انجمن های تخصصی  فلش خور
ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+--- موضوع: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) (/showthread.php?tid=60291)

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - Mr.Ehsan - 22-09-2013

(22-09-2013، 15:04)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:01)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:58)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:55)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:54)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسراگه خوب بود نمیرفت ابروهاشوبرداره
از دخترا یاد گرفتیم.
قدیما مد بود دختر بعد ازدواج ابرو بر میداشت.
اما حالا....

دخترادخترن قدیم هاهم به نسل امروزربطی نداره ولی اشکال هم نداره بخواد ابروهاشوبرداره اما پسرچی؟ناسلامتی پسر
اصلا اون پسری که ابرو بر میداره عشقش میکشه میخواسته فضول هاشو بشموره به دخترا ربطی داره ؟؟؟
اصلا چرا دخترا بردارن پسرا بر ندارن ؟؟؟DodgyDodgy

منم عشقم کشید این موضوع بزارم دنبال فضول میگردم حالامیبینم چه همه فضول داریم اینجا به هیچ کسی هم ربطی نداره هر موضوعی دلم بخواد میزارم

(22-09-2013، 15:02)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:58)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:55)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 14:54)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسراگه خوب بود نمیرفت ابروهاشوبرداره
از دخترا یاد گرفتیم.
اما حالا....

دخترادخترن قدیم هاهم به نسل امروزربطی نداره ولی اشکال هم نداره بخواد ابروهاشوبرداره اما پسرچی؟ناسلامتی پسر
نشد دیگه.ما هم از شما یاد میگیریم.وقتی شما بر میدارید ما هم بر  میداریم.Smile
(با لحجه شاهین بخونSmile)
به جاپسربایداسمتونو بزاریم طوطی
باه ابجی ما طوطی.ولی شما چی که عقده داری موهاتونو مثل ما پسرا بیرون بزارید ولی نمیتونین تا نسفشو میارید باقیشم از زیر میدید بیرون.میخواید لباس چسبون بپوشید ولی نمیتونین.میخواید.... بگم؟؟؟

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - درسا11 - 22-09-2013

(22-09-2013، 15:05)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منم عشقم میکشه شماره بدم و بگیرم به تو ربطی داره من عشقم میکشه ابرو هامو بردارم به تو ربطی داره ؟؟؟
 پس به تو هم هیچ ربطی نداره ما ارایش می کنیم یا نه هری

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - FurY - 22-09-2013

خدا شفاتون بده احسان اینجا نمون روانی میشی Big GrinBig Grin

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - ✘Miss maryam✘ - 22-09-2013

(22-09-2013، 15:05)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس منم عشقم میکشه شماره بدم و بگیرم به تو ربطی داره من عشقم میکشه ابرو هامو بردارم به تو ربطی داره ؟؟؟

می خوادعشقت بکشه می خوادنکشه به من ربطی نداره اماتوحق نداری توموضوع من اینجوری حرف بزنی موضوع خودمه دلم می خواد بازهم ضدپسر میزارم

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - FurY - 22-09-2013

(22-09-2013، 15:07)درسا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا خانوم به قران من با شما نبودم با اون یکی اسمش چی بود با همونمریم امیری بودم

(22-09-2013، 15:07)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:04)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:01)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دخترا یاد گرفتیم.
اما حالا....

اصلا اون پسری که ابرو بر میداره عشقش میکشه میخواسته فضول هاشو بشموره به دخترا ربطی داره ؟؟؟
اصلا چرا دخترا بردارن پسرا بر ندارن ؟؟؟DodgyDodgy

منم عشقم کشید این موضوع بزارم دنبال فضول میگردم حالامیبینم چه همه فضول داریم اینجا به هیچ کسی هم ربطی نداره هر موضوعی دلم بخواد میزارم

(22-09-2013، 15:02)Mr.Ehsan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از دخترا یاد گرفتیم.
اما حالا....

نشد دیگه.ما هم از شما یاد میگیریم.وقتی شما بر میدارید ما هم بر  میداریم.Smile
(با لحجه شاهین بخونSmile)
به جاپسربایداسمتونو بزاریم طوطی
باه ابجی ما طوطی.ولی شما چی که عقده داری موهاتونو مثل ما پسرا بیرون بزارید ولی نمیتونین تا نسفشو میارید باقیشم از زیر میدید بیرون.میخواید لباس چسبون بپوشید ولی نمیتونین.میخواید.... بگم؟؟؟
 شما از دهات اومدی از هیچی خبر نداری داداش عشقمون میکشه ماهم می خوایم ازاد باشین

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - spranza - 22-09-2013

مریم جون بازم از اینا بذار به پسرام اهمیت نده چون بی جنبه ولوسنTongue

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - Mr.Ehsan - 22-09-2013

(22-09-2013، 15:08)مریم امیری نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوادعشقت بکشه می خوادنکشه به من ربطی نداره اماتوحق نداری توموضوع من اینجوری حرف بزنی موضوع خودمه دلم می خواد بازهم ضدپسر میزارم
مگه عقده داری؟؟؟؟باشه انقدر ضد پسر بزار تا بتورشی:.Smile

RE: ضدپسر-زنگ تفریح دخترونه:) - ✘Miss maryam✘ - 22-09-2013

شماپسرا عقده ای تریدکه همه هم میدونن طرزفکردختراازپسرابلاتره وشماپسراابروبرمیداریدوموهاتنو فشن یاهمون جوجه تیغی خودمون میکنیدوهوس بازید ووو

(22-09-2013، 15:09)Mehrad.GG نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-09-2013، 15:07)درسا11 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسا خانوم به قران من با شما نبودم با اون یکی اسمش چی بود با همونمریم امیری بودم
 بالاخره با همجنس من بودی یا تو غلط میکنی همچین حرفی می زنی اصلا کی هستی که این حرفو می زنی چشن نداری ببین ما ارایش می کنیم