RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - Mr.world8 - 25-07-2015
خوشم میاد یکی داد میزنه آهای مالم رو بردن اون یکی میگه مدرک بده
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - ایرانی اسلامی - 25-07-2015
(25-07-2015، 20:38)Mr.world8 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خوشم میاد یکی داد میزنه آهای مالم رو بردن اون یکی میگه مدرک بده
خوشم میاد که جای جواب به چرندگویی مشغولی. مرد حسابی! مگه از اون موقع خود تو نبودی که موضوع رو کش نده باز خودت اومدی جو می دی؟ حقا که ....
عوض این اسپم ها جواب بده به سوالم
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - saeedrajabzade - 25-07-2015
نقل قول: مگه برخی از عراقی ها به ایران در دفاع مقدس کمک نکردند ؟
سپاه بدر که نمونه ای از عراقی ها بود برای کدام ملت می جنگید؟
پس چرا از اصطلاحات عراقی استفاده می شود؟
این نقدی بود که دوستمون ابراهیم هادی صفحه اول مطرح کرد و بهش پاسخ داده شد
نقل قول: همونطور که در متن اشاره شد چرا تا بحال از لفظ عراقی ها استفاده میشد...
تیپ بدر شامل اسرا عراقی هایی که قبلا مقابل ایران جنگیدن بوده... حالا چطور تصمیم گرفتن در مقابل صدام بجنگن خداداند
امیدوارم با خواست خودشون باشه(ومثل قضیه عکس گرفتن صدام با بچه های اسیر ایرانی تبلیغات سیاسی نبوده باشه
از طرفی حمایت اصلی از طرف کردهای عراقی بود که با حکومت مرکزی مخالف بودن...
اینطرف هم مجاهیدین به عراق کمک کردند
البته این سوال انحرافیه مثل اکثر سوالایی که مطرح کردید
ظاهرن خیلی خودتون رو جویای جواب نشون میدید اما سوالات بی ربطی مطرح میکنید
که اصلا ربطی به به این متن نداره
این متن نگقته چرا از لفظ عراقی ها استفاده نمیشه
گفته "دیگه مثل سابق نمیگن کار عراقی هاست"
کلمه سابق نشون میده نویسنده از تغییر رفتار آقایون بر اثر مصلحت های سیاسی شاکیه...
کلا شهدا و دفاع مقدس این وسط شده ملعبه دست آقایون هر روز تو رسانه هاشون یچیزی به خورد مردم میدن
حس میکنم فقط میخوای با سوالات الکی وقتمونو بگیری و تا مارو خسته کنی تهش بگی جوابینداشتید
ولی خوشحالم که پست میذاری تو این تاپیک ، چون باعث بالا اومدن تاپیک و بازدید بیشتر افراد میشه
موفق باشی
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - ایرانی اسلامی - 25-07-2015
(25-07-2015، 22:29)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: مگه برخی از عراقی ها به ایران در دفاع مقدس کمک نکردند ؟
سپاه بدر که نمونه ای از عراقی ها بود برای کدام ملت می جنگید؟
پس چرا از اصطلاحات عراقی استفاده می شود؟
این نقدی بود که دوستمون ابراهیم هادی صفحه اول مطرح کرد و بهش پاسخ داده شد. جواب بنده این نبود جواب صحیح رو بالا بیارید
نقل قول: همونطور که در متن اشاره شد چرا تا بحال از لفظ عراقی ها استفاده میشد...
تیپ بدر شامل اسرا عراقی هایی که قبلا مقابل ایران جنگیدن بوده... حالا چطور تصمیم گرفتن در مقابل صدام بجنگن خداداند
امیدوارم با خواست خودشون باشه(ومثل قضیه عکس گرفتن صدام با بچه های اسیر ایرانی تبلیغات سیاسی نبوده باشه
از طرفی حمایت اصلی از طرف کردهای عراقی بود که با حکومت مرکزی مخالف بودن...
اینطرف هم مجاهیدین به عراق کمک کردند... کردهای عراق اره؟ پس شیعیان و برخی افراد دیگر در ایران چه میکردند؟
البته این سوال انحرافیه مثل اکثر سوالایی که مطرح کردید ... از کی تا حالا پاسخگویی به سوالات طرف مقابل میشه انحراف و ...
