![]() |
پــرسش و پاسـخ هـآی دینی شمــآ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: پــرسش و پاسـخ هـآی دینی شمــآ (/showthread.php?tid=10734) |
RE: سوالات وابهامات مذهبی - mohsenniceboy - 27-11-2013 (07-09-2013، 1:12){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اولا بوضوح داخل قران اومده (( لا اکراه فی الدین )) پس دین و دینداری دور از اجباره و یک حقیقت درونیه. اما ارتداد شخصی نیست. ارتداد به معنی تعویض دین هم نیست. همونطوری گفتم هر شخص میتونه دین خودش رو انتخاب کنه و ازش پیروی کنه چون دین مربوط به باطن افراد میشه . اما ارتداد اصلاً ارتباطی با حوزه اعتقاد فردی ندارد، بلکه حقیقتی اجتماعی است؛ به همین خاطر اولین شرط ارتداد، اظهار کردن ارتداد است. مرتد در مقابل دین اسلام موضع گیری میکنه . موضع گیری علیه دین در یک جامعه ی دینی یعنی موضع گیری در برابر همه ی اصول جامعه و بر هم زدن نظم. اما اگر کسی باور خود را رواج نداد و به امنیت فکرى و فرهنگى جامعه آسیبى وارد نکرد، به او کارى ندارند چرا که اساسا در اسلام چیزی مثل تفتیش عقائد وجود ندارد. یک تمثیل مطرح میکنم وآن این که اگر شخص بیماری را پیش شما بیاورند و شما بفهمید که او بیماری او طوری است که اگر یک لحظه هم در کنار شما بایستد شما هم مبتلا به این بیماری خواهید شد حال آیا شما این اجازه را به خود میدهید که در کنار او باشید ؟ ولو برای یک لحظه ! قطعا پاسخ منفی است RE: سوالات وابهامات مذهبی - mohsenniceboy - 28-11-2013 ترویج یا تخریب ؟ تا اونجایی که من اطلاع دارم اقلیت ها تو ایران حق ترویج دارن. مثلا از طرف مدرسه که رفته بودیم موزه ی زرتشتیان کرمان به هر کدوممون یه کتابچه دادن. فرد مرتد کارش تخریبه نه ترویج. RE: سوالات وابهامات مذهبی - s.amiri - 01-12-2013 (28-11-2013، 17:11){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منبعت رو بگو تا ماهم بریم ببینیم حرفات راسته یا نه این که دیگه خبره مطلب نیس که بگی من 300تا کتاب دارم و خوندم یادم نیس کدوم کتاب بود منبع خبریت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ RE: سوالات وابهامات مذهبی - s.amiri - 01-12-2013 (01-12-2013، 19:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بگو منبع ندارم خودتو خلاص کن چرا بهونه میاری ![]() ![]() RE: سوالات وابهامات مذهبی - s.amiri - 01-12-2013 (01-12-2013، 21:50){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: سوالات وابهامات مذهبی - تنهای دل شکسته - 02-01-2014 باعرضه سلام من یه سوال داشتتم که امیدوارم ج بدید من قسم خوردم ک چت نکنم یعنی دیگ نرم جایی ک اسمش چت باشه حالا اینجا تو گفتگو آزاد اگ برم چت محسوب میشه یا نه امیدوارم جوابشو بدونید و منو راهنمایی کنید. RE: سوالات وابهامات مذهبی - s.amiri - 02-01-2014 (02-01-2014، 4:57)تنهای دل شکسته نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چت یعنی گپ گفتگو تو نباید بگی هر چی توش چت باشه قسم خوردم شرکت نکنم باید میگفتی تو چتایی که غیر اخلاقی غیر دینین شرکت نمیکنم همین... اینم کامنته معنیشم نظر دادنه خوب اینم یه نو گفتگوه تو قسمت یه کمی ابهام هست RE: سوالات وابهامات مذهبی - S R U H - 29-05-2014 رفتن به دستشویی با پای چپ چه خوبی داره RE: سوالات وابهامات مذهبی - bahare_021 - 12-06-2014 (29-05-2014، 17:05)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. جواب: (علمی و دینی) محققان به اين نتيجه رسيدند که اگرفردی با پاي چپ وارد دشویی بشود در آن هنگام سر بخورد درلحظه زمين خوردن وزن بدن به پاي راست منتقل ميشود وبدين طريق ميتوان تعادل را حفظ کرد وباعث جلوگيري اززمين خوردن شد. ازنظر علما دلیل دیگری هم دارد,اگر در لحظه ورود به توالت انسان جان بدهد واز آنجاکه بدن انسان به پای راست حمل شده وسپس می افتد پس چون لحظه ورود پای راست بیرون از توالت بوده درنتیجه فرد به بیرون از توالت واژگون میشود .مطمئانا هیچ کس دوست ندارد که در داخل توالت جان خود را از دست بدهد وجسدش را از درون آنجا پیدا کنند. RE: سوالات وابهامات مذهبی - امیررضا* - 27-06-2014 زمانی که ما روزه داریم میشه به استخر رفت؟ |