انجمن های تخصصی  فلش خور
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ (/showthread.php?tid=129296)

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 01-07-2014

(01-07-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرونیـا به این خوبی-___-

مشهدیا چ پوخی هستن مثلا ؟! -_-

(01-07-2014، 16:06)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی راس می گن ترکا خوشگلن؟ -_-
صد البتهـ ^_^* !

تجربهـ ثابت کرده ._.

ایـن جـ ــآ کی مشهــدیـه؟!
از مشــدیـ ـــآ بدم میـآد!×

-___-

رضا:|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - First Star - 01-07-2014

چه خوشکل و حال بهم زن ^_^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:|

احساس میکنم حالم داره بهم میخوره :|||

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-07-2014

(01-07-2014، 16:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک خیلی خوشگلی :v

جون عمت-_-
._.

من استثنام .-.

(01-07-2014، 16:10)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اگه تو ترکی که حتما دروغ گفتن -_-
تجربه بعضی وقتا حرف مفت می زنه ^________^
نهـ ولی خدایی ترک ها خوشگلن ! :|

(01-07-2014، 16:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-___-

می & رضـا :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - Dead Silence - 01-07-2014

(01-07-2014، 16:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Yeah ! :|

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - Mᴏsᴇs - 01-07-2014

(01-07-2014، 16:08)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تهرونیـا به این خوبی-___-

مشهدیا چ پوخی هستن مثلا ؟! -_-

(01-07-2014، 16:06)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی راس می گن ترکا خوشگلن؟ -_-
صد البتهـ ^_^* !

تجربهـ ثابت کرده ._.

-___-
من و فاطی-_-...

دوستان این جزو اون اقلیت مخملیه:|...

فک نکنید همه مشهدیا اینجورین-_-...

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - Brooklyn Baby - 01-07-2014

(01-07-2014، 16:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-07-2014، 16:10)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک خیلی خوشگلی :v

جون عمت-_-
._.

من استثنام .-.

(01-07-2014، 16:10)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب اگه تو ترکی که حتما دروغ گفتن -_-
تجربه بعضی وقتا حرف مفت می زنه ^________^
نهـ ولی خدایی ترک ها خوشگلن ! :|

-___-

می & رضـا :|

فاطی:|

رضا؟:|

ها؟:|

غش-_-

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ - 01-07-2014

(01-07-2014، 16:12)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعداً میزارمش وـاس آواتـارم ._.

توله داری ؟! ^_^*

جیغغغغ ^___^

RE: ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ - Ξrιc logιc - 01-07-2014

سلام
رومینا
مرضیه
ستاره اول
دایرکشن گیرل هورا تونستم بگم
شیوا