![]() |
کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34) +--- موضوع: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ (/showthread.php?tid=13957) |
RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - F A R ! N - 27-07-2013 (07-11-2012، 0:57)Pachacuti Hirohito نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیخوام نظرمو بهت بچسبونم اما شاید اگه مغول به ایران حمله نمیکرد ایران خیلی بهتر از الان بود این مغول بود که فرهنگ ودانسته ها و کتاب های ایران را به اتش کشید.... RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - sina.a1 - 27-07-2013 قاجارواصلا نباید می نوشتی جزء این ها چون ازاول تا آخرش ملترو بدبخت کردن RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - Łost Đλtλ - 27-07-2013 شخصا معتقدم که تمام کارهایی که رضا شاه انجام داده بیشترین تاثیررو بر روی ایران کنونی داشته مسیر کلی ایران رو عوض کرد کشور ما با تاریخ کهنسال خود فراز و نشیب هایی داشته که در هر یک از آنها شاهان ایران نقش اساسی را بر عهده داشته اند. رضا شاه همانند نوح سامانی، فرهنگ اصیل ایرانی را جایگزین فرهنگ تحمیلی بیگانگان نمود و تاریخ پر افتخار ایران را از زیر خاکستر زمان بیرون کشید و به فرزندان این سرزمین نشان داد که چه گذشتۀ پر افتخاری داشتند. این پادشاه همۀ همت خود را برای اعتلای فرهنگ ایران به کار گرفت، کاری که در طول هزار و چهار صد سال گذشته فقط در دوران کوتاه امیران ایرانی سلسلۀ سامانیان انجام گرفته بود. زمانیکه سرزمینِ ایران در یک بحرانِ تمامعیار قرار داشت و دولت مرکزی ازهم گسسته بود. ایران در آن برهه از تاریخ نیازمند یک قدرت مرکزی بود و فردی مقتدر و لایق که بار دیگر یکپارچگی و استقلال را به ایران برگرداند. عقبماندگیِ ایران از باقی جهان را در نیمۀ نخست قرن بیستم، طی کمتر از دو دهه جبران کرد. حتی یکبار برای ایران، اعلام جمهوریت کرد که روحانیت و عموم نپذیرفتند. RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - Ξrιc logιc - 27-07-2013 رضا شاه ایرانو اباد کرد اون نبود الان ما مثل عربا بودیم RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - AyDiN.S - 27-07-2013 (27-07-2013، 11:10)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عرب ها ما رو تا حدی از خرافه پرستی و تبعیضات جنسیتی و نژادی نجات دادن????????????????????????? یعنی در این حد تو مخ تو فرو کردند؟؟؟؟؟؟؟عرب ها وقتی به ایران اومدن زنا رو مورد تجاوز قرار دادند پس فکر کردی این همه سید خود به خود سید شدن؟نه عزیزم اینا همون فرزندای ایرانی هایی هستن که مورد تجاوز اعراب قرار گرفتند.عرب ها حداکثره سیعشون رو کردند که بگن ما بهترینیم چون اول از همه اسلام اوردیم و گند زدن به زبان ایرانی الان زبان ما سراسر عرب وگرنه قبلش اصلا چیزی به نام زبان فارسی وجود نداشت.زمان پهلوی دلار میخ دوچرخه از شیره مرغ تا جون ادمیزاد به مدت 30سال قیمتش یکسان بوده تازه محمد پهلوی هم میگفته چرا باید دلار 7 تومن باشه و سعیش بر این بوده که قیمت دلار رو برابره ریال بکنه من واقعا نمیفهمم چرا بدون هیچ تحقیقی میای همچین چیزایی میگی RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - FARID.SHOMPET - 27-07-2013 نقل قول: چون 80 % انرژی جهان از این تنگه عبور می کند من با بیشتر گفته های شما موافق هستم اقای چه گوآرا ولی بازم اندیشه میکنم زیاد افق دیدت به اینده باز نیست. ولی همین گفته ی شما که من از شما نقل میکنم همین رو ثابت میکنه که شما چشمانتان را بر هر چیزی به جز چیز هایی که در اخبارو تلویزیون ایران می گویند بستید!!!! شما اندیشه کردی اگه یک کشوری تنگه ی هرمز رو ببنده امریکا و اروپا بدبخت میشن؟ پس دریای سرخ چی شده؟ از اون جا هم میشه نفت و گاز رو انتقال داد. چون اصولا نفت و گاز از سوی کشور های عربی به صورت لوله نیست. بلکه به صورت مایعی در درون کانتینر ها و تانکر ها فرستاده میشه! RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - ERF@N - 28-07-2013 یه جمهوری اسلامیم اضافه میکردی مردممونو بهتر بشناسیم. من که به پهلوی رای دادم RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - AyDiN.S - 28-07-2013 و گفتی خرافه پرستی؟کدوم دینی اومد توی ایران بحث جن و روح رو راه انداخت که مردم شبا نرن حمام عمومی و توی زیرزمینای تاریکشون نرن به خاطره این که اونجا جن وجود داره؟ RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - چه گوارا - 28-07-2013 نفت خلیج فارس چگونه از دریایی سرخ رد شود ؟ از قضا بحت بسته شدن تنگه هرمز رو اخبار ایران خیلی مانور نداد سازمان انرژی امریکا این مطلب رو بیان کرده ![]() دایره قرمز قلب انرژی جهان دایره سبز تنها مسیر انتقال خون (نفت و گاز ) به جهان نکته جالبش رو هم خود شما بیان کردید به صورت مایع درون کانتینرها و با کشتی اگه با خط لوله با از عربستان به ترکیه و اروپا صادر میشد مشکلی نبود (با اینکه امنیت منطقه اجازه احداث چنین خط لوله ای رو نمی دهد ) تنگه هرمز گلوگاه انرژی و مهم ترین تنگه اقتصادی و امنیتی جهان این رو نه من می گویم نه اخبار این رو سازمان امنیت ملی امریکا بیان می کند **************************************************** RE: کدامیک از سلسله های ایران پس از اسلام آبادانی بیشتری فراهم آورده؟ - امیررضا* - 28-07-2013 من به پهلوی رای دادم به چند دلیل که نگفتنش بهتره |