انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ (/showthread.php?tid=293523)

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - βάરãɲ - 03-02-2021

(03-02-2021، 20:27)❄Parᴉnaz❄ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داستان از اینجا شروع شد که برام یه ایمیل اومد از طرف ریهام
بعد بهم گفت من به شما درخواست دوستی دادم میتونین از فلان جا درستش کنین منم یه ساعت گشتم تا پیداش کردم بعد اسم ریهام رو اونجا پیست کردم تا اینکه به ذهنم رسید سرچ کنم ببینم ممد گاو کش کیه
نشون به اون نشون که پروفایلش جوکر بود زدم رو اسمش برام چندین صد تا گزینه اورد اولی رو زدم دیدم ماه جون 2020 بود بعد بقیش رو دیدیم که از اگوست شروع شدن مشکوک شدم بعد فهمیدم چندین تا اکانت داره و بارانیس هم خیلی مشکوک بود برا همین اسم اون رو هم کپی کردم و دیدم دقیقا وسط چند اکانته شدن ممد او کش ثبت نام کرده بقیشم توضیح دادم

خوب بود
مرسی ک انقد منو مشهور کردی
خسته نباشیTelegh_27

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 03-02-2021

(03-02-2021، 20:11)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:08)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خواهش 
دقیقا کدوم قسمت منظورتون

نت ورک مارکتینگ♡_♡
قبلا ی چیزی خونده بودم البته
اوکی 
خوبه من خودم نتورک کار میکنم

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - DarkLight - 03-02-2021

(03-02-2021، 11:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:11)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"ѕєнυη"
نه بیشتر البوم سهون و چانیول وکای رو گوش میدم
چندتا اهنگ اکسو هم دارم
بعدا حتما گوش میدم مرسی

چان صداش خداس

اره مخصوصا کای با این اهنگای عالیش

خوش گذشت
بای
چت خوش همه Heart

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 03-02-2021

پرهام جان نه مهدی نه باران نه @❄Parᴉnaz❄ مشکوک نمیزنن
شاید بزنن ولی هیشکدومشون ممد گاوکش نیستن
بابا اون نادان تر از این حرفاس باران یا مهدی باشه...خودشم به مهدی گفت بارانه تا دعوا راه بندازه
اون قصدش اینه اینجا ناامن بشه و ما به تازه واردا مشکوک شیم
آقای پرهام برفرض ایشون ممدگاوکشن...مگ هکرن که باید بندازیمش بیرون؟!
مهم اینه میخواد انجمن بیاد
ولی من مطمئنم...حاضرم قسمم بخورم این سه تا ممد نیستن!!
از حرفا و رفتارا شون معلومه
آخه ممدگادوش ماشین زمان داشت بره تو آینده ببینه بن شده بعد بیاد اک مهدی بزنه...حالا بگذریم حوصلش نمیکشه اینهمه فعالیت کنه
یا باران!! عکساشو گذاشته و قشنگ معلومه دختره
این پریناز خانومم گفت حاضره عکس و اینا بفرسته!!

فک کنم ممدگاوکش به هدفش رسید:////
ول کن سوالو بررسی و اینا رو!!

(03-02-2021، 20:31)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:11)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نت ورک مارکتینگ♡_♡
قبلا ی چیزی خونده بودم البته
اوکی 

به پس بعدا کارت دارمSad

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Prometheus - 03-02-2021

32 هوی

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב - 03-02-2021

(03-02-2021، 20:32)Baranis نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 20:31)ѕσℓιηα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی 

به پس بعدا کارت دارمSad

جالب شد چطور خب بگو هرجا راحتی مشکلی پیش اومده

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - DarkLight - 03-02-2021

(03-02-2021، 11:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:13)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی رییس جمهورها از بی تی اس تشکر میکنن دیگه بقیه چیکارن
عارهههههه *-*

افتخار میکنم که فلشخور کیپاپرای واقعی داره (:

من خیلی وقتم نیس فنشون شدم اصلا نمیدونستم کیپاپ چیه اصلا نمیدونستم کره موسیقی داره:/

RE: گفتگوی ازاد نسخه ۴۰۲ - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 03-02-2021

(03-02-2021، 20:34)#로진# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-02-2021، 11:21)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عارهههههه *-*

افتخار میکنم که فلشخور کیپاپرای واقعی داره (:

من خیلی وقتم نیس فنشون شدم اصلا نمیدونستم کیپاپ چیه اصلا نمیدونستم کره موسیقی داره:/
جوک سال dit
مهم اینه من چی فکر میکنم!! dit