجمنشم عکس مد و زیبایی و اخبار مد و زیبایی باشه.

ممنون

RE: پیشنهادات - receale - 20-12-2012

سلام به مدیران عزیز و دوستان گرامی
به نظر من تفریحات سایت فقط شده گفت و گو ازاد و .... یعنی بیشتر تفریحات شده نظر سنجی این هم یه نوع تفریحه ولی به نظرم تکراری شده عقیده من این بود یه تفریح دیگه هم اضافه بشه مثل صندلی داغ که تو روز ها و ساعت های معینی انجام بشه
با تشکرHeart

RE: پیشنهادات - Albert wesker - 20-12-2012

(20-12-2012، 10:32)receale نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به مدیران عزیز و دوستان گرامی
به نظر من تفریحات سایت فقط شده گفت و گو ازاد و .... یعنی بیشتر تفریحات شده نظر سنجی این هم یه نوع تفریحه ولی به نظرم تکراری شده عقیده من این بود یه تفریح دیگه هم اضافه بشه مثل صندلی داغ که تو روز ها و ساعت های معینی انجام بشه
با تشکرHeart

با سلام!!!!!!
باید خدمت شما بگم که این سایت غیر از گفتگو آزاد و نظر سنجی تفریحات بسیار خوب و جالب دیگری هم داره!!!!!!از جمله بازی های فلش!یا بحث و گفتگو در انجمن!!!!باید خدمت شما کاربر گرامی بگم که این سایت خیلی وقته که تاسیس شده و از رتبه ی بالایی برخوردار است!و همچنین صندلی داغ خیلی وقته که در این سایت بوده و الان هم هست!!!!اینم صندلی داغ!!!!

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=47

RE: پیشنهادات - ..WonDerfull.. - 20-12-2012

میـــشِه یه پیشنهادی بدم؟
میشه یه قسمتی به لیست اعضا مثلِ بر پایه تعداد ارسال ها اضافه کنید به نام "بر پایه ی سابقه"؟
تو اونجا کاربرانی که مثل موضوع بیشتر مینویسن یا زیاد تر میان به ترتیب باشن؟مرسی

RE: پیشنهادات - Albert wesker - 24-12-2012

(20-12-2012، 15:49)magic✘boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میـــشِه یه پیشنهادی بدم؟
میشه یه قسمتی به لیست اعضا مثلِ بر پایه تعداد ارسال ها اضافه کنید به نام "بر پایه ی سابقه"؟
تو اونجا کاربرانی که مثل موضوع بیشتر مینویسن یا زیاد تر میان به ترتیب باشن؟مرسی

با سلام!
باید خدمت شما عرض کنم که الان این قسمت در لیست اعضا موجود است!ببینید منظور از با سابقه بودن این نیست که تعداد ارسالاتون زیاد باشه!اینه که چه مدت در اینجا عضو هستید!برای مشاهده ی پروفایل کسانی که عضو قدیمی اینجا هستند ابتدا به قسمت لیست اعضا بروید و بعد در قسمت پایین روی چیدمان بر پایه ی تاریخ عضویت کلیک کنید و گزینه ی چیدمان صعودی کلیک کنید!و شما میتوانید افرادی را که خیلی وقته اینجا عضو هستند را ببینید!همچنین برای دیدن افرادی که آنلاین هستند در چیدمان بر پایه آخرین بازدید را بزنید و چیدمان بر اساس نزولی را انتخاب کنید و شما آنجا افرادی را که آنلاین و فعال هستند را مشاهده میکنید!
با تشکر!

RE: پیشنهادات - nazanin_nr - 24-12-2012

سلام یه پیشنهادی دارم به نظر من قالب اینجا رو عوض کنید تکراری شده مثلا الان زمستون قالب درباره زمستون بذارید یا درباره کریسمس که نزدیکه

RE: پیشنهادات - SHERMION - 24-12-2012

(27-03-2011، 9:42)sepehr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه چند نفر برای کمک انتخاب بشوند به عنوان مدیر های بخش مختلف

حتما یکیشم تو باشی زرنگTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongueTongue

RE: پیشنهادات - any body - 25-12-2012

سلام یه پیشنهاد دارم میشه یه کم فضای انجمن رو تغییر بدین؟
رنگاشو عوض کنین یا همونطور که yeshim2012 گفت قالبشو عوض کنین
یه تغییری به وجود بیارین یه ذره تکراری شده Undecided

RE: پیشنهادات - reza644 - 25-12-2012

سخت میگیریدConfused

RE: پیشنهادات - reza644 - 26-12-2012

مگه نه؟