![]() |
ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20) +--- موضوع: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! (/showthread.php?tid=165734) |
RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Interstellar - 30-08-2014 مثلا رونالدو خوب بود ؟! بعدشم بارسا البته نه تنها بارسا هر تیمی نیاز به تجربه ام داره ! ما نمیگیم ما عشق ژاوییم ولی خوبیایه بازیکنای تیممونم فراموش نمیکنیم :| RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:42)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درصدیش اره پویول کاسیاس حتی پیکه اینا همشون مقصر حذف بودن عمر فوتبالیشون تموم شده بفرما میگه بره قطر بارسا رو به درک خودشو عشقه واقعا که RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 عمر فوتبالیش تموم شده که شده فصل بعد میره خیالت راحت شه ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:44)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب باید بره RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:44)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Hadis Messi - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:39)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من همه حرفاتو قبول دارم ![]() RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:42)*Mahan* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه ربطی به اون چلغوز داره؟ نگو ما.... نازنین میگه فقط ژاوی RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Nazanin♥Xavi - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:46)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (30-08-2014، 12:47)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - hidden ninja - 30-08-2014 یکی داره از شخص میگه من دارم از تیم میگم نازنین میگه برای ژاوی گور پدر بارسا ضمنا منم همسن تو بودم یه همچین عشقایی داشتیم تهش هیچی نیست همسن من که شدی از این روزا خجالت میکشی همین ژاوی 4 سال پیش رسوایی اخلاقیش تیتر یک مجلات بود RE: ژاوی :هنوز یکی از بهترین های بارسا هستم! - Interstellar - 30-08-2014 (30-08-2014، 12:47)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب چون دوسش داره ! ولی وقتی میگه ژاوی منظورش این نیست که بارسا هیچه ! نمیشه ادم عاشق تیمشو بازیکنای تیمش باشه ؟؟! |