![]() |
مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) (/showthread.php?tid=37533) |
RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - نوجوانان - 25-07-2013 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - کازیوه - 25-07-2013 (13-07-2013، 20:10)mسm نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه چی دروغه حتی تو حتی من ینی بمیر برنج ولی بی خود حرف نزن شاهین نجفی جونم شعر دروغ ![]() ![]() ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - ☼آریا☼ - 25-07-2013 سخته ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - Ðαяк - 25-07-2013 (25-07-2013، 11:41)کازیوه نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نیستی ببینی چه قدر بی تو خرابه حالم .... بدون تو من واسه گریه کردن صد بهونه دارم عمو تتل-stay with me RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - _عقاب بی پروا_ - 25-07-2013 مهم نیست زندگی بکنم با نون خشک مهم اینه زندگی منو قانون کشت (آهنگ درد و دل از یاس) RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - محمد - 26-07-2013 به عشق توقسم به جون تو میمیرم واسه چشمای قشنگت فقط حمید عسکری RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - *Armila* - 26-07-2013 تو حتی سر بر نگردوندی ببینی که روحم بی تو داره پرپر میشه قبل تو دلم از این دنیا خون بود بعد تو ازونم بدتر میشه خدا می دونه تنها کسم بودی و بعد تو چقد دلم باید تنها شه دنیایی که توش کنارم نباشی نباشی می خوام دنیا نباشه (محسن یگانه تو حتی) RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - PISHY - 26-07-2013 کی گفته تو عالی نیستی؟ Who says you're not worth it کی گفته ارزششو نداری؟ Who says you're the only one that's hurting کی گفته تو تنها کسی هستی که آزار میبینه؟ Trust me به من اعتماد کن سلنا گومز ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - ساقی ثریا - 26-07-2013 :Laie_23: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) - PISHY - 26-07-2013 این یعنی چی؟؟؟ Every minute در هر دقيقه... No matter what I do مهم نيست چي كار مي كنم My world is an empty place دنياي من خاليه Like I've been wonderin the desert مثل اينكه هزاران روزتوي يك بيابون عجيب هستم For a thousand days ( ohhuh ) Don't know if it's a mirage نمي دونم كه سرابه يا نه But I always see your face, baby اما هميشه چهرت رو مي بينم عزيزم I'm missing you so much خيلي دلم واست تنگ ميشه Can't help it, I'm in love نمي توني كاري كني... من عاشق شدم A day without you is like a year without rain يك روز بدون تو مثل يك سال بدون بارونه I need you by my side بهت نياز دارم كه كنارم باشي Don't know how I'll survive نمي دونم چطور مي خوام زنده بمونم A day without you is like a year without rain يك روز بدون تو مثل يك سال بدون بارشه Ohhohoh, Woooaaahh woaahh |