![]() |
حد و حدود حجاب چیست؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: حد و حدود حجاب چیست؟ (/showthread.php?tid=210927) |
RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - sevda0 - 13-02-2015 من دوباره بخوام تو اینترنت سرچ کنم به یه بنده خدای دیگه برمیخوره شما خودت برو دلیل ازدواجشونو پیدا کن بعد بیا نطق کن [/quote] هیچ گاه با نیشو کنایه حرف نزن سرچ اشکالی نداره مهم اینکه حداقل خودت یبار بخونی بعدم اگر می دانید بگویید چرا سرچ!!!!!!!!!!! (13-02-2015، 12:44)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود بر شما گران قدر این نظر شماست..چیزی که شما بهش رسیدی پس تعمیم نده چادر افتخا ایران!!!!اخوی نگو این حرفو ..چادر در زمان هخامنشیان.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیر اسلام فقط توجیه کرده و بس بله دیگه الانم همینه.. این ا/خوندها هم بنا به همین مصلحت ها ازدواج می نمایند..و اینکه پس ازدواج با خدیجه هم از روی مصلحتی بوده پس لطفا به این ننازید که تا خدیجه بود باکسی ازدواج نکردن RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - ×LUC i FER× - 13-02-2015 نقل قول: شما دلتون میخواد اسمتون بد در بره؟؟امثال شما اینقدر نفرین پراکنی نکنند تا برای کسی "اسم در نیایید" اگر علیه آنچه حجاب میخوانیدش هم جو سازی های این چنینی میشد الان اسم بدحجابان مطابق با نوع آن جو سازی بد در میرفت! RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - sevda0 - 13-02-2015 چه ربطی داره ؟؟؟ پس اجبار در حجاب نیست بله عرض کردم سنت دیرینه ایست!! ما هم که همین را گفتیم انگیزه ازدواج پیامبر با خدیجه و اینکه تا ایشون بودن با کس دیگه ای ازدواج نشد مراقب صحبت هایی که میکنی باش ..احساس کنم داره به شخصیتم و شعورم توهین میشه از بحث باهات پرهیز میکنم ..گفتم سکوتم مبنی بر قبول پاسخ های جنابتان نباشد دوستان توجه دارید...مرد کار میکنه زحمت میکشه مجازه ... استفاده ی ابزاری از زن از سخنانت ویا سخنان مکتبی که از پیرویی میکنی میباره.. بخوان جانم..که همین درست به کارت میاد نه این /.. RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - armin van buuren - 13-02-2015 نظر عقل و منطقم میگه با بی حجابی و باحجابی هیچی درست نمیشه باید جنبه و فرهنگ و بالا برد در رابطه با این مسایل RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 13-02-2015 (13-02-2015، 21:58)sevda0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیچ گاه با نیشو کنایه حرف نزن سرچ اشکالی نداره مهم اینکه حداقل خودت یبار بخونی بعدم اگر می دانید بگویید چرا سرچ!!!!!!!!!!! من نمیدونم چرا هرچی میگم به شما برمیخوره مگه من گفتم شمااااااااا؟من هرچیو سرچ میکنم اول میخونم بعد میزارم خواهرم (13-02-2015، 12:44)ایرانی اسلامی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود بر شما گران قدر این نظر شماست..چیزی که شما بهش رسیدی پس تعمیم نده چادر افتخا ایران!!!!اخوی نگو این حرفو ..چادر در زمان هخامنشیان.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خیر اسلام فقط توجیه کرده و بس بله دیگه الانم همینه.. این ا/خوندها هم بنا به همین مصلحت ها ازدواج می نمایند..و اینکه پس ازدواج با خدیجه هم از روی مصلحتی بوده پس لطفا به این ننازید که تا خدیجه بود باکسی ازدواج نکردن [/quote] RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - اقیانوس اشک ها - 13-02-2015 ادم لخت بره خیابون ولی کثافت کاریشو زیر چادر و ب اصطلاح حجاب برتر قایم نکنه اره داداش RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - r.hadis - 13-02-2015 چادر زمان هخامنشیان نبوده الکی حرف نزنید اصلا زمان هخامنشیان حجاب نبوده که چادر باشه RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - خخخخ - 13-02-2015 اونایی که دارین حرص تمدن ایران و کورش و می خورین و البته فقط حرفشو میزنین و خودتون واسه اباد کردن کشورتون هیچ کاری نکردین اونایی که دم از کورش میزنین یه ذره از زندگیه زنا و مردای اون روز میدونین؟ از پوششون؟ میدونید در زمان کورش پوشش زنا صاره بوده که سه برابره چادر الانه؟!!! هیچ یک از مردان زمان کوروش ریش هاشون از یک مشت کوتاه تر نمیشده؟!! میدونید لباس استین کوتاه اون زمان معنایی نداشته؟ میدونید شلوار مردان به شیوه ای بوده که روکشی مثل دامن روی شلوارهاشون میکشیدند؟ ![]() و اینکه حجاب در جهان، به دوران پیش از تاریخ و عصر حجر بر میگرده. از دیدگاه باستانشناسی پیدایش حجاب به دوران پیش از مذاهب باز میگرده RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - sevda0 - 13-02-2015 اونایی که حرص .. میخورین. اونایی که خیلی کارا واسه کشورتون کردین اونایی که دم از .. میزنین شما میدونی و اگاهی؟ با این حساب الانم باید اینجور لباس بپوشیم ... ![]() شرایطو در نظر بگیر اخوی.. شرایط ابو هوایی اقلیمی فرهنگی این حرف اخرت کجا اثبات شده برای کلمه ی حجاب حتی لغت انگلیسی نداریم..اونی که شما میفرمایید پوششه بالام جان RE: حد و حدود حجاب چیست؟ - armin van buuren - 13-02-2015 اره بوده ولی به صورت ازاد نه زوری :| حالا اشخاصی مثل شما تا قبل از فهمیدن این موضوع(حجاب در زمان هخامنشیان) کوروش و ادم نادرستی خطاب میکردید و کلا نه حکومتش و نه خودشو قبول داشتید اینجا که رسید اهاااان حالا نوبته کوروش عزیز و گرامی شد که این حکومت و بنا کرد...!!! چه علاقه ای به ریش داری شما مثلا داشته باشیم یا نداشته باشیم فرقش چیه ؟!! هر دوره ای میزان و نوع پوشش خودشو داشته در ضمن با چادر مشکی هم حجاب بوده :|؟!! عصر حجر ؟!! ![]() ![]() ![]() |