![]() |
|
درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... (/showthread.php?tid=34855) |
RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ηἔ∂Δ - 06-01-2015 ( 11 تا 21 اسفند) درخت لیمو ترش ( شک و تردید) یا هوش و سخت کوش است و آنچه را زندگی به او می دهد می پذیرد. البته بعد از آنکه سعی می کند شرایط بد را به خوب تغییر بدهد. از فشارهای عصبی نفرت دارد. از مسافرت و تعطیلات کوتاه لذت میبرد. ممکن است خشن به نظر بیاید اما واقعاً روحی لطیف دارد. همیشه آماده جانفشانی برای افراد خانواده و دوستان است. بسیار بااستعداد است اما برای استفاده و بهره بردن از آنها باید زمان پیدا کند. خصلت رهبری بالایی دارد و فوق العاده وفادار است. :cool: ![]() ![]() ![]() RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ☆♡yekta hidden♡☆ - 06-01-2015 فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است. ده اسفندم کاملا درسته ![]() چقد اسفندی داریم ایول RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - گیلدا 15 - 06-01-2015 مرسی خیلی خوشم بود..... RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - mr.navid - 09-01-2015 ( 1 تا 14 اردیبهشت) ( 5 تا 13 مرداد) ( 4 تا 8 بهمن) درخت سپیدار (تردید و عدم ثبات) جذاب به نظرمی آید. با استعداد است.اما اعتماد به نفس بالایی ندارد. در مواقع لزوم بسیار شجاع است و به مهربانی و جوی خوشایند نیاز دارد. بسیار مشکل پسند و غالباً تنها است و طبعی هنرمندانه دارد. هماهنگ کننده خوبی است و به فلسفه علاقمند است. در هر موقعیتی قابل اعتماد است و به طور جدی در امور مشارکت دارد. 10 اردیبهشت ![]()
RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - msrm - 09-01-2015 آقا پ آبان کو؟؟؟ ما ابانیا درخت مرخت نداریم؟؟؟ کویریم؟؟؟
RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - Razieh.M - 09-01-2015 مهـــــــــــــــرم. مینازم به خودم همش درسته RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - tabasom27 - 09-01-2015 (5 تیر تا 15 تیر) ( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز) فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است من 5تیر به دنیا اومدم کاملا درسته ![]()
RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - Ֆℋ£¥∂α - 09-01-2015 درخت کاج RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ♫♫ sina ♫♫ - 09-01-2015 ( 22 تا 30 اسفند) درخت فندق ( خارق العادگی) جذاب و گیرا، شوخ طبع، بسیار فهمیده و فردی که می داند چطور روی دیگران تأثیر ماندگار داشته باشد. در امور اجتماعی، فعال، مردمی و اغلب اوقات دمدمی مزاج، درستکار، کمال گرا و در رعایت عدل و انصاف قاضی خوبی است 24 اسفند پس بگو چرا فندوق دوس دارم! RE: درخت ماه تولدتون چیه؟بیا و ببین... - ★♕NIGHT STAR♕★ - 09-01-2015 (21 تا 31 فروردین) ( 24 مهر تا 11 آبان) درخت گردو ( اشتیاق و شور) نجیب و با دید وسیع نسبت به جهان، خودجوش و بلندپروازی او نامحدود است. فردی غیرقابل انعطاف، شریکی استثنائی اما بدقلق است. همیشه مورد علاقه نیست اما اغلب تمجید و تحسین می شود. مدیر و باهوش، بسیار پر حرارت اما گاهی اوقات مغرور است. من ابانیم درست بود... اما من همیشه دوس داشتنیم ![]()
|