انجمن های تخصصی  فلش خور
تمام سئوالات تاریخی در اینجا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تاریخ (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=34)
+--- موضوع: تمام سئوالات تاریخی در اینجا (/showthread.php?tid=5587)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - ☭Nicola☭ - 14-07-2012

من یک سوال داشتم میشه یکی بگه کیم ایل سونگ وکیم جونگ ایل چه خدماتی کردند؟؟

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - در جستجوی حقیقت - 14-07-2012

(14-07-2012، 14:33)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یک سوال داشتم میشه یکی بگه کیم ایل سونگ وکیم جونگ ایل چه خدماتی کردند؟؟

تنها کاری که کردند این بود که همه جهات کره شمالی رشد اش متوقف شد فقط و فقط بخش نظامی اش توسعه پیدا کرد
با این وجود باز هم کره شمالی از نظر نظامی از کره جنوبی در سطح پایین تری قرار دارد البته این در صورتی است که سلاح هسته ای کره شمالی را نادیده بگیریم
الان مرز کره شمالی و جنوبی در بخش شمالی پر از تانک و مهمات و انواع سنگر و جاده ها و تونل هایی است که برای جنگ احتمال با کره جنوبی تعبیه شده
ولی دیگر تسلیحات کره شمالی قدیمی شده اگر سلاح هسته ای نداشته باشد کره جنوبی از هر لحاظ نسبت به این کشور برتری دارد...

منظورم خدمات بود آخه این همه کره شمالی تو دنیا سر وصدا به پا میکنه ومردمش زار زار برای رهبرشون گریه می کنن من پیش خود گفتم حتما اونا خدمتی کردن که اونا اینجوری می پرستنشون.
ولی هر جا اسناد رو زیر و رو کردم از خدمات کیم ایل سونگ فقط اندکی پیدا کردم اما از کیم جونگ ایل هیچی.

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - در جستجوی حقیقت - 14-07-2012

(14-07-2012، 22:11)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم خدمات بود آخه این همه کره شمالی تو دنیا سر وصدا به پا میکنه ومردمش زار زار برای رهبرشون گریه می کنن من پیش خود گفتم حتما اونا خدمتی کردن که اونا اینجوری می پرستنشون.
ولی هر جا اسناد رو زیر و رو کردم از خدمات کیم ایل سونگ فقط اندکی پیدا کردم اما از کیم جونگ ایل هیچی.

اگه شما هم دایما بترسی که ممکنه همین الان به جرم ثابت نشده خیانت به کشور اعدام بشی و خودت و خانواده ات بدبخت بشند یا یه همچین اتفاقی هر لحظه ممکنه از سوی دولت سرت بیاد اطمینان داشته باش حاضر میشی بد تر از اونا زار زار گریه کنی!!!SleepySleepySleepy

مردمشون احتمالا فریب تبلیغات کمونیسم و... رو خورده اند.
اگه خیابونای کره شمالی رو ببینی پر پوستر های کمونیستی است.
سربازان سرخ مدام در حال گشت زنی در شهر هستند.کوچکترین جرمی بیش ترین مجازات داره.
بنابراین جرم وجنایت کمه.
حکومت نظامی هم برقراره واز ساعت 11 شب چراغ ها خاموش میشه ودر شب هم تردد ممنوعه.
کشورشون طوریه انگار در شرایط بحرانی جنگ هستنBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
البته تحریم های کره شمالی بسیار بیش تر از ایران است وخیلی بهشون فشار میاره.
مسافرت به کره شمالی هم ممنوعه آخه این چه وضعشه؟؟؟؟
استالین هم دیگه اینجوری نبود.
آیا من هم که دوستدار استالین هستم رو به کشورشون راه نمی دن؟؟crying

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - چه گوارا - 15-07-2012

خوب وقتی کشوری از سوی امریکا و تمامی نوکرانش تحت فشار قرار داره چکار کنه
اون همه استحکامات هم به خاط وسعت کم کشور کره شمالی و جنوبی است
شای 3 ساعت طول بکشه از پایتخت شمالی به پایتخت جنوبی برسی Big Grin اون هم با تانک و عدوات زرهی !
اگه با ماشی معمولی باشه یه 2 ساعت شاید طول بکشه

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - در جستجوی حقیقت - 15-07-2012

(15-07-2012، 8:27)واسیلی سوخانوف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب وقتی کشوری از سوی امریکا و تمامی نوکرانش تحت فشار قرار داره چکار کنه
اون همه استحکامات هم به خاط وسعت کم کشور کره شمالی و جنوبی است
شای 3 ساعت طول بکشه از پایتخت شمالی به پایتخت جنوبی برسی Big Grin اون هم با تانک و عدوات زرهی !
اگه با ماشی معمولی باشه یه 2 ساعت شاید طول بکشه

عزیزم به این راحتی ها نیست
اگر به این راحتی ها بود جنگ 1950 مدت 3 سال طول نمی کشید بازم برگردن سر جای اول
البته اون وقت هم تقریبا اتفاقاتی افتاد که تقریبا گفته شما رو تایید کنه ولی کاملا اینطور نیست

نقل قول: مردمشون احتمالا فریب تبلیغات کمونیسم و... رو خورده اند.
اگه خیابونای کره شمالی رو ببینی پر پوستر های کمونیستی است.
فریب نخوردن آقا!
مجبور هستند!
خیابان های کره شمالی هم به این علت پره که دولت دایما داره میچسبونه
بیشتر مردمشون بی سواد اند از این رو خیلی شورش نمیشه علیه دولت و اون شرایط تنگنا
آره فکر کنم برای شما جای خوبی باشه شما برید اونجا رو ببینید شاید نظراتتون فرق کرد
خدا رو چه دیدی!

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - ☭Nicola☭ - 15-07-2012

البته اطلاعاتی دقیق در مورد اون کشور نیست چون نمی ذارن خبرنگاری بره اونجا(آدم یاد تن تن فرار از شوروی میفتهBig GrinBig GrinBig Grin)
بنابراین ممکنه این دست اطلاعات فقط شایعه باشند.
فقط حقیقت روزی معلوم میشه که کره شمالی از حالت انزوا بیاد بیرون
مثلا شایعه است در این کشور گولاگ وجود دارد ولی چون هیچ خبرنگاری نمیتونه بره اونجا درنتیجه هنوز اطلاعات تایید نشدن.

نقل قول: عزیزم به این راحتی ها نیست
اگر به این راحتی ها بود جنگ 1950 مدت 3 سال طول نمی کشید بازم برگردن سر جای اول
البته اون وقت هم تقریبا اتفاقاتی افتاد که تقریبا گفته شما رو تایید کنه ولی کاملا اینطور نیست
البته اگر استالینو نمی کشتن قسمت جنوبی هم تصرف می شداما با مرگ استالین دیگر پیشروی فقط در شمال تمام شد.

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - چه گوارا - 15-07-2012

درسته
تمامی این مسائل کره شمالی ور امریکا و غربی ها می گم
از دیکتاتوری تا ظلم بر مردم پس هیچگاه نمی شه حرف غرب رو قبول کرد
ولی در کل به نظر من کشور مظلومی واقع شده
از تحریم های همه جانبه اروپا و امریکا تا توهین کردن به ان ها

RE: تمام سئوالات تاریخی در اینجا - در جستجوی حقیقت - 15-07-2012

یک ایرانی که به کره شمالی برای مسافرت رفته بود خاطراتش را نوشته بود عکس هم گرفته بود تو یه وبلاگ منتشر کرده بود
پارسال دیدم من به فرید هم دادم نگاه کرد ولی الان نمیدونم چرا پیدا نمیشه!!
به هر حال این دوتا لینک رو هم ببینید:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.bartarinha.ir/fa/news/6818/%D8%B3%D9%81%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D8%AE%D9%88%D9%81-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AE%D8%AA-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.fardanews.com/fa/news/176993