انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) (/showthread.php?tid=238232)

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - omidkaqaz - 26-07-2015

درسته همش جو میدم ولی خداییش ایندفعه رو راست گفتم حالا بزار منم یه روز به بقیه میگم تازه وارد ببین حالا

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Δ.н.ο.υ.я.Δ - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:36)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ناموس واری اینو نشنیدم :|
فک کنم عین پش دسم میشناسم 
خب از این به بعد بشناس:
یک پارک معروف ولی نه زیاد بزرگ بالاتر از تجریش هست. دیگه فکر کنم بدونی چرا بهش میگن کلمبیا. انقد معروف هست که بچه های جنوب تهرانم بدونن کجاست!

آریا شهر کجاست و فرقش با صادقیه چیه؟ می دونی؟ البته من ادعایی ندارم در مورد تهران شناسی ولی می خوام کل تو رو بخوابونم.
اریا شهر فک کنم همون صادقیست..فک کنم البته..یا ی محله تو خود صادقیه.. غربه :183:

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - FARID.SHOMPET - 26-07-2015

نقل قول: اولش میر داره ! تا حالا نشنیدین ؟ شلوغ ترین و گرون ترین محله ی تهرانه !

از تو کوچه هاش 99% اوقات بنز و بی ام وه رد میشه ..
ای بابا خودم میگم دیگه ..
میر داماد :|
من برم شب بخیر ..
میر داماد آخرش ر داره احمق؟ د داره نه ر!
بعدشم. میرداماد خوبه ولی خیلی شلوغه و زیادم شمال شهر نی. به پای ولنجک و زعفرانیه و نیاوران هم نمیرسه. یک بار سمت اون جا ها برو جوجو!
خدانگهدارت شومپت!

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Apathetic - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:38)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به یکی بخوای آدرس بدی چی؟ واقعا چی شادی؟
خوش بختانه تا حالابه همچین بدبختی ای دچار نشدم :d
فقط به طرف میگم میر داماد ! همین ^_^
._.

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Tᴀᴍᴏʀᴀ Pɪᴇʀᴄᴇ - 26-07-2015

فک کنم خیلی بیشور بازی دراوردم **
فاطمه کوشی؟

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - FARID.SHOMPET - 26-07-2015

نقل قول:
اریا شهر فک کنم همون صادقیست..فک کنم البته..یا ی محله تو خود صادقیه.. غربه 
باری کلا! خوشمان آمد!
همون صادقیه هست. اسم زمان شاهش این بود.

(26-07-2015، 0:40)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:38)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2015، 0:37)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شادی خودت بگو دیگه یه ملت رو دیوونه کردی؟

2 نفر = یه ملت ؟ :|
اگه تا دو دقیقه ی دیگه کسی حدس نزنه خودم میگم ..

همین دونفر که میگی فرید و اهورا از یه ملت برام با ارزش ترن انقد که این دوتارو دوست دارم و باحالن

سالاری ._.

+

حدس میزدم میرداماد باشه..
اون بی ام وه و اینا رو گفتی !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - Apathetic - 26-07-2015

(26-07-2015، 0:42)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: اولش میر داره ! تا حالا نشنیدین ؟ شلوغ ترین و گرون ترین محله ی تهرانه !

از تو کوچه هاش 99% اوقات بنز و بی ام وه رد میشه ..
ای بابا خودم میگم دیگه ..
میر داماد :|
من برم شب بخیر ..
میر داماد آخرش ر داره احمق؟ د داره نه ر!
بعدشم. میرداماد خوبه ولی خیلی شلوغه و زیادم شمال شهر نی. به پای ولنجک و زعفرانیه و نیاوران هم نمیرسه. یک بار سمت اون جا ها برو جوجو!
خدانگهدارت شومپت!

من آخره خوده کلمه ی اولش که میر هست رو گفتم باهوش !

RE: گفتگوی آزاد ((نسخه 249)) - ~ُُBön َBáŠŦ~ - 26-07-2015

شـَـب همگـی خـُوش (:

(26-07-2015، 0:43)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اریا شهر فک کنم همون صادقیست..فک کنم البته..یا ی محله تو خود صادقیه.. غربه 
باری کلا! خوشمان آمد!
همون صادقیه هست. اسم زمان شاهش این بود.

گفتم ک میشناسم ..
البته چون زیادم  با مترو رفت و امد میکنم صادقیه ب گوشم اشناس (: