انجمن های تخصصی  فلش خور
- گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ (/showthread.php?tid=266222)

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - A lover - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثلا میرید بیرون پوست بستنیو چیپسُ پفَکُ و هندونه میندازن همونجا میرن!
یه بار جلوی همون آدما ( خانوادت، دوست ، فامیل) خم شید آشغالا رو جمع کنید بندازید تو سطل! » انگار عروسی میگیرن تو وِجدانت! طرف مقابلت هم یاد میگیره
اصن این خودش فرهنگسازیه ._.

اینجور طرف میگه بعدا اگ اشغال انداختم بیرون جلو این یارو نندازم
من ا بچگی هرسری اشغال انداختم بابام دعوام کرده بخاطر اون تو بچگی میترسیدم اشغال بندازم بابام دعوام کنه ا اون وقت تو ذهنم مونده بخوامم نمیتونم اشغال بندازم یاد اون دعواها میوفتم

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:28)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 11:25)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه بار جلوی همون آدما ( خانوادت، دوست ، فامیل) خم شید آشغالا رو جمع کنید بندازید تو سطل! » انگار عروسی میگیرن تو وِجدانت! طرف مقابلت هم یاد میگیره

من ا بچگی هرسری اشغال انداختم بابام دعوام کرده بخاطر اون تو بچگی میترسیدم اشغال بندازم بابام دعوام کنه ا اون وقت تو ذهنم مونده بخوامم نمیتونم اشغال بندازم یاد اون دعواها میوفتم
به شعورِ آدمشم بستگی داره* D: [!]
+
شهر ما خانه ما، شهرداری، نوکَرِ ما؟! :|
بابات دقیقا چی میگه؟ 

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - RedSparrow - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:28)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسورد آدم عین ناموس آدم میمونه :||
تکبیر !

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:28)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببین الان دقیقا بهت میگم بعده کنکور چی میشه 

کنکورو دادی به معنای واقعی ر..ی همه ازت میپرسن چطور بود از اقوام بگیر تا اشنایان 

بعدتوی فاصله ی بینه دادنه کنکور واعلام نتایج خونتو تو شیشه میکنن من که تصمیم گرفتم اون مابینو سره کار برم 

بعده اعلام نتایج اونموقس که یه هفته باید یه الونک پیدا کنی که هنوز پیدا نکردم وقتی بویگنده نتایج در رفت در راس کار پدرت اگه پسر باشی دسستتو میگیره میگه گمشو سربازی  ولی اگه دختر باشی یه نازتم میکنه میگه نشد سال بعدی بازم نشد دوسال بعدی خلاصه تصاعدی دیگ این فقط سه ماه بعده کنکور بودحرفه بقیه هم بماند که این هیچ نشد اخرش هیچ

اعصابا انقدر خط خطیه که کسی حاضر نمیشه بذاره دخترش هم یه سال دیگه بخونه -__-
فرقی نداره :|
ما مورد پسر داشتیم همینجا یه سال دیگه خوند ولی من که نتونستم .___.

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - IM JUST TIRED - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 11:28)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کنکورو دادی به معنای واقعی ر..ی همه ازت میپرسن چطور بود از اقوام بگیر تا اشنایان 

بعدتوی فاصله ی بینه دادنه کنکور واعلام نتایج خونتو تو شیشه میکنن من که تصمیم گرفتم اون مابینو سره کار برم 

بعده اعلام نتایج اونموقس که یه هفته باید یه الونک پیدا کنی که هنوز پیدا نکردم وقتی بویگنده نتایج در رفت در راس کار پدرت اگه پسر باشی دسستتو میگیره میگه گمشو سربازی  ولی اگه دختر باشی یه نازتم میکنه میگه نشد سال بعدی بازم نشد دوسال بعدی خلاصه تصاعدی دیگ این فقط سه ماه بعده کنکور بودحرفه بقیه هم بماند که این هیچ نشد اخرش هیچ

الهه خواهره من تو از عجایب هفت گانه ای Exclamation

(02-07-2017، 11:28)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچی نمیشه :| معتاد میشی فقط :|

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - A lover - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:32)✠LEGENDARY✠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 11:28)A lover نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به شعورِ آدمشم بستگی داره* D: [!]
+
شهر ما خانه ما، شهرداری، نوکَرِ ما؟! :|
بابات دقیقا چی میگه؟ 

بچه بودم میگفت سودا اخه چرا اشغال میریزی فک کن اگ منم رفتگر بودم بازم اشغال میریختی ببین این اشغالایی که میریزی رفتگرا مجبورن جمع کنن گناه دارن اخه اکثرا تو شهر میگفت اینارو دقیق اینجوری نبود یکم ساده تر بود الان اینا یادمه

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - IM JUST TIRED - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:34)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگ خدایی بابامون جوری تربیتمون کرده دنبال این گند کاریا نریم Exclamation

(02-07-2017، 11:36)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 11:34)Mr.ɢʀɪɴᴄʜ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه دیگ خدایی بابامون جوری تربیتمون کرده دنبال این گند کاریا نریم Exclamation

معتاد و چجوری برداشت کردی ؟

RE: - گفت و گو آزاد نسخه ۳۱۰ - ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ - 02-07-2017

(02-07-2017، 11:34)IM JUST TIRED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2017، 11:33)ⓢⓘⓛⓔⓝⓒⓔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الهه خواهره من تو از عجایب هفت گانه ای Exclamation

:|
عجب |:
یه سال دیگه خوندن اشتباه محضه به نظرم
مگه اینکه طرف خرخون به توانِ 2 باشه با اراده ی آهنین .___.