انجمن های تخصصی  فلش خور
ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مربوط به انجمن ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=1)
+--- انجمن: رفع مشکلات و سوالات فعالیت در انجمن (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=3)
+--- موضوع: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! (/showthread.php?tid=3389)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - Snow-Girl - 14-10-2012

مرسی این سوال منم بود:hiccp:

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - MINA JOON - 15-10-2012

همه این چیزایی که بالا گفتن درستهBig Grin

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - ✘ kArTeL ✘ - 17-10-2012

واسه ستاره گرفتن باید ارسال هاتون زیاد بشه نه تاپیکا تون
در ضمن ارسال هاتون نباید اسپم باشه

RE: ستاره هام چجوری بالا میره وباید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم - elmira12 - 05-11-2012

(08-02-2012، 20:17)SABER نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بل کاملا درست گفتند، باید موضوع جدید بزنی و در موضوعات دیگران شرکت کنید.
در هر بخش هم برای ارسال موضوع جدید از دکمه پایین صفحه استفاده کنید.
ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! 7
البته به نکات زیر ابتدا دقت کنید

------------------------------------------------

سپاس از فعالیت خوب شما و موضوعاتی که ایجاد می کنید.

ولی قبل از ایجاد موضوع جدید لطفا اول عنوان آن رو جستجو کنید.(این کار بسیار ضروری است)

اگر این موضوع وجود داشت و شما مطلب جدیدی در این باره داشتید در همون موضوع موجود ادامه دهید ولی اگر موضوعی با عنوان مورد نظر شما وجود نداشت می توانید موضوع جدید ایجاد کنید.

لطفا هر موضوع حدید رو در بخش مربوط به خود در انجمن ایجاد کنید.

جستجوی عنوان موضوع هم بسیار ساده است به این صورت عمل کنید:

بالای انجمن به قسمت "جستجوی مطلب در انجمن" رفته و عنوان موضوع مورد نظرتان رو وارد کنید و روی دکمه جستجو کلیک نمایید.

با سپاس از توجه شما دوست عزیز.
مدیریت فلش خور.
---------------------------------
چرا پایین صفه ی من این علامت نیست؟توی سایت های دیگر میتونم ارسال کنم. ولی اینجا علامته نیست!

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - fair of love - 05-11-2012

باید حداقل 3 ستاره باشیSleepy

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - ...Sara SHZ... - 05-11-2012

چون وقتی میری تو یه انجمن باید بالا رو نگاه کنی میبینی نوشته موضوعه جدید موضوتو میزنی گریه هم ندارهUndecided

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - Apathetic - 09-11-2012

بالا رفتن ستاره ربطی به زیاد موندن تو سایت داره؟

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - poya - 09-11-2012

خیر

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - Andrea - 18-11-2012

چه طور مطلب بذارم

RE: ستاره هام چجوری بالا میره ؟ و باید چجوری مطلب هام رو ارسال کنم ؟! - Senator✘Strong - 08-01-2013

مرسی
از کمکتون