ظاهرن خیلی خودتون رو جویای جواب نشون میدید اما سوالات بی ربطی مطرح میکنید... دنبال جوابم تا اخرش ان شاء الله یک جمع بندی از متن مغرضانه ای که ارائه شده داشته باشم تا دیگه سعی در سوء استفاده از بزرگان انقلاب برای ضربه زدن به هدفشون نکنن
که اصلا ربطی به به این متن نداره ...
این متن نگقته چرا از لفظ عراقی ها استفاده نمیشه ...
گفته "دیگه مثل سابق نمیگن کار عراقی هاست" ... اره گفته مثل سابق اما هدفش چی بوده ؟ اصلا چرا جمع بسته؟
کلمه سابق نشون میده نویسنده از تغییر رفتار آقایون بر اثر مصلحت های سیاسی شاکیه... ... ما با مردم عراق جنگ نداشتیم ما با بعث جنگ داشتیم ... یک نگاه به رفتار خلبان شهیدی که حاضر نشد پل رو بخاطر عبور و مرور مردم عادی بمباران کنه می فهمی با کی جنگ داشتیم ... پس انقدر بهونه نیار درست جواب بده
کلا شهدا و دفاع مقدس این وسط شده ملعبه دست آقایون هر روز تو رسانه هاشون یچیزی به خورد مردم میدن...
حس میکنم فقط میخوای با سوالات الکی وقتمونو بگیری و تا مارو خسته کنی تهش بگی جوابینداشتید
ولی خوشحالم که پست میذاری تو این تاپیک ، چون باعث بالا اومدن تاپیک و بازدید بیشتر افراد میشه
موفق باشی
کافر همه را به کیش خود پندارد ... بیکار نیستم که وقتمو با صحبت های صدمن یه غاز حوصله خودم رو سر ببرم. سر سوالات دو تا مطلب دیگه مینویسی که موجب میشه بحث به نوعی از دستم بیرون بشه اما خیالت راحت. تا تهش هستم و اجازه نمیدم با این چرندیات اصل دستاورد شهدا رو که خون پاش دادن پایمال بشه ..
به سوال دقیق جواب بده بدون هیچ ابهامی . به نفعته ... زودتر بحث جمع میشه 
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - saeedrajabzade - 25-07-2015
نقل قول: کردهای عراق اره؟ پس شیعیان و برخی افراد دیگر در ایران چه میکردند؟
حضور یکی دوتا شخصیت شیعه (که حکومت ایران هم شیعه بوده) ملاک نمیشه
تو تیپ بدر رو مثال زدی منم گفتم اسیر بودن...
تیپ دیگه ای مد نظرته(غیر از کرد ها) که اسیر نشده بودن قبلا رو مطرح کن تا جواب بدم
درضمن حرفاتو لا ب لای جوابام ننویس چون ممکنه ازشون رد بشم خداااایی نکرده بی جواب بمونه سوالات گهر بار شما
اصول نقل و قول رو رعایت کن برادر
نقل قول: از کی تا حالا پاسخگویی به سوالات طرف مقابل میشه انحراف و ...
اینجا توضیح المسائل نیست که درمورد ثواب وارد شدن به مستراح با پای راست بپرسی...
سوال باید در رابطه با موضوع تاپیک باشه نه پرت و پلا
من قرار نیست اطلاعات ناقص جنابعالی درباره جنگ رو تکمیل کنم
سوالات در راستای موضوع تاپیک باشه لدفن
نقل قول: دنبال جوابم تا اخرش ان شاء الله یک جمع بندی از متن مغرضانه ای که ارائه شده داشته باشم تا دیگه سعی در سوء استفاده از بزرگان انقلاب برای ضربه زدن به هدفشون نکنن
تهش ما نشیم جاسوس بیگانه و فریب خورده استکبار که موساد تو صندوق عقب پرایدمون ی چمدون دلار گذاشته صلوات
ارزش جمبندیتونم مثل سوالای بامسماتونه
بعدم از این تاپیک ها زیاد خواهی دید داداش گل
باید همه بدونن چکلاه بزرگی داره سرشون میره و شما هم با چهارتا سوال و سه خط سفسطه نمیتونی جلوشو بگیری =)))
نقل قول: ما با مردم عراق جنگ نداشتیم ما با بعث جنگ داشتیم ... یک نگاه به رفتار خلبان شهیدی که حاضر نشد پل رو بخاطر عبور و مرور مردم عادی بمباران کنه می فهمی با کی جنگ داشتیم ... پس انقدر بهونه نیار درست جواب بده
اولا اسم خلبان به همراه سند؟؟؟؟؟؟؟؟ ^____^
دوما اقدام انسانی ی خلبان چ ربطی کل جنگ داره
اره جنگ جمهوری اسلامی با بعث بوده نه ایران با عراق .-.
