![]() |
صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز (/showthread.php?tid=1717) |
RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - p_boy22 - 16-01-2012 من اشتباهات کلیشوگفتم ولی مغزبزرگی داشت یه کم سررشته نظامی داشت الان.............. بسه دیگه ازموضوع منحرف نشید RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - در جستجوی حقیقت - 16-01-2012 (15-01-2012، 20:27)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فريد يه دونه اشكال كوچولو موچولو داري اونم اين كه حرف تو مخت نميره ![]() ![]() ![]() اينا رو كه يه بار جوابت رو خودم دادم و يه بار هم جناب سواستيكا داد و يه بار هم جناب داريوش توضيح داد بازم تو حرف خودتو ميزني ضمنا جمعيت چين يك ميليارد و 400 ميليون نفره به صورت دقيق RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - FARID.SHOMPET - 17-01-2012 نقل قول: فريد يه دونه اشكال كوچولو موچولو دارينخست این که درست سخنت رو بګو! دوم این که خیر سرت می ګفتی داری کدوم رو میګی. شما نازی ها به سخنانتان اعتباری نیست(در مورد اشتباهات هیتلر زیرا بد جوری تعصبی هستید) RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - p_boy22 - 17-01-2012 ازنظرمن اگه اون اشتباهاتونمیکردالان حداقل اروپاروگرفته بود میدونم ولی خیلی ازمردمش رونمیتونه سرشماری کنه این موضوع داره به آخرای عمرش میرسه الاناس که ببندنش RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - در جستجوی حقیقت - 17-01-2012 (17-01-2012، 1:39)فرید_کامیاب نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اوه اوه حالا چرا بصورت ادبيات صحبت مي كني؟ من همشو ميگم قضيه سم اروين رومل كه معلومه:1.رومل دست داشت توي قضيه ولي تصميم بر اين گرفته شد كه چون او يك قهرمان ملي است مسئله در بين عموم فاش نشود 2.اگرهم دست نداشت حداقل از قضيه خيانت خبر داشت و چيزي نگفت پس جرمش سبك تر نمي شود هر چند كه من خودم باهاش موافقم ![]() ![]() بعدشم قضيه استالينگراد هستش كه خودم لينك دادم بهت مشخص شد كه اشكال از فن پائولوس بوده و اشتباه اصلي را او كرده باور نداري دوباره لينك بدم برو بخون ![]() اصلا چرا روزه شك دار بگيريم اينم لينك هركس دوست داره بره بخونه خودش با انصاف قضاوت كنه: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.forum.nazicenter.ir/thread777-2.html RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - FARID.SHOMPET - 17-01-2012 نقل قول: قضيه سم اروين رومل كه معلومه:1.رومل دست داشت توي قضيه ولي تصميم بر اين گرفته شد كه چون او يك قهرمان ملي است مسئله در بين عموم فاش نشود(شاید این جوری ببینی من چه نوشته ام ) داداش من دوست ګرامی برادر من . هیچ مدرکی پیدا نشده که به ما ثابت کنه اروین رومل در طوتعه نقش داشته ولی اګر هم داشته خوب کرده. اګر وان زمان های اخر هیتلر کشته می شد اینده جوری دیګر می شد. نمی خوام از بحث منحرف بشیم نقل قول: اوه اوهتوی نوشتن ادبیاتی رو راحت تر می نویسم . ولی اګر دقت کرده باشید کم تر زمانی از واژه های عربی استفاده کردم. نقل قول: بعدشم قضيه استالينگراد هستش كه خودم لينك دادم بهت مشخص شد كه اشكال از فن پائولوس بوده و اشتباه اصلي را او كردهاره از پالوس بود مشکل اصلی ولی موقع در خواست عقب نشینی هیتلر کوتاهی کرد. این رو خودت هم می دونی. RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - در جستجوی حقیقت - 17-01-2012 بازم كه داري حرف خودت رو ميزني اولا اين كه خودم نوشتم كه "البته من باهاش موافقم" يعني قضيه چه جوري ميشد رو تاييد مي كنم ولي مثل اين كه داري جوك ميگي خب معلومه ديگه وقتي تصميم بر اين گرفته شود كه موضوع فاش نشود خب معلوم است كه هيچ مدركي در دست نخواهد بود جز شهادت شاهدان داداش توي قضيه ي عقب نشيني هم كه هيتلر بالا سر پاولوس نايستاده بود كه بگه:اگه عقب نشيني كني مي كشمت او گفته بود:عقب نشيني نكنيد يعني مناطق به دست آمده را از دست ندهيد رومل وقتي در افريقا عقب نشيني كرد چه شد؟ هيچي وقتي يك فرمانده از دستور سرپيچي كند به دادگاه نظامي برده مي شود و دادگاه نظامي تشخيص مي دهد كه كار او از روي عقل بوده يا نه اگر از روي عقل بوده كه دادگاه نظامي تبرئه اش مي كند وگرنه مجازات خب اگر پاولوس در خطر محاصره بود بايد به فكر نگاه داشتن ارتباط با عقب مي بود نه اين كه به پيشروي ادامه دهد و خودش را بيش از پيش در آغوش دشمن بياندازد RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - FARID.SHOMPET - 17-01-2012 نقل قول: ولي مثل اين كه داري جوك ميگي خب معلومه ديگه وقتي تصميم بر اين گرفته شود كه موضوع فاش نشود خب معلوم است كه هيچ مدركي در دست نخواهد بود جز شهادت شاهدانوقتی نمی خوای قبول کنی همین میشه دیګه. اقا سینا هیچ مدرکی نیست. شما نمی تونی به سخن چند تا ادم که معلوم نیست این حرف رو از کجاشون در اوردن اکتفا کنی. اګر هم دست داشته خوب کرده. حداقل ثابت میشه به خیلی ها که اخر هایج نګ هیتلر به درد مملکش نمی خورد. و باید ترور می شد تا بلکه شاید وضع بهتر بشه. باز هم میګم بحث رو منحرف نکن. RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - در جستجوی حقیقت - 17-01-2012 نقل قول: اګر هم دست داشته خوب کردههر كي خربزه مي خوره بايد پاي لرزش هم بشينه اگر در توطئه دست داشته يا خبر داشته و نگفته پس مستحق مجازات بوده بنابراين با توجه به صحبت شما حق نداري هرجا ميري بوق دستت بگيري بگي هيتلر اشتباه كرد به او سم خوروند چطور وقتي كه رومل خيانت مي كنه كار خوبي مي كنه ولي وقتي به مجازات مي رسه مجازاتگران اشتباه مي كنند كه او را مجازات مي كنند تايپيك را خودت منحرف كردي RE: صحبت های آمریکا در باره ی بستن تنگه ی هرمز - آریوبرزن - 17-01-2012 برادران شک نداشته باشین که اروین رومل در توطئه ی قتل هیتلر همدست بوده و باید مجازات میشد. ولی هیتلر اینقدر مرد بود که گفته از این قضیه صحبت نکنید تا روحیه سزبازا و لشگر خراب نشه. ما برای اروین رومل احترام زیادی قائل هستیم چون یک فرد وطن پرستی بود. و بزرگترین خدمتی هم که در جنگ کرد تو فرانسه بود.ولی تو آفریقا ازاون ژنرال انگلیسی شکست خورد. بزرگترین ژنرال آلمان فیلد مارشال گودریان بود |