![]() |
اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید (/showthread.php?tid=150010) |
RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - KiCK $TAR - 19-03-2015 اعتراف میکنم امسال ک دوم دبیرستانم دوبار تا حالا جلودرکلاس واسه دوتا ازدبیرامون ک یکیشون دبیرانگلیسمون بود ک کلا نه فقط حرص من بلکه حرص تمام بچه های کلاس رو درمی آورد یکی دیگه شونم دبیر زیستمون بود که چند دفعه سرکلاس بد جور ضایعم کرد .... دوتا پوسته موز حسابی گذاشتم جلودرکلاسمون هروقتی میخواستن بیان تو .. هیچی دیگه تو نیومده و کلاس شروع نشده هم لنگاشون میرفت روهوا هم این ک کلاس این دوتا کل الیوم تا دوسه هفته تشکیل نشد . اماا جاشما خاالییی خععلیی حال داد :cool: RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - دختری از تبار سکوت - 19-03-2015 یادمه آبله مرغون زده بودم داداشمم گرفته بود از بیرون اومدم خواستم بگم دون دونی گفتم کوندونی ![]() تا یه هفته تا نگام میگرد کلی میخندید :cool: بابامم کنترل دستم نمیداد پول تو جیبی هم بم نمیداد ![]() RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - "تنها" - 19-03-2015 اعتراف می کنم از پسرخالم خیلی بدم میاد یه بار داشتیم فرش می شستیم نشسته بود داشت چتکه می کشید منم شلنو گرفتم تو لباسش بدبخت خیس خیس شد تا تو خونه دنبالم کردهمه بهش خندیدند گفتند به خودش شاشید ولی جاتون خالی یه کتک مفصلم خوردم ولی خیییییییییییییییییییییییییییییییییییلی حال داد :ag54: RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - تیک تاک13 - 19-03-2015 من اعتراف مینمویم که تومراحل جی تی ای 5 گیر موندم RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - s-a-h-a-r2118 - 19-03-2015 اعتراف میکنم یه بار که باداداشم دعوام شد زورم نرسید بزنمش لباساشو پاره کردم..حالابماند که بعدش چی شد اعتراف میکنم من بودم که توکشوی مدیرمدرسمون سوسک پلاستیکی گذاشتم(یه جورایی ازاعتمادشون سواستفاده کردم) RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - leilajoon♥♥ - 19-03-2015 اعتراف میکنم مسواک داداشمو که تازه خریده بود زدم بد داداش شب رفت بودن اینکه بفهمه اونو دوباره زد ![]() ![]() RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - nila-pak - 19-03-2015 اعتراف میکنم که پسسسسسسسسسسسسسسسسرم اعتراف میکنم که دروغ گفتم RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - Cigarettes.at.daybreak - 19-03-2015 اعتراف ميكنم ك اون كـآغذ فحشـآرو من انداختم تو كيف معلم ريـآضي |: RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - Happy=girl - 19-03-2015 اعتراف میکنم که من کلاه بگیه داداشمو برداشتم اعتراف میکنم من مشقایه عید خواهرمو نوشتم اعتراف میکنم من گوشیه پسرخالمو رمزشو عوض کردم اعتراف میکنم من تو اون همه برف چرخ معلم علومو پنچر کردم ![]() RE: اتـــــــــاق اعتراف.........بیاین اینجا راحت اعتراف کنید - eɴιɢмαтιc - 19-03-2015 کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: leilajoon♥♥، nila-pak، parkour=love، ×яɒнɒ×، رضا 55، 1 مهمان چقد شلوغ .. ×× اعتراف میکنمـ .. واکسـ قهوه ای رُ من زدمـ به کفش بابامـ .. و انداختمـ گردن داداشمـ :| |