انجمن های تخصصی  فلش خور
ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: تصاویر دیدنی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=61)
+---- موضوع: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) (/showthread.php?tid=16443)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - ghazal.k - 05-09-2012

(05-09-2012، 7:08)mandi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2012، 19:07)kartel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2012، 18:32)sahel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی مزه

اتفاقا خیلی خوشمزسBig GrinBig Grin

از عکسی که برای خودت گذاشتی معلومه که هنوز بچه ای کوچولو بیا جق جقتو بگیر اینقدر هم سرو صدا نکن باشه کوچولو؟Big Grin

ما دخترا هم بلدیم حال پسرا رو بگیریم؟مگه نه؟
کی به من کمک میکنه؟

عزیزم من پایه اتم بد جور......البته پسرا آدم نیسن که بخوای وقت صرفشون کنیم...ولی خب Angel

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - فرشته ي كوچولو - 05-09-2012

واقعا پسرا آدم نيستند البته بعضياشونBlush
چه قدر هم خودشون رو تحويل مي گيرنBig Grin

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - sir love - 05-09-2012

ممنون قشنگ بودSmile

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - ✘ kArTeL ✘ - 05-09-2012

(05-09-2012، 8:13)ghazal.k نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2012، 7:08)mandi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2012، 19:07)kartel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2012، 18:32)sahel نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی مزه

از عکسی که برای خودت گذاشتی معلومه که هنوز بچه ای کوچولو بیا جق جقتو بگیر اینقدر هم سرو صدا نکن باشه کوچولو؟Big Grin

کی به من کمک میکنه؟

عزیزم من پایه اتم بد جور......البته پسرا آدم نیسن که بخوای وقت صرفشون کنیم...ولی خب Angel
یکی بیاد این دخترا را جمع کنهBig Grin

بی مزه

کی به من کمک میکنه؟

فکر میکنم تو بچه تری جقلهBig GrinSleepy

بابا ورود برای دخترا ممنوعه به خر گفته بودی میفهمید

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - kame - 05-09-2012

چرت و پرت مسخرهAngryAngryDodgyDodgyايششششششش

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - soofia - 06-09-2012

این چیزیه که مثله روز روشنه...
ایول دمتون گررررررررررررررررررررررررررررررررررم حالمون جا اومدBig GrinBig GrinBig Grin

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - samin90 - 16-09-2012

چرت بودDodgy

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - MissLone - 16-09-2012

خوشملهههههههههههههههههHeartHeartHeartHeartHeartBlushBlushBlush

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - parsa akhavan - 16-09-2012

[quote='ghazal.k' pid='275150' dateline='1346519829']
هههههههههه ....آره خب بعضی دخترا گول حرفاتونو میخورن و عاشقتون میشن....اما اون شما پسرایید که واسه دخترا و غرورشونو ...و... له له میزنیدترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) 7
اما همه عین هم نیسن
خود من واسه پسرا تره هم خرد نمیکنم
نه بابا cof

RE: ترول مخصوص پسر ها (دختر ها وارد نشوند) - னιSs~டεனσή - 16-09-2012

اهم اهمConfused