انجمن های تخصصی  فلش خور
نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+---- انجمن: اجتماعی (جامعه شناسی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=65)
+---- موضوع: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ (/showthread.php?tid=37790)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - دختر عاقل - 16-07-2013

(15-07-2013، 16:31)بانو طناز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این اولین پستمه.Heart
به نظر من حجاب یعنی آزادی!Heart
حجاب یعنی احترامHeart
حجاب یعنی متانت و وقارHeart
اگه دقت کنید توجامعه دختر خانم های چادری کسی مزاحمت براشون ایجاد نمیکنهBig Grin
البته اینم بگم یه خانم چادری باید خوشتیپ چادری باشهWink:cool:
تا کسی نتونه بهش گیر بده

با شما موافق هستم بد حجابی برای بعضی از خانوم ها خیلی دردسر ساز و حجابه که ازشون محافظت می کنه

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - mohsenniceboy - 16-07-2013

(16-07-2013، 10:57)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 15:13)کاپی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 10:47)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من اصلا هم خوب نیستConfused

براچی ؟ خدارو قبول داری ؟اگه داری پس قبول کن که پیامبر (ص ) فرستاده ی خداست و قر آن کتاب خداست و خدا گفته حجابتو رعایت کن . اگه نداری پس برو آمریکا و با زن های لخت برو بیرون . ولی 50 % درصد پسرها چشم چرونن دخترام برای اینکه خودشون رو لوس و خوشگل نشون بدن آرایش می کنن و از این حرف ها
من هم خدا رو قبول دارم هم پیامبر و هم قرآن ولی حجاب رو قبول ندارم و اگه بعضیا تو ایران عقده ای نبودند الان میشد بی حجاب رفت بیرونAngry

فطرت انسان حجاب رو خواه ناخواه می پذیره .
هیچ ربطی هم به دین اسلامو قرآن نداره
مسیحی هایی هم هستند بخصوص تو اسکاندیناوی که حجابشون رو ول نکردن.

چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=37488

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - khanomekhone - 16-07-2013

اصلا می شه بگید منظورتون از حجاب چیه ؟همون چادر یا یه پوشش که شامل بیرون نبودن مو ها و لباس مناسبه

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - ㄎムÐ Ǥノ尺レ - 16-07-2013

(16-07-2013، 11:42)استقلال قهرمان اسیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب چیزیه که دختران** باید ** رعایت کنند

(16-07-2013، 11:42)mahyajooni نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حجاب یه چیز چرته

از چشات معلومه

اخ مگه چشای اون دیده میشه هااااااان

یه چیزی میگیا

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - F A R ! N - 16-07-2013

نمیدونم چی بگممممم خب بعضی وقتا خوبهHeart بعضی وقتا دستو پا گیر میشه Confusedمثلا تو میخوای بری بقالی سر کوچه باید مانتو و روسری بپوشی اما پسرا با لباسای تو خونشون میرن یا اینکه توی تابستون توی این گرما باید خودتو کامل بپوشونی و تو اونقد گرمت میشه که..............خب این نظر من بود اما یه چیزی بگم که قرآن همیشه برام محترم بوده وخواهد بود Wink

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - FARID.SHOMPET - 16-07-2013

نقل قول: چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .
بزرگانی مانندحسینعلی منتظری میگن شماری بد برداشت می کنن از چیز هایی که قرآن میگه!!! خودت دیگه باید بگیری چی میگم.

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - mohsenniceboy - 16-07-2013

(16-07-2013، 12:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .
بزرگانی مانندحسینعلی منتظری میگن شماری بد برداشت می کنن از چیز هایی که قرآن میگه!!! خودت دیگه باید بگیری چی میگم.

آیه های حجاب ک جزء آیه های متشابه نیست .
از محکمات قرآنه . منظورتو از برداشت بد نمی فهمم.

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - F A R ! N - 16-07-2013

اما خوبیشم اینه که بعضی اوقات دلت میخواد بزنی تو چشمای بعضی پسرا اون وقته که روسریتو میکشی جلو و به اون اخم میکنی

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - *Armila* - 16-07-2013

(16-07-2013، 11:51)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-07-2013، 10:57)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 15:13)کاپی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(15-07-2013، 10:47)*Armila* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از نظر من اصلا هم خوب نیستConfused

براچی ؟ خدارو قبول داری ؟اگه داری پس قبول کن که پیامبر (ص ) فرستاده ی خداست و قر آن کتاب خداست و خدا گفته حجابتو رعایت کن . اگه نداری پس برو آمریکا و با زن های لخت برو بیرون . ولی 50 % درصد پسرها چشم چرونن دخترام برای اینکه خودشون رو لوس و خوشگل نشون بدن آرایش می کنن و از این حرف ها
من هم خدا رو قبول دارم هم پیامبر و هم قرآن ولی حجاب رو قبول ندارم و اگه بعضیا تو ایران عقده ای نبودند الان میشد بی حجاب رفت بیرونAngry

فطرت انسان حجاب رو خواه ناخواه می پذیره .
هیچ ربطی هم به دین اسلامو قرآن نداره
مسیحی هایی هم هستند بخصوص تو اسکاندیناوی که حجابشون رو ول نکردن.

چطور ممکنه قرآن رو قبول داشته باشی ولی به حجاب بی اعتنایی کنی !! کلام صریح قرآنه .
فکر نمیکردم با حرفم اینقدر بهم گیر بدین .هرکس عقاید شخصی خودش رو داره و من هم حجاب رو دوست ندارم اون هم به این دلیل گیر دادن های بعضیا هستش.

RE: نظر تون در مورد حجاب چیه؟ - FARID.SHOMPET - 16-07-2013

نقل قول: آیه های حجاب ک جزء آیه های متشابه نیست .
از محکمات قرآنه . منظورتو از برداشت بد نمی فهمم.
نمی تونم بگم. چیزی که می خوام بگم یکمی مورد داره و ممکنه فیل بشیمUndecided

ببینید. همون جور که دوستان گفتن هر کسی یک جور برداشت میکنه و هر کسی باور های خودش رو داره! و هیچ جای دین اسلام هم گفته نشده برای اوردن ادم ها به راه راست و یا با حجاب کردن مردم باید از زور و اجبار استفاده کرد. اگر زور باشه مردم از اسلام زده میشن. همون جور که می بینیم زده شدن.