انجمن های تخصصی  فلش خور
گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» (/showthread.php?tid=297753)

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - моои - 13-07-2021

(13-07-2021، 0:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 0:12)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

aquarium

سلام

و علیکم السلام و رحمه الله و برکاته

(13-07-2021، 0:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 0:20)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام یه پسر تخیلاتیه از نظر من و خب دنیای رویاییشو بیشتر از واقعیت میپسنده و خب کار قشنگیه !
امیدوارم رویاهات روزی تبدیل به حقیقت شن گل پسر^^
موفق باشی(=

پرهام تخیلاتی نیست، درواقع چیزی رو که اون درک میکنه واسه اکثر افراد چیزی جز تخیل نیست
رویاهاش همه حقیقت دارن...درواقع باید تبدیل به واقعیت بشن

موفق باشی تو مسیری که پا گذاشتی...البته اگه مسیرت رو درست انتخاب کرده باشی...شایدم هنوز راهت رو پیدا نکرده باشی

خب منم بیشتر اوقات خیال میبافم و مطمئنم که روزی همشون به حقیقت تبدیل میشن!

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Prometheus - 13-07-2021

(13-07-2021، 0:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 0:18)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

(13-07-2021، 0:24)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرهام تخیلاتی نیست، درواقع چیزی رو که اون درک میکنه واسه اکثر افراد چیزی جز تخیل نیست
رویاهاش همه حقیقت دارن...درواقع باید تبدیل به واقعیت بشن

موفق باشی تو مسیری که پا گذاشتی...البته اگه مسیرت رو درست انتخاب کرده باشی...شایدم هنوز راهت رو پیدا نکرده باشی

تفاوت حقیقت و واقعیت؟

(13-07-2021، 0:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 0:21)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفاوت حقیقت و واقعیت؟

نمیدونم._.
چیه؟
فرقی دارن؟:/

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Prometheus - 13-07-2021

(13-07-2021، 0:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 0:27)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تفاوت حقیقت و واقعیت؟

نمیدونم._.
چیه؟

واقعیت یعنی چیزی که وجود داره...
حقیقت یعنی چیزی که باید وجود داشته باشه

رویاهای پرهام از نظر خودش حقیقتن...ولی امیدواری یه روز به واقعیت تبدیل بشن

(13-07-2021، 0:32)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-07-2021، 0:29)моои نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونم._.
چیه؟

واقعیت یعنی چیزی که وجود داره...
حقیقت یعنی چیزی که باید وجود داشته باشه

رویاهای پرهام از نظر خودش حقیقتن...ولی امیدواری یه روز به واقعیت تبدیل بشن

هوم قشنگ بود قانع شدم

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - سهَ‌ند - 13-07-2021

چرا انقد همه به روانشناسی علاقه پیدا کردن

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - *Aɴѕel* - 13-07-2021

(12-07-2021، 23:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-07-2021، 23:46)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
زیبای من مهمونی ام، خونه مبینا اینا میخوام بخوابم^^
خوبی شما؟!

اووووو ^^
پس اِسلیپ اُوِر و گِرل نایت دارین ^^
من تورو دیدم عالی شدم
نگرانت بودم

اره چهار تا دختر تو یه اتاققق نینیتییتای
خدا رو شکر

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Ɗєя_Mσηɗ - 13-07-2021

(12-07-2021، 21:25)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
من روز اولی ک اومدم یادتون نیست چی گفتم33Telegh_01
توروخدا یکم فکر کنین45
حقیقتا قیافتم یادم نیست حتی :|

(12-07-2021، 22:16)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منتظر مهسام
دو نسخه پشت سر هم من زدم @ Ɗєя_Mσηɗ
ببخشید عزیزم نبودم ♡

(12-07-2021، 22:17)ƤᴏᴏƁᴏи نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ Ɗєя_Mσηɗ

مهسا انجمن بدون نسخه نزدنت بو گرفته

ان‌شاءالله نسخه ی بعد ^^

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - shghyegh - 13-07-2021

(13-07-2021، 0:58)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا انقد همه به روانشناسی علاقه پیدا کردن

چون خیلی با حاله Big Grin

RE: گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۶» - Berserk - 13-07-2021

@itinamk
مرسی وقت گذاشتی جواب دادی <: 

-

@ƤᴏᴏƁᴏи
بقران برای من نیومده بود اطلاعیش :||||

-

@Alien
بیشور نیستی:| 
رفتم خوابیدم|: