انجمن های تخصصی  فلش خور
تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) (/showthread.php?tid=45355)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - محمد یا ضد گرز - 20-02-2014

به یه لنگییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی میگن واست چی بد تره باخت از استقلال یا نبودن تو اسیا !!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/میگه تا حالا ثانیه 7  از مس گل خوردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خخخخخخخخخخخخخخ

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - mahdi f.m - 20-02-2014

دمت گرم

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - Mn_TaTa - 20-02-2014

فقط تراختو ر

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - aliاستقلالی - 28-02-2014

سلام دوستان میخواهم خلاصه اش کنم من یک سایت درست کردم فقط مخصوص استقلالی ها وپرسپولیسی هاولی در هال حاضر کسی داخلش نیست وموضوعی هم نیست ولی موضوع را در دوسروز اینده پر میکنیم توجهمن تاروز 4شنبه که میشه 1392/12/15وهرکس تا 4شنبه بیاید داخل این سایت وموضوع بگذاردمن ان را مدیر میکنم وهرکس کسی دیگر راهمبیاورد من ان را مدیر وپرستاره اش میکنم اسم این سایتم هست ss4pp6.t a k b b. comبه معنای استقلال4وپرسپولیس 6است :cool:

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - HADAF021 - 28-02-2014

(07-08-2013، 7:00)خیلی ممنون بابت عکس های به این باحالی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) 7

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - ریحون بنفش - 14-12-2015

مرسی،عالی بود
خون قرمز همیشه در جریان است اما درون رگ های ((((((((((آبی)))))))))))

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - ~*¤®§(* CITY STAR*)§®¤*~ˆ° - 12-02-2017

ای جووووووووووووووووووووووونم دمت گرممممممم

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - mr.destiny - 16-02-2017

بلند تکرار کن
دروووووووووووود بر لنگ سوراخ

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - {HoSsein_83} - 16-02-2017

ایول باو فقققققططط استقلال  :cool:  :cool:

RE: تصاویر ضد لنگی(ورود لنگیا ممنوع پاقدم هر چی استقلالی رو چشم) - ÆMÆշЇÑζ - 16-02-2017

عکساتو اپدیت کن برا سه تاییاش..