![]() |
میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ (/showthread.php?tid=199743) |
RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - کیانه - 18-01-2015 وقتی امام ظهورکنه تقریبا همه سربازش میشن ولی کسی هنر میکنه که کاری کنه از همین الآن امام بتونه بهش به چشم یک سرباز نگاهش کنه (18-01-2015، 14:25)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. عزیزم انقدر لازم نیست توضیح بدی. برای اثبات مهدی همین بست که حضرت محمد دریک حدیث بسیار معتبر میفرمایند من دو گنج گرانبها برای شما به یادگار گذاشتم یکی قرآن است ویکی اهل بیتم تا روزی که در کوثر برمن وارد شوند .این حدیث ثابت میکنه تا قرآن باشه امام هم باهاش هست واکنون هم قرآن جلوی چشم همه هست فقط یک مقدار باید بیشتر توجه کرد RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - ×LUC i FER× - 18-01-2015 (18-01-2015، 16:42)کیانه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.برای شما بس است که به راحتی ایمان می آورید من به این اسانی باور نمیکنم! نقل قول: تصور کردن این که چیزی را میدانید در حالی که در حقیقت آن را نمیدانید، خطای مهلکی است که همه ی ما مستعد آن هستیم. من باور دارم که خارپشتها سوسکهای سیاه را میخورند، چون به من این طور گفته اند؛ اما اگر قرار باشد کتابی دربارهی عادات خارپشتها بنویسم، تا زمانی که نبینم یک خارپشت از این غذای اشتهاکورکن لذت میبرد، مرتکب چنین اظهار نظری نمیشوم. در هرحال، ارسطو کمتر از من محتاط بود. نویسندگان باستان و قرون وسطا اطلاعات جامعی درباره تکشاخها و سمندرها داشتند. با وجود آن که هیچکدامشان حتا یک مورد از آنها را هم ندیده بودند، یک نفر هم احساس نکرد لازم است از ادعاهای جزمی دربارهی آنها دست بردارد. برچه اساس عنوان میکنید معتبر و گذشته از ان چطور از این سخن مهدی را نتیجه گرفتید؟در بسیاری از عقاید اسلامی اهل بیت صرفا شامل چند نفر محدود چون حسنو حسین و علی میشود و اصلا به باقی باقیات هم نمیرسد ! چرا اصلا محمد بطور واضح هیچ گاه سخنی از منجی به زبان نیاورد تا کسی دچار شک و تفرقه نشود؟؟ RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - اونی - 18-01-2015 داداش گلم ما مسلمونا از پس هم بر میایم، لطفأ شما دخالت نکن. اگرم میخوای مسلمون شی برو سایتای مذهبی بحث کن جواباتم میدن. حرصم میخوری تازه، ممنون ![]() ![]() RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - {h.S} - 18-01-2015 اینکه بعضی ها با خودشون رو درواسی دارند یا خودشون رو گول بزنند به ما مربوط نمیشه ما وظیمون اینه که کسی که داره اشتباه میره رو کمکش کنیم دقت کنید ! کمـــــــــــک . . . نجات دادن انسان ها هم جزئی از این قضیست که ان شالله اتفاق خواهد افتاد زندگی معنی دیگه ای پیدا میکنه ترستون این نباشه که امام زمانتون سرباز نداره تسرتون این باه که سرباز امام زمان نباشید پ.ن : ماهی های قرمز همیشه خوشگل و سرگرم کننده کننده بودن ![]() RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - ×LUC i FER× - 18-01-2015 (18-01-2015، 20:33)اونی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بیجاست بی خرد همین سخنان شما به تنهایی دال بر حق بودن حرفهای من است!اگر یک دلیل منطقی،فقط یک دلیل برای اثبات ادعایتان داشتید با افتخار ارائه میکردید و دست به دامان یاوه سرایی نمیشدید شمایی که بدون ارائه دلیل منطقی و با لفاظی های احمقانه سعی در توجیح عقاید چرندتان دارید هر کم سوادی میداند که رد کردن یک ادعا با دلایل منطقی انجام میشود و نه با لفاظی های احساسی و خسمانه ی شما بیسوادان ![]() (18-01-2015، 20:56)EHSAS-Hs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مغالطه ی مسموم کردن سرچشمه RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - اونی - 18-01-2015 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما کسی که خودشو به خواب زده نه، شما خودتونو به خواب زدین و وقتی من میبینم صحبت های منطقی دیگرانو قبول نمیکنید خودمو خسته و عصبی نمیکنم. شما اگر دنبال پاسخ بودید به سایت های مذهبی مراجعه میکردید. فکر میکنم الان کمی عصبی هستید، توهین هایی که بهم شد رو به حساب عصبانیتتون میذارم و امیدوارم آرامش لازم رو به دست بیارید. موفق باشید. ![]() ![]() RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - mohsenniceboy - 18-01-2015 نقل قول: چرا اصلا محمد بطور واضح هیچ گاه سخنی از منجی به زبان نیاورد تا کسی دچار شک و تفرقه نشود؟؟