انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ (/showthread.php?tid=296488)

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - Prometheus - 21-04-2021

(21-04-2021، 13:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2021، 13:07)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مث آدم بنالید
ما ترکی نمیفهمیم^^

کاته چی میشد؟
بعله بعله دوستان لطف کردن و ترجمه و تفسیر کردن پیامو D:

کاته ینی بچه
ینی عین بچه عادم حرف بزنین

حالا باکی بودی؟ :'|

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - Mohlek - 21-04-2021

(21-04-2021، 13:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2021، 13:12)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله بعله دوستان لطف کردن و ترجمه و تفسیر کردن پیامو D:

کاته ینی بچه
ینی عین بچه عادم حرف بزنین

با تو و پرهام که به زبان یعجوج و معجوج داشتین اون بالا حرف میزدین
میدونم ترکی نبود ولی خب در کل مث عادم حرف بزنین

(21-04-2021، 13:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2021، 13:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:'| زبون خودت یعجوج و معجوجه عنتر

والا من با پرهام حرف نمیزدم =|

من لری گفتم

(21-04-2021، 13:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2021، 13:26)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لری گفتم
سگ زرد برادر شغاله دیگه ترک و لر و اینا هم فرقی ندارن همشون یکی ان
الانم مزاحم نشین که حاجیتون میخواد ریلکس کنه

(21-04-2021، 13:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2021، 13:28)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من لری گفتم

ترک و لر فرق نداره¿ جدرررررر خخخ اسکل

لر فارسیه...ترک خودش یه زبون جداست :'|

(21-04-2021، 13:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2021، 13:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاقا غلط کردیم
هی میگیم مزاحم نشین ریلکس کنیم
کو گوش شنوا
والا

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - моои - 21-04-2021

(21-04-2021، 13:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ترک زبان نی ی گویشه://

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - Emmɑ - 21-04-2021

من ترکم 14k

(21-04-2021، 13:39)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wtf :|

(21-04-2021، 13:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ترکم 14k

نخبر؟ :'|

RE: گفتگـو آزاد نسخـ ـه ۴۲۳ - Emmɑ - 21-04-2021

اره ترک زبان نیست ترک دهنه-ـ-

(21-04-2021، 13:47)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-04-2021، 13:39)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

wtf :|

(21-04-2021، 13:45)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ترکم 14k

نخبر؟ :'|
جز این هیچی بلد نیستی؟/:
سالیغین