انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگوی ازاد نسخه 404 - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگوی ازاد نسخه 404 (/showthread.php?tid=293730)

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - ᗩᐯᗩ⁷ - 08-02-2021

(08-02-2021، 14:38)Мухаммад. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:22)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این جز آهنگای مورد علاقمه *-*

اینم همینطور *-*

این موزیک ویدیو آهنگ پروف باباییه

دیگه چییی عاامممم آهااا
اینم یکی از کنسرتای مورد علاقمه آهنگش بسی قشنگه *-*

اینم مال کنسرت جیمینه یکی از اعضاشون خیلی محشرههه *&*

بازم خواستی بگو بزارم هنو خیلی شاهکار دیگه دارن ۰-۰

@Мухаммад.

حال بدان و آگاه باش اگه با همت و تلاش ما آرمیان آرمی نشدی ۰-۰
وات د هل یه چیزی اون عکسا برام نیومدن ولی خیلی محشر بود این اهنگش آیدل با هندزفری انگار صدا دورت یرت میچرخه

ودف؟؟ ۰-۰ عکس نبودن ک فیلم بودن پدرم در اومد بزارمشون &^& :///
آری آیدل که محشره تو یه کنسرتشم برای حمایت از مسلمونا تم لباسشون یه جورایی طرح ایرانی داشت خیلی قشنگ بود *-*

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Âɴɢ℮ℓ Evιℓ - 08-02-2021

(08-02-2021، 14:39)Мухаммад. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:37)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای جان Smile
عافرین Smile
عاره آیدول رو برا هیترا و آنتی ها خونده Smile
معنی هاش رو اوفففففف....
عار معنی فاک لاو میشه (عشق دروغین) و اون ف.ا.ک نیستش .-.
ما پارسی ها بش میگین فیک!!

آها فیک کلا من منحرفم
خدایا تو را با این همه نعمت چگونه سپاس بزارم این همه نعمت مگه میشهههههه واییییی
Smile
عیب نداره همین آوا از تو بدتره .-.
حسم میگه هنوز درک نکردی...
برو تحقیق که کردی و فهمیدی جذابترین و خوشگلترین بوی بندن بیا دهن هیترا رو با منطق سرویس کنیم Smile

(08-02-2021، 14:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا پشم @-@
یا برگ ۰-۰
ماشالا عژب سرعتی داریا ۰-۰
چقد تحول و تغییر نمودی ۰-۰
مبارکه به جمع آرمیان خوش اومدی (:
البته هنو مونده آرمی بشیا منم خودم تازه آرمی شدم کلی پله دیگه مونده تا به آرمی واقعی و اصیل تبدیل شم ۰-۰

اونی بزرگتر ۰-۰ نکن ۰-۰
نخیر تو آرمی نخواهی شد :/
ایشونم نخواهند شد
ایشون فقط خوششون اومد نگفتن میخوان آرمی شن :/
تو هم دخالت نکن یچیزی بت میگما!!

تو تعیین نمیکنی خواهم شد یا ن همین الانم هستم ۰-۰ //:
اوشون دیگ خودشون میدونن ۰-۰
بگو ب چپم ۰-۰/:

(08-02-2021، 14:40)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:36)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونی بزرگتر ۰-۰ نکن ۰-۰
چشمo-o

چقد تو آقایی دستت مرسی ۰-۰

(08-02-2021، 14:42)Мухаммад. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:39)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت گفتم اینو بهم نگو
ب چپم ک آنتی انیمه باشی ۰-۰ بقیه ام تو نمیتونی آنتی انیمه کنی خودشون و سلیقشه و علاقشون تصمیم میگیگیرن ۰-۰/:
ای من بزنم چپ و راستت کنم یه روزی یه جایی دیگه هیچی از دنیا نمیخام ۰-۰///:
آوا خانوم ببخشیدا روم به دیوار مگه شما پسرین چپ داشته باشین زشته واقعا

من اصن نمیدونم معنیش ینی چی ۰-۰ بابایی قبلن میگف منم یاد گرفتم ۰-۰
بابایی تقصیر توعه ها ۰-۰/:

(08-02-2021، 14:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:39)Мухаммад. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها فیک کلا من منحرفم
خدایا تو را با این همه نعمت چگونه سپاس بزارم این همه نعمت مگه میشهههههه واییییی
Smile
برو تحقیق که کردی و فهمیدی جذابترین و خوشگلترین بوی بندن بیا دهن هیترا رو با منطق سرویس کنیم Smile

درد ۰-۰/: خوبه تا چن وقت پیش عینهو وحشیا میپرید به هیترا ها من بهش گفتم باید با منطق لهشون کنیم ۰-۰ ///:

(08-02-2021، 14:43)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:39)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشونم نخواهند شد

بگو ب چپم ۰-۰/:

(08-02-2021، 14:40)|-ANDROID-| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمo-o

نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه پ.خ بفرست تا دلایلشو بگم!!

(08-02-2021، 14:44)Мухаммад. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایشونم نخواهند شد
میگم میخوام آرمی شم

اولین باره یه پسرو آرمی میکنم...باورم نمیشه cry2

(08-02-2021، 14:47)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:43)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو ب چپم ۰-۰/:

نمیخوام ناراحتت کنم ولی یه پ.خ بفرست تا دلایلشو بگم!!

میکنی
من میدونم باز میخوای منت بزاری ک تو اینجا رو معرفی کردی!
ولی هیچ جای دنیا همچین چیزی نگفتن چه برسه اینجا
پس تمومش کن!
تو لازم نیس به من بگی من آرمی فیکم با ن
اگه باشم ک خودم باید بهتر از همه بدونم اگه هم نباشم ک چه عالی!

(08-02-2021، 14:46)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:43)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Smile

درد ۰-۰/: خوبه تا چن وقت پیش عینهو وحشیا میپرید به هیترا ها من بهش گفتم باید با منطق لهشون کنیم ۰-۰ ///:
درد...نخیر تو طرف هیترا رو میگرفتی و من با منطق لهشون میکردم Smile

(08-02-2021، 14:41)Мухаммад. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:34)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قبول کن آرمی فیکی Telegh_01
خوشت میاد الان من آنتی انیمه باشم؟! میخوای همه رو آنتی انیمه کنم؟! هیچکس خوشش نمیاد :/

://///////
اصلا ب من چ :/
غلط کردی بخوای انتی انیمه باشی اگه انتی انیمه باشی که دو دستی بدتر از داداشت جرررررررررررررررررررررررت میدم

اوتاکویی؟؟ ایول بهت هموطننننن ۰-۰

(08-02-2021، 14:50)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-02-2021، 14:46)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درد...نخیر تو طرف هیترا رو میگرفتی و من با منطق لهشون میکردم Smile

درد ۰-۰میزنماااا میخای لینک بفرستیم ملت بیان قضاوت کنن که تو با منطق له کردی و من جیغ جیغ میکردم یا برعکس ۰-۰/:

RE: گفتگوی ازاد نسخه 404 - Emmɑ - 08-02-2021

هیچکی ارمی نیس جز من یکی هم ارمیناعه ولی من ارمی اصلم._.