در اين زمينه جابر حديثى از پيامبر اسلام (ص) نقل نموده كه به روشنى مطلب را ثابت مىكند. وى مىگويد: وقتى كه آيه: «يا ايها الذين آمنوا اطيعوا الله و اطيعوا الرسول و اولى الامرمنكم»( نساء/ 59) نازل شد، عرض كردم يا رسول الله، خدا و پيامبر را مىشناسيم و از آنان اطاعت مىكنيم ولى «اولى الامر» چه كسانى هستند كه خداوند اطاعت آنان را در رديف اطاعت خود و اطاعت تو ذكر نموده است؟ حضرت فرمود: اولى الامر جانشينان من و پيشوايان بعد از من هستند، اول آنان على بن ابى طالب، بعد از او حسن (ع)، آنگاه حسين (ع)، بعد از او على بن الحسين (ع)، و بعد از او محمد بن على (ع) است كه در تورات معروف به «باقر» است و تو او را خواهى ديد (تا زمان او زنده خواهى ماند)، وقتى او را ديدى سلام مرا به او برسان بعد از او صادق، جعفر بن محمد (ع)، آنگاه موسى بنجعفر، سپس على بن موسى، بعد از او محمد بن على (ع)، بعد از او على بن محمد، پس از او حسن بن على (ع)، و بعد از او فرزندش كه همنام و هم كنية من خواهد بود، مىباشد. او است كسى كه شرق و غرب جهان به دست او فتح خواهد شد، او از ديدگان غايب مىشود، غيبتى طولانى كه به علت طولانى بودنش (گروهى از) مردم در امامت او شك مىكنند، مگر آنانكه خداوند دلهايشان را با ايمان پاكيزه گردانده است(تفسير صافى/ 1/ 366) RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - {h.S} - 19-01-2015 دوست عزیز نمیدونم قصدت از بحث چیه ؟؟؟ فقط خواستم اشاره کنم هیچوقت سعی نکن با بچه حزب اللهی در بیوفتی و روشون رو کم کنی البته میتونی با من کلکل کنی ولی با بچه حزب اللهی ها نه ( خیلی دوست دارم از اونا باشم ![]() تجربه ثابت کردی حزب اللهی جماعت قانع میشه اما روش کم نمیشه اگه میخوای که این دوستان رو قانع کنی سعی کن بدون توهین صحبت کنی ( از در رفاقت وارد شو ) و الا کلکل چیزی جز محرومیت برات نداره ( انتظار داشتم از محرومیتت یه تجربه ای کسب کرده باشی که . . . ) حالا هم اگه میخوای فحش بدی به من بده نه به بچه های حزب اللهی در ضمن نمیخوام اون نظر قبلیم رو توضیح بدم چون نمیخوام به شعورتون توهین کنم ![]() RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - AMIR REZA16 - 19-01-2015 کی گفته براشون مبعوث نشد پیامبر؟ تو هر قومی خداوند پیامبر فرستاد ولی همشون فقط از بنی اسراییل بودن کل پیامبرا به غیر حضرت محمد از بنی اسراییل بوده... آدم حوا حتی نسل ما رو هم تشکیل نمیده قوم سام و حام از ادم و حوا هستن ما حاصل ترکیب با این افرادیم خدا برای هر قومی اندازه درکش پیامبر مبعوث کرد از یه طرف تو امازون پس چرا کسی نبوده؟؟ اتفاقا بوده حتی از خودشون... ولی اسمی ازشون بیرون درز نکرد... چرا... چون شرط غلطی که بین بنی اسراییل بود این بود که فقط باید از بین ما باشه بودا خودش یه پیامبر بود کنفسیوس پیامبر بود ولی شدن چی؟ شدن بت... همین الان تو هند امیر خسرو دهلوی رو کردن خدا... چون مشهوره و اشعارش قشنگه... این از عیب خدا نیست... ضمنا همه پیامبرا جهانی نبودن خیلیاشون در سطح خانوادشون مامور بودن وظیفه انجام بدن.... گفتید ادم و حوا خودشون نیاز به تبیین عقلی و وجود دارن... خیل خب شما عقلتون به میمون میرسه پس؟ پس عقل از کجا اومده؟ انسان حاصل تکامل چیه... RE: میخوای سرباز امام زمان شی باید رتبت زیر 313 شه.....نمیخوای تلاش کنی برای امتحان؟ - mr.destiny - 13-06-2015 313نفر بهترین ها هستند ولی امام زمان هنگام خروج از مکه 10000سرباز داره شاید اگه جز 313تا نشدیم جز 10000تا بشیم من بهتون قول میدم جز 10000تا هستم البته با توجه به حدیث امام صادق که می فذمایند هر کس چهل صباح دعای عهد را بخواند جز یاران حضرت قائم میشود و اگر امام زمان پس از مرگش ظهور کند او زنده خواهد شد |