البته همچنان داری میپیچونی پس چرا تا بحال از عراق اسم میبردن یهو تو این چند ساله شده رژیم بعث و صدام؟؟؟
نقل قول: به سوال دقیق جواب بده بدون هیچ ابهامی . به نفعته ... زودتر بحث جمع میشه 
شما به سوالات من جواب بدید لدفن
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - ایرانی اسلامی - 26-07-2015
(25-07-2015، 23:23)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
حضور یکی دوتا شخصیت شیعه (که حکومت ایران هم شیعه بوده) ملاک نمیشه
تو تیپ بدر رو مثال زدی منم گفتم اسیر بودن...
تیپ دیگه ای مد نظرته(غیر از کرد ها) که اسیر نشده بودن قبلا رو مطرح کن تا جواب بدم
چرا می پیچونی اقا پسر!؟ اسیر بودن یعنی چی خب ؟ حضورشون در جبهه ایران در عملیات بدر غیر قابل انکاره ... یکی دو تا ؟ برات متاسفم . لطف کن یک سری به مستند بدر بزن و نگاهش کن تا دچار توهم نشی
درضمن حرفاتو لا ب لای جوابام ننویس چون ممکنه ازشون رد بشم خداااایی نکرده بی جواب بمونه سوالات گهر بار شما
اصول نقل و قول رو رعایت کن برادر.... درشت می نویسم از این به بعد
اینجا توضیح المسائل نیست که درمورد ثواب وارد شدن به مستراح با پای راست بپرسی...
سوال باید در رابطه با موضوع تاپیک باشه نه پرت و پلا
من قرار نیست اطلاعات ناقص جنابعالی درباره جنگ رو تکمیل کنم
سوالات در راستای موضوع تاپیک باشه لدفن ... چرند نباف برادر ... تاپیک رو زدی پس مسئول رفع ابهامات مغرضانشم تویی. باید پاسخگو باشی
ارزش جمبندیتونم مثل سوالای بامسماتونه ... نهایتا ارزش گذاریش معلوم میشه
بعدم از این تاپیک ها زیاد خواهی دید داداش گل .. منتظرم اقا پسر
باید همه بدونن چکلاه بزرگی داره سرشون میره و شما هم با چهارتا سوال و سه خط سفسطه نمیتونی جلوشو بگیری =)))
... سفسطه گر مشخصه کیه که به جای پاسخگویی به سوالات از اول تا حالا علی رغم تاکید به ارائه مهملبافی مشغوله و حتی دریغ از یک جواب درست و دقیق... در اینده معلوم میشه که چه کسی حقه و کلاه سر چه کسی رفته ... مطمئن باش تا جایی که باشم جلوی انحرافات رو میگیرم به یاری خدا.
اولا اسم خلبان به همراه سند؟؟؟؟؟؟؟؟ ^____^ شهید خلعتبری ... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.shomalnews.com/?view&sid=44504
دوما اقدام انسانی ی خلبان چ ربطی کل جنگ داره... حالت خوبه ؟ میفهمی چی میگی؟ تو سراسر جنگ ما از این اقدامات داشتیم .
اره جنگ جمهوری اسلامی با بعث بوده نه ایران با عراق .-.
البته همچنان داری میپیچونی پس چرا تا بحال از عراق اسم میبردن یهو تو این چند ساله شده رژیم بعث و صدام؟؟؟ هنوز هم میگن جنگ ایران و عراق... اما شنونده باید عاقل باشه ... ما با حزب بعث جنگ داشتیم نه عراق...
شما به سوالات من جواب بدید لدفن ... پسر خوب! این شمایی که به عنوان استارتر باید به سوالاتم جواب بدی... نه بنده... منتظر جواب این سوالم :cool:
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - saeedrajabzade - 26-07-2015
نقل قول: شهید خلعتبری ...http://www.shomalnews.com/?view&sid=44504
حالت خوبه ؟ میفهمی چی میگی؟ تو سراسر جنگ ما از این اقدامات داشتیم .
