انجمن های تخصصی  فلش خور
درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+---- انجمن: اجتماعی (جامعه شناسی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=65)
+---- موضوع: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ (/showthread.php?tid=593)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - ЯØறдητ!c✘ G!гL - 16-07-2013

من که ازحقوقم راضیم.................Big Grin

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - چه گوارا - 16-07-2013

البته برای توسعه اقتصادی یک کشور زنان نقش مهمی ایفا می کنند
یک مثال بارز ان مادری است
این مادر است که عقاید و فرهنگ ملی رو به کودک انتقال می دهد و نقش مهمی دارد و باید نیاز هایش برطرف شود

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - Łost Đλtλ - 23-08-2013

واقعا بعضی از کامنت ها جای تاسف داشت !وباید به این افکار پوچ فقط خندید که متاسفانه من همرو نمی تونم نام ببرم !
بگذریم !
زن انسانه 
مرد هم انسانه 
پس زن=مرد
اما متاسفانه در  برخی کشور های عقب افتاده هنوز مرد رو بر تر از زن میدونن!
کسانی که از لخاظ شعور و سطح فکری و فرهنگی زیر خط فقرند !
کشور خودمان ایران که مردمانش به فرهنگ 3000 ساله مینازند واقعا چه قدر حقوق زن رعایت میشه !
حتا خانم ها از اساسی ترین حقوق خودشون هم محرومند !
حتا به انتخاب خودشون نمیتونند لباس بپوشند !
اگه اندکی تفکر کنید چیزی مضحک تر از این وجود نداره که در قرن 21 
کسی انتخاب پوشش رو نداشته باشه !
وما تنها کشوری هستیم که تونستیم ماشین زمان رو اختراع کنیم وبه گذشته برگردیم!
و خیلی از حقوقی که هرروزه از زنان در زیر پای مردان پایمال میشه !
1:زنان ایرانی طبق قوانین  برای خروج از کشور باید موافقت کتبی از شوهر و یا پدر خود داشته باشند
2:در ایران مرد با پرداخت مهریه که در زمان عقد مشخص می گردد می تواند هر زمان که اراده کرد زن را طلاق دهد و کلیه قوانین دیگر طلاق با اولویت مردان نوشته شده است و در شرایطی بسیار سخت زن می تواند از شوهر خود درخواست طلاق دهد.
3:کلیه حق و سرپرستی فرزندان در قوانین   به مرد داده شده است و در صورت قوت مرد و یا دلایل دیگر، حق سرپرستی به مادر داده نمی شود و جد پدری این حق را بر عهده خواهد گرفت.بسیاری از قوانین دیگر از جمله سنگسار، شهادت دادن، ارث، دیه، تابعیت، سن ازدواج و سن مسئولیت کیفری و بسیار قوانین نانوشته دیگر حقوق زنان ضایع می شود و 
ولی قضیه این جاسات
چند درصد از زنان ایرانی مشتاق اند به حقوق برابر ؟!

زنانی که خود حقوق خود رو پایمال میکنند 
مثال های چند درصد از زنان ایرانی خودشون رو برابر با مردان میدوند؟!
من خیلی از خانم ها  رو دیدم که رانندگان مرد و پزشکان مرد و حتا معلمان مرد رو از زن ها بهتر میدونند و تا وضع ما این است امیدی هم نداریم به حقوق برابر 

والبته  یه جمله ای هستش که میگه زن با مرد برابر نیست بلکه خیلی بیشتر برابرتره ! Wink(شوخی)

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - armin van buuren - 24-08-2013

اونوقت تمام معلمانمان می گویند کشور های اوروپایی و امریکایی خیلی بین زن و مرد هاشون فرق میزارن اینو معلم دینیمون بهمون گفت با اینکه من یک پسر ولی هیچ وقت فرقی بین زن و مرد نخواهم گذاشت

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - PROOSHAT - 24-08-2013

من از حقوق خودم راضیم اما
با حرفهای ستاره بانوی ایران زمین موافقم

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - F A R ! N - 24-08-2013

ببینید من به عنوان یک دختر میگم که داره درحقم بدی میشه و از نگاه من همه ی اینها :
در درجه ی 1=تقصیر خود زنان و دختران جامعه ی ماست که از جامعه حساب میبرن و هرچی بهشون بگی راضی هستن و...
دردرجه ی 2=تقصیر از مردان و پسران جامعه ی ماست که به زنان و دختران از هیچ نظر آزادی نمیدهند مخصوصا در روستاها و شهرستان ها و بعضی مواقع شهرای کوچیک
دردرجه ی 3=تقصیر بعضی از آداب و فرهنگ های نابه جا است که در ایران هنوز رواج داره مثلا توی روستاهای استان من دختر قبل از شوهر و یا پدرش باید خونه باشه
دردرجه ی 4=من دولت را مقصر میدونم به دلایلی که اینجا نمیشه گفت

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - mustafa ceceli - 24-08-2013

زن توانایی هر کاریو داره حتی میتونه کار هایی که مردان به سختی اون کارو انجام بده زنا میتونن اونم انجام بدن اما تو دنیا به جز امریکا در حق زن بدی میشه

و من اعتقاد دارم دختر بعد از 18 سال هر چی دلش میخواد میتونه انجام بده ولی کشور ایران چون کشور عقب موندهای هست به خاطر همین من ارزو داشتم تو اروپا یا امریکا به دمیا بیام و اونجا زندگی کنم

البته بابای بنده خیلی ادم روشن فکریه اما تو ایران بچتو خیلی ازاد بذاری مردم از پشتت حرف درمیارند

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - PROOSHAT - 24-08-2013

(24-08-2013، 9:35)پردیس کاظمی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زن توانایی هر کاریو داره حتی میتونه کار هایی که مردان به سختی اون کارو انجام بده زنا میتونن اونم انجام بدن اما تو دنیا به جز امریکا در حق زن بدی میشه

و من اعتقاد دارم دختر بعد از 18 سال هر چی دلش میخواد میتونه انجام بده ولی کشور ایران چون کشور عقب موندهای هست به خاطر همین من ارزو داشتم تو اروپا یا امریکا به دمیا بیام و اونجا زندگی کنم

البته بابای بنده خیلی ادم روشن فکریه اما تو ایران بچتو خیلی ازاد بذاری مردم از پشتت حرف درمیارند

عزیزم ایران عقب مونده نیست و جز کشورهای روبه رشده
درسته تو ایران بانوان نمی توانند خیلی کارهارو انجام بدن و در برخی موارد به اونها خیلی ظلم میشه مثل مواردی که ستاره بانوی ایران زمین گفته ولی آزادی هم به این نیست که هرکسی هرکاری دلش بخواد انجام بده

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - MAHTA .S - 24-08-2013

حقوقمونا اقایان پایمال کردندSleepy

RE: درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟ - FARID.SHOMPET - 24-08-2013

نقل قول: عزیزم ایران عقب مونده نیست و جز کشورهای روبه رشده

از دید من هم عقب مونده هست. هیچ چیزیمون درست نیست که بتونیم خودمون رو اکنون(سال 2013) از دیگر کشور های عقب مونده جدا کنیم. حقوق بانوانمون رو هم همین ثابت میکنه.

راستی وارد بحث ازادی نشیم بهتره.