انجمن های تخصصی  فلش خور
گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36)
+---- موضوع: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ (/showthread.php?tid=301539)

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mutemit - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:03)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمی‌دونم چقدر قبول دارید، ولی برگشتن به شرایط عادی و آزاد شدن اینترنت، خیلی غم انگیزه برای من.
واقعا ناراحت کنندس

انگار نه خانی اومده نه خانی رفته

من اینو گفتم امروز بچه ها گارد گرفتن
من حتی میترسم از کسی خبر بگیرم

آزاد شدن اینترنت مهر تاییدی بر اینه که موفق نشدیم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

دلای ما خونیه

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - ☪爪尺.山丨几几乇尺☪ - 17-01-2026

دسترسی پیامکو بستن

نه نبستن نترسین

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Đęąđ.ğïřł - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:06)Mutemit نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:04)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینو گفتم امروز بچه ها گارد گرفتن
من حتی میترسم از کسی خبر بگیرم

آزاد شدن اینترنت مهر تاییدی بر اینه که موفق نشدیم

حتی همین اس ام اس
واقعا نیاز دارم یه ساعت از زمین و زمان گلایه کنم بعد گریه کنم

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - shghyegh - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:05)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:02)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باورم نمیشه از این بابت خوشحال شدم

من بشخصه از هول به همه تکست دادم ۱۲ شبی.
منمممم
الان شرمنده امTelegh_01

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Tensor - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:04)shghyegh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:03)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انقدر هیجان زده شده سریع به همه اس ام اس دادم

منمTelegh_01Telegh_34
ولی هیشکی هنو ب من اس ندادههه

منم crying

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Medusa - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:02)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-01-2026، 23:58)Medusa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرستیژ هم نولان بود؟ 

بله پرستیج هم برای نولان بود.
در اصل استارت پارادایم جدید نولان (تغییر از کمیک بوک به فیلم ساختن راجع به پیچیدگی زمان)
با همین پرستیج بود.

حواست فقط باید باشه فیلم در سه تا فاز زمانی مختلف روایت میشه.
- زمان حال
- دفترچه خاطرات کریستین بیل
- دفترچه خاطرات انجیر

و این دفترچه خاطرات ها تو در تو میشن

خیلی وقت پیش دیدم. جزئیاتش یادم نمونده. یادمه خیلی نفس‌گیر و جالب بود ولی.

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Titiw - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلای ما خونیه

امیییر منو دریاب))):

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Faust - 17-01-2026

شعر بانو فروغ فرخزاد 
چقدر میخوره به حال و روز ما ...

__

مرگ من روزی فرا خواهد رسید
در بهاری روشن از امواج نور

در زمستانی غبار آلود و دور
یا خزانی خالی از فریاد و شور

مرگ من روزی فرا خواهد رسید
روزی از این تلخ و شیرین روزها

روز پوچی همچو روزان دگر
سایه ای ز امروز ها ، دیروزها

دیدگانم همچو دالانهای تار
گونه هایم همچو مرمرهای سرد

ناگهان خوابی مرا خواهد ربود
من تهی خواهم شد از فریاد درد

RE: گفتگو آزاد | نسخه ۴۷۲ - Mr.Robot - 17-01-2026

(17-01-2026، 0:08)Titiw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-01-2026، 0:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلای ما خونیه

امیییر منو دریاب))):
چیشده