انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ (/showthread.php?tid=281352)

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - setayesh- - 15-04-2020

(15-04-2020، 18:36)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:27)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالتم عوض شد.
من برم پی کارام.
کسی کاری نداره؟

ببین من کاری ندارم بمونی یا بری
ولس اگه بری که خیلی مردی
فقط اینو بدون اخرین بارت باشه به یلدا تیکه میندازی چون این دفعه با سرویس کاری کنار نمیام
بلکه جوشکاری صاف کاری و بقیه کار ها

وای سیروان عاشق شده
یلدا رو دوست داره
واااییییی
سیروان دوسش دار۶

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - Sirvan10_a - 15-04-2020

(15-04-2020، 18:38)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:36)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:27)ppparhhhammm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالتم عوض شد.
من برم پی کارام.
کسی کاری نداره؟

ولس اگه بری که خیلی مردی
فقط اینو بدون اخرین بارت باشه به یلدا تیکه میندازی چون این دفعه با سرویس کاری کنار نمیام

وای سیروان عاشق شده
یلدا رو دوست داره
واااییییی
سیروان دوسش دار۶

تازه فهممیدی؟

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - BIG-DARK - 15-04-2020

(15-04-2020، 18:39)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-04-2020، 18:38)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالتم عوض شد.
من برم پی کارام.
کسی کاری نداره؟

ولس اگه بری که خیلی مردی

وای  سیروان عاشق شده
یلدا رو دوست داره
واااییییی
سیروان دوسش دار۶

تازه فهممیدی؟

خیلی وقته

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - setayesh- - 15-04-2020

(15-04-2020، 18:39)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالتم عوض شد.
من برم پی کارام.
کسی کاری نداره؟

ولس اگه بری که خیلی مردی

وای  سیروان عاشق شده
یلدا رو دوست داره
واااییییی
سیروان دوسش دار۶

تازه فهممیدی؟
اره دیگه من تازه امروز اومدم Big Grin

(15-04-2020، 18:40)setayesh- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولس اگه بری که خیلی مردی
وای  سیروان عاشق شده
یلدا رو دوست داره
واااییییی
سیروان دوسش دار۶
تازه فهممیدی؟
اره دیگه من تازه امروز اومدم Big Grin
راست میگی ها
راستی دیدی بیشتر از همه منو ملیکا تو رو تگ کردیم

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - سهَ‌ند - 15-04-2020

شیر تو شیره شمشیر تو جیبش

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - *Aɴѕel* - 15-04-2020

دردونه یه قلبم مونس و هم همدم ♩—

دلیلِ هر خندم نیستی به مو بندم ♩—

هوری و هی محشر زیادی تو کمتر ♩—
@setayesh-
واسه من ستاره نه یه کهکشونی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sv.darvishmusic.com/music/98/aban/1/Ehsan%20Daryadel%20Dordoone%20320.mp3

(15-04-2020، 18:50)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دردونه یه قلبم مونس و هم همدم ♩—

دلیلِ هر خندم نیستی به مو بندم ♩—

هوری و هی محشر زیادی تو کمتر ♩—
@setayesh-
واسه من ستاره نه یه کهکشونی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://sv.darvishmusic.com/music/98/aban/1/Ehsan%20Daryadel%20Dordoone%20320.mp3

لایک داری

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - سهَ‌ند - 15-04-2020

نباشه دوستاش هستن هه هه

RE: گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ ۳۵۱ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 15-04-2020

(15-04-2020، 18:27)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیدن اقاست. همه که نمیتونن مثل اون باشن!
بند کفشتیم، گره بزن خفه شیم ((:

(15-04-2020، 18:26)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی دم این علی(هییدن) گرمم
اصلا بهم تا حالا اخطار نداده
ایشالا به زودی