انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ (/showthread.php?tid=280343)

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - red_Queen - 25-03-2020

(25-03-2020، 1:04)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 1:03)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی محمد چجوری باید تعداد  رو در بیاریم

(25-03-2020، 1:03)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 1:01)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 0:59)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچکدوم من Big Grin

اگه تو باشی من این گفتگو شرکت نمیکنم قوله مردونه گیدم

سیروان  عاشق شد Big Grin  Big Grin  Exclamation

به چه کسی

مهسا

وات Huh

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Sirvan10_a - 25-03-2020

(25-03-2020، 1:03)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 1:01)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 0:59)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 0:58)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 0:55)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقام اوریات توی گ.ا

ممد نگفتی کی اول شد توی گفتگو ازاده قبلی من یا مهسا
هیچکدوم من Big Grin

سیروان عاشق شد Big Grin Big Grin Exclamation

عاشق کی؟؟؟؟

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-03-2020

(25-03-2020، 1:02)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 1:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 0:58)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 0:57)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 0:55)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مقام اوریات توی گ.ا

میمون !
برو ارسالای گ.ا قبلیو دربیار دیگههههه
ها؟

فک کنم هدف خلقت تو فقط عذاب دادن من باشه !
میگم تعداد ارسالای گ.ا نسخه ی قبلیو دربیارررررررر
چرا ؟ خودت برو خب =_=

ای خدا...من اگه بلد بودم چجوریه ک به تو نمیگفتم

چرا دارهههههه....بعد بقیه میگن چرا ممدو اذیت میکنی...حقتههه

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - *Aɴѕel* - 25-03-2020

(25-03-2020، 1:05)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 1:04)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-03-2020، 1:03)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سیروان  عاشق شد Big Grin  Big Grin  Exclamation

به چه کسی

مهسا

وات Huh
من حسم میگه
حس منم هیچ وقت اشتب نمیکنه Big Grin

@محمّد

چجوری تعداد ارسال هارو میشه در اورد

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - م‍حمّد - 25-03-2020

اگه منظورت از تعداد ارسال ها این باشه که هر فرد چند ارسال داشته باید روی اون قسمتی که نوشته تاپیک چندتا ارسال داشته رو کلیک کنی.
البته این قسمت توی کامپیوتر وجود داره و برای اینکه بتونید توی گوشی ببینید تیک "سایت مخصوص رایانه" در مرورگر کروم رو بزنید

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=269553&page=8

RE: گفتگوی آزاد نسخه ۳۴۱ - Ɗєя_Mσηɗ - 25-03-2020

عاقا شایعه پراکنی نکنین
من هیچچ نسبتی ندارم با سیروان

(25-03-2020، 1:08)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه منظورت از تعداد ارسال ها این باشه که هر فرد چند ارسال داشته باید روی اون قسمتی که نوشته تاپیک چندتا ارسال داشته رو کلیک کنی.
البته این قسمت توی کامپیوتر وجود داره و برای اینکه بتونید توی گوشی ببینید تیک "سایت مخصوص رایانه" در مرورگر کروم رو بزنید

آها گرفتم
ممنون از توضیحت

(25-03-2020، 1:08)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا شایعه پراکنی نکنین
من هیچچ نسبتی ندارم با سیروان

نگفتم
با هم رلید
فقط کراش Tongue