![]() |
استفاده از کبد جنین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: استفاده از کبد جنین (/showthread.php?tid=214794) |
RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 25-03-2015 (25-03-2015، 13:42)پرنیان☻♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این چه سیاستی هست که انقدر گرون هست. حالا گیرم راست باشه که چی بشه؟؟؟ دیوونه اند الکی به خاطر هیچی پول خرج کنن؟؟؟؟؟؟؟ RE: استفاده از کبد جنین - ᵖᵃʳᶰᶤᵃᶰ - 25-03-2015 جاهلیته دیگه واقعا چه میشه کرد؟ قدیم میومدن دختراشونو زنده به گور میکردن به چه علت بود؟ به نظرت کارهای غیر انسانی و احمقانه چه مدلیه؟ اینم یه نمونس! شما برو سرچ کن امار سقط جنین در آمریکا ببین چرا بچه هاشونو سقط میکنن؟ RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 25-03-2015 خوب بچه نمیخوان! جاهلیت چی هست؟ اقا اون ها دختر زنده به گور میکردن چون میترسیدن که بی ابرو بشن اون امریکایی ها از چی میترسن؟ خوب میرن جنین هارو میسوزونن! RE: استفاده از کبد جنین - {h.S} - 25-03-2015 چون کبد انسان بالغ چندین سال کار کرده و ممکنه آلوده و خطرناک و باعث بیماری و مریضی باشه اما کبد جنین هنوز کار نکرده پس مطمئن هستن که خطری نداره در ضمن من نباید این سوال رو جواب بدم مگه من کبد تو نوشابه میریزم که حالا بیام بگم چرا کبد انسان مرده رو نمیریزم کبد میریزن تو نوشابه ها شاید به تاثیری روی طعم یا رنگ و چیز های دیگش نداشته باشه اما گوشت انسان و حیوانات ادم رو قصی القلب میکنه ببینم اصلا تا حالا اسم ایلومیناتی به گوشت خورده ؟؟؟ میدونی نظم نوین جهانی چیه ؟؟؟ میدونی چرا جان اف کندی ، توپاک شکور ، مایکل جکسون ، استنلی کوبریک رو ترور کردن ؟؟؟ میدون چرا جیمی هنریکس و کرت کوبین رو کشتن ؟؟؟ یا اینکه بازم شما از دریای بی کران عقل و علمت استفاده میکنی و به ما میگی که هر چیزی رو زود باور نکنید و از عقلتون استفاده کنید ؟؟؟ RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 26-03-2015 شما همه چیز رو به هم ربط میدی مثلا من میگم این رنگ سفید رو دوست ندارم پس مخالف نظام هستم خوردن کبد جنین چجوری ادم رو قصی القلب میکنه؟؟؟؟ یعنی اون ادم های خیر نوشابه نخوردن؟؟؟؟؟؟ یا مثلا پیامبران که گوشت حیوان میخوردند قصی القلب هستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اون چند تا خط اخر که من نفهمیدم تو تخصص من نبود من هم چند تا سوال در مورد تخصصم میپرسم جواب بده چرا رویز رویز فاتم با داشتن موتور12 سیلند 500اسب قدرت بیشتر ندارد؟؟؟؟؟ (چون مصرف سوختش کم بشه وچینش سیلندر هاش خورجینی هست و توربو شارژر ندارد) بورشه ی 918 از چه سوختی استفاره میکنه؟؟(هیبرید=ترکیبی از موتور بنزینی و برقی که در حالت اسپرت هردو باهم کار میکنند) هر چیزی رو زود باور نکنید و از عقلتون استفاده کنید ؟؟؟ (چون شعر به تنگ اید شاعر به جفقنگ اید) RE: استفاده از کبد جنین - {h.S} - 26-03-2015 باید خدمتتون عرض کنم بالکل مصرف زیاد گوشت پستانداران آدم رو قصی القلب میکنه در ضمن من دارم از سیاست سرمایه داری و کثیف امریکا صحبت میکنم البته فقط جاشون تو امریکاست و الا از همه جای دنیا توشون ادم هست حتی از ایران این سیاست کثیف همه چیز رو مال خودش کرده از تاسیاست نظامی امریکا و برنامه های سیاست بین المللشون گرفته تا همین صنعت غذایی و سینما موسیقی همه و همه تحت کنترل این شبکه ایلومناتی هست همه چیز برای اونهاست حتی قانون !!! حالا فکر کنم ربطشو فهمیدی RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 27-03-2015 من فقط میخوام بدونم خردن زیاد گوشت انسان و حیوان به وضعیت روحی و روانی ادم چه ربطی داره؟اثبات کن؟؟(شاید نوبل زیست شناسی و صلح بعدی برای تو باشه) هرچند من نمیگم امریکا شاید این کارها رو بکنه هیچ چیز تو دنیا صد درصد نیست RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 27-03-2015 یه چیز دیگه و بس ایرانی ها خیلی حس توتئه دارن اگه شما این نظم الان رو دوست ندارید نمیتونید کاریش کنید این روند طبیعی هست و هیچ ک حتی پیغمبران نیز نتونستن جلوش رو بگیرن (خدا مقدر کرده که انسان ها در طول زمان تکامل داشته باشند) RE: استفاده از کبد جنین - {h.S} - 27-03-2015 حس توطئه یه چیز دیگس اینی من میگم یه چیز دیگه شاید اوایلش همینی هست که تو میگفتی اما وقتی صدای محبوبترین و معروفترین ادم های دنیا که امریکایی هم بودن در اومد فهمیدم مساله جدیه توپاک ، مایکل جکسون ، استنلی کوبریک همه امثال این ها به خاطر این ترور شدن چون میخواستن خارج از این نظرم باشن چون از این سیستم تنفر داشتن و مخالفش بودن چون میخواستن مردم رو علیهش بشورونند ( فعل بهتری سراغ داری بگو ![]() و این یعنی از بین رفتن قدرت اونها حالا اگه این قتل ها ترور ها تو ایران انجام میشد همش میوفتاد گردن نظام و بسیجی ها یکم دقت کنی مبینی قضاوت هات غیر منصفانست در ضمن من نمیخوام دنبال سند در مورد گوشت حیوانات و قصی القلب کردن اونها بگردم چون یکبار این کار رو کردم و به طرز غیر منطقی مدارکم رو غیر معتبر شمردن الان تا از بی بی سی و سی ان ان و امثالهم منبع نذارم شما ها قبول نمیکنید سایت هایی که حتی اگه کل دنیا هم به این قضیه پی ببرم هیچ وقت در مورد این موضوعات که به نفع اسلامه پست نمیزارن فقط یه چیزی یادم رفت اونم اینکه واقعا تو هیچ حسی نداری وقت قسمتی از بدن یک حیوان زنده دیگه رو میخوری ؟؟؟ وقتی یکی از مخلوقات رو میکشی و گوشتش رو میخوری هیچ احساسی پیدا نمیکنی ؟؟؟ درسته خدا برای انسان اون حیوانات رو خلق کرده اما خود خلق کرده تا نیاز های انسان برطرف بشه نه کشتن حیواناتی که تازه از گوشتشون هم استفاده نکنی RE: استفاده از کبد جنین - لرد سیاه - 28-03-2015 (27-03-2015، 19:45){h.S} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پس حضرت مسیح (به علت وج بودن) از حضرت محمد صلح جوتر است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من میگم شما برو این رو بفرصت برای نوبل زیست یا صلح شاید برنده بشی |