دلیلت اقدان یم خلبان ایرانی برای نکشتن مردم غیر نظامی بود ؟؟؟؟؟؟
یعنی منطقتو شکر =)))))
میگه چون خلبان ایرانی حاظر نشده غیر نظامی های عراقی رو بکشه پس ما با عراق تو جنگ نبودیم .-.
واقعا از جنگ چی میفهمی؟؟؟ دو کشور درحال جنگ بودن!!! خلاص
نمیدونم درک این چرا برات سخته
مث اینکه تو حالت خوش نیست برادر! این یه اقدام انسانیه ربطی به موضوع نداره
نقل قول: چرا می پیچونی اقا پسر!؟ اسیر بودن یعنی چی خب ؟ حضورشون در جبهه ایران در عملیات بدر غیر قابل انکاره ... یکی دو تا ؟
برات متاسفم . لطف کن یک سری به مستند بدر بزن و نگاهش کن تا دچار توهم نشی
توهم رو امثال شما دارید که فکر میکنید مردمعراق کشته مرده ایرانن...
من برات متاسفم که ی مشت دروغ کردی تو ذهنت دلایلتم تا نقل بالا مشخصه چقد محکمه =))))
نقل قول: چرند نباف برادر ... تاپیک رو زدی پس مسئول رفع ابهامات مغرضانشم تویی. باید پاسخگو باشی
شما به سوالات من جواب بدید لدفن ... پسر خوب! این شمایی که به عنوان استارتر باید به سوالاتم جواب بدی... نه بنده... منتظر جواب این سوالم
ببین رفیق تا الانم بهت لطف کردمو کلی واسه تو وتاپیکم ارزش قائل شدم که دارم به سوالای بی سر و ته و صد من ی غازت
که اکثرشون هیچ ربطی به تاپیک نداره جواب دادم =)))
پس اگه دلم نخواد میتونم به راحتی هرچه تمام تر دایورتت کنم بری تو دنبال بازیت تو سایت افسران و وبلاگ انصار الخامنه ای...
ولی میخوام به کسایی حوصلشو دارن و میخونن بفهمونم چیزی بارت نیست و فقط از این شاخه به اون شاخه میپری و دنبال راهی هستی که به خیال خودت منو خاک کنی =))))
نقل قول: هنوز هم میگن جنگ ایران و عراق... اما شنونده باید عاقل باشه ... ما با حزب بعث جنگ داشتیم نه عراق...
الان تو اخبار میگن رژیم بعث نمیگن عراق
جالبه این قسمت که مربوط به به این تاپیکه رو سر سری ازش گذشتی =)))))
تو شبکه خبر تو ایام دفاع مقدس و ... همش تو تلویزیون لفظ رژیم بعث و صدام و... بکار میره
کلمه عراقو بکار نمیبرن تا مبادا از نظر سیاسی براشون بد شه
بازم میگن جنگ بین ایران و عراق بوده! معاهده صلح بین ایران و عراق امضا شده
کلی از مردم عراق غلیه ایران جنگیدن که جنگ هشت سال طول کشید...
ما قصد داشتیم بصره که خاک عراقه رو تو چندین عملیات اشغال کنیم
ما قصد داشتیم کربلا که خاک عراقه رو بگیریم(طبق شعار راه قدس از کربلاست)
حالا تو تو ذهنت بگو نههههه رژیم بعث بوده فلان...(که فقط مصرف داخلی داره
و توجیه مماشات های سیاسی برای امثال شماست)
پ.ن: اگه دفه بعد با همون فونت خودم جوابو لا ب لای حرفام بنویسی دایورت میشه
نقل قول: منتظرم اقا پسر 
:183:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238338&pid=2985427#pid2985427
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - ایرانی اسلامی - 26-07-2015
(26-07-2015، 15:03)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان(ع)
السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
دلیلت اقدان یم خلبان ایرانی برای نکشتن مردم غیر نظامی بود ؟؟؟؟؟؟
یعنی منطقتو شکر =))))). چی نوشتی اصلا خودت متوجه میشی؟
میگه چون خلبان ایرانی حاظر نشده غیر نظامی های عراقی رو بکشه پس ما با عراق تو جنگ نبودیم .-.
واقعا از جنگ چی میفهمی؟؟؟ دو کشور درحال جنگ بودن!!! خلاص... حرص نخور... ما هیچی شما کارشناس مسائل نظامی خاورمیانه. مشکلت اینه که هنوز ایرانی رو نشناختی . هنوز هم وطنات رو نمی شناسی که تو جنگ هم با همه جا متفاوتن ... ایران با حزب بعث که در اون زمان حاکم بر عراق بود در جنگ بود . خلاص
نمیدونم درک این چرا برات سخته
مث اینکه تو حالت خوش نیست برادر! این یه اقدام انسانیه ربطی به موضوع نداره...
نقل قول: چرا می پیچونی اقا پسر!؟ اسیر بودن یعنی چی خب ؟ حضورشون در جبهه ایران در عملیات بدر غیر قابل انکاره ... یکی دو تا ؟
برات متاسفم . لطف کن یک سری به مستند بدر بزن و نگاهش کن تا دچار توهم نشی
توهم رو امثال شما دارید که فکر میکنید مردمعراق کشته مرده ایرانن... ... توهم شما دارید که فاز عرب ستیزی برداشتید . اگه یک ایرانی فارغ از اسلام یک ذره درک رفتار کوروش رو داشته باشه دنبال نگاه کردن به عرب و عجم نیست ... دنبال انسانیته.
من برات متاسفم که ی مشت دروغ کردی تو ذهنت دلایلتم تا نقل بالا مشخصه چقد محکمه =)))) ...
باش تا اموراتت بگذره ... دروغ رو ما کردیم تو ذهنمون یا امثال اونایی که میخوان با این متنا به ارمان شهدا ضربه بزنند؟ منطق اگه پاش شما باشی بنده دیگه حرفی ندارم باهاش
نقل قول: چرند نباف برادر ... تاپیک رو زدی پس مسئول رفع ابهامات مغرضانشم تویی. باید پاسخگو باشی
شما به سوالات من جواب بدید لدفن ... پسر خوب! این شمایی که به عنوان استارتر باید به سوالاتم جواب بدی... نه بنده... منتظر جواب این سوالم
ببین رفیق تا الانم بهت لطف کردمو کلی واسه تو وتاپیکم ارزش قائل شدم که دارم به سوالای بی سر و ته و صد من ی غازت
که اکثرشون هیچ ربطی به تاپیک نداره جواب دادم =)))
پس اگه دلم نخواد میتونم به راحتی هرچه تمام تر دایورتت کنم بری تو دنبال بازیت تو سایت افسران و وبلاگ انصار الخامنه ای... ... نه بابا؟ چی میگی؟ وقتی متن چرندی رو گذاشتی باید فکر اینجاش رو هم میکردی ... تهمت زدن کار خوبی نیست اقا پسر. می دونی که تهمت چیه اره؟
ولی میخوام به کسایی حوصلشو دارن و میخونن بفهمونم چیزی بارت نیست و فقط از این شاخه به اون شاخه میپری و دنبال راهی هستی که به خیال خودت منو خاک کنی =))))... اذهان بیمار دنبال این تفکرات هستند بار رو سوار خر می کنند که فقط ببره نفهمه نه برا ادما که بدون مدرک قبول نمی کنه... ادبم خوب چیزیه والا... خاک احتیاج به خاک شدن نداره . اخرش زیرخاکی میشه ... پس هدف بنده چیز دیگه ای پسرجون.
نقل قول: هنوز هم میگن جنگ ایران و عراق... اما شنونده باید عاقل باشه ... ما با حزب بعث جنگ داشتیم نه عراق...
الان تو اخبار میگن رژیم بعث نمیگن عراق
جالبه این قسمت که مربوط به به این تاپیکه رو سر سری ازش گذشتی =)))))
تو شبکه خبر تو ایام دفاع مقدس و ... همش تو تلویزیون لفظ رژیم بعث و صدام و... بکار میره
کلمه عراقو بکار نمیبرن تا مبادا از نظر سیاسی براشون بد شه
بازم میگن جنگ بین ایران و عراق بوده! معاهده صلح بین ایران و عراق امضا شده
کلی از مردم عراق غلیه ایران جنگیدن که جنگ هشت سال طول کشید...
ما قصد داشتیم بصره که خاک عراقه رو تو چندین عملیات اشغال کنیم
ما قصد داشتیم کربلا که خاک عراقه رو بگیریم(طبق شعار راه قدس از کربلاست)
حالا تو تو ذهنت بگو نههههه رژیم بعث بوده فلان...(که فقط مصرف داخلی داره
و توجیه مماشات های سیاسی برای امثال شماست)
هنوز نمی دونی که رژیم بعث بر عراق حاکم بود بعد اومدی شعارهای خودمون رو برامون تحلیل میکنی؟ ... نکنه میخوای ما با مردمی که هیچ دخالتی در جنگ نداشتن درگیر بشیم؟ پسر خوب! جنگ بده اما اگه نتونستی ازش ممانعت کنی باید با اصول انسانی درش شرکت کنی نه گرگ مانند....
کاری که ایرانی ها در هشت سال دفاع مقدس انجام دادن , دفاع بود. پس برا بنده هی نگو رسانه چی میگه ... سیاست و از این حرفا ... از هر جانبازی سوال کنی میگه برای چی و با کی جنگیدیم ... پس انقدر فاز نده که ما با عراق جنگ داریم.
نقل قول: منتظرم اقا پسر 
:183:
همون حرفای تکراری رو اینجا هم زدی ولی خیالت راحت . اجازه نمیدم ان شاء الله که افکار ضد عرب و عجمی راه بندازی ... با اون استدلال مسخره که چون اینا مسخره میکنند ما چرا برای حرم اماممون کمک می فرستیم؟! واقعا فقط می تونم بگم امیدوارم ان شاء الله عاقبت به خیر بشی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=238338&pid=2985427#pid2985427
عرب و عجم با تقوا با هم برادرند....
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - saeedrajabzade - 26-07-2015
کارشناس واقعی خاورمیانه رو میشه تو شبکه خبر دید والسلام =)))))
بابا ایرانی =))) بابا دموکرات =))) بابا حقوق بشر=))))
الان به من میگه درگیری عرب و ایرانی راه ننداز...
باشه شما برو پولتو خرج مکه و کربلا کن اخرش خیلی ببخشید انگشتت کنن تو فرودگاه...
البته بازم مسئول اصلیش سیاست خارجه عاغا و سگاشه...
بهرحال بریدن نون از سر سفره مردم برا خرج کردن تو کشور بغل دستی و ساختن ضریح... حماقت محضه
اون کلیپ و تاپیکم زدم تا بدونی از نظر اونا ما فرشته نجات نیستیم البته به فضل سیاست خارجتون
زیر خاکی های واقعی افکار شماست که با هیچ پر شده...
از تعداد بازدید و سپاس های پست اول مشخصه این متن حرف دل خیلیاست
حتی سوالای مسخره تم نتونست تعدادشونو کم کنه...
ادامه بده لطفا داریم استفاده میکنیم
خب ما با رژیم بعث عراق جنگ داشتیم
بصره و کربلا هم برای رضای خدا میخواستیم که بخاطرش شیش سال جنگو ادامه دادیم و تهش جام عسلو نوش فرمودن...
داریم از اطلاعات تاریخیتون استفاده میکنیم...
RE: داستان ما و اونا و خونِ شهدا - ☮ VENOM VΛDΞR ☮ - 26-07-2015
(26-07-2015، 16:38)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کارشناس واقعی خاورمیانه رو میشه تو شبکه خبر دید والسلام =)))))
بابا ایرانی =))) بابا دموکرات =))) بابا حقوق بشر=))))
الان به من میگه درگیری عرب و ایرانی راه ننداز
باشه شما برو پولتو خرج مکه و کربلا کن اخرش خیلی ببخشید انگشتت کنن تو فرودگاه...
البته بازم مسئول اصلیش سیاست خارجه عاغا و سگاشه...
بهرحال بریدن نون از سر سفره مردم برا خرج کردن تو کشور بغل دستی و ساختن ضریح... حماقت محضه
اون کلیپ و تاپیکم زدم تا بدونی از نظر اونا ما فرشته نجات نیستیم البته به فضل سیاست خارجتون
زیر خاکی های واقعی افکار شماست که با هیچ پر شده...
از تعداد بازدید و سپاس های پست اول مشخصه این متن حرف دل خیلیاست
حتی سوالای مسخره تم نتونست تعدادشونو کم کنه...
ادامه بده لطفا داریم استفاده میکنیم
خب ما با رژیم بعث عراق جنگ داشتیم
بصره و کربلا هم برای رضای خدا میخواستیم که بخاطرش شیش سال جنگو ادامه دادیم و تهش جام عسلو نوش فرمودن...
داریم از اطلاعات تاریخیتون استفاده میکنیم